Genç Muhabbet

ŞİİR SEVER NİZİPLİLER BURAYA...

delta oscar Üye
Çek beni içine bir nefeste. Yorgun akşamlarında Dokunsun sana / karanfil kokan parmaklarım. Bahar gelsin hüzünlü dağlarına, Açsın boynu bükük çiğdemler. Kar’ı erisin doruklarının, Aksın dağ eteklerinden İnsin ovalarına... Karanlık yüzünü tut da yağmurlarıma, Kuruyan ırmaklarının Sular dolsun / hararetten çatlamış yatağına. Çek beni içine bir nefeste. Gülsün içindeki ağlayan çocuk. Çalmaya başlasın / duvarda unutulan sazlar, Yüreğine konan martılar Sevda türküleri söylesin , Ayrılık sözcüğünü unutsun şarkılar. Çek beni içine bir nefeste. Susan davullar çalmaya başlarken yüreğinde, Kızlar halay çeksin gözbebeklerinde, Çatlasın tohum / düşsün cemreler, Isınsın toprak ellerimizde. Kanımızda yanan ateşler / yakarken ikimizi, Dal uçlarında yeniden açmaya başlasın aşkımız, Sıyrılsın tomurcuğundan çiçekler. Seyre dalsın gökyüzü, Ova / dağ / bayır, Utansın ihanetler. Şimdi bir çiy damlasıyım Sabah serinliğinde ovaya düşen. Nasılsa gelmişim Kırda açan bir çiğdemin yaprağına. Buhar olup uçmadan, Henüz doğmadan güneş, Usulca değdirip dudaklarını / ıslaklığıma Çek beni içine bir nefeste, Karışsın sıcaklığın / sıcaklığıma. Uzaklığıma vur zincirleri, Artık dayanamıyorum yokluğuna.
delta oscar Üye
Gittiğin uzaklardan Gelseydin eğer, Sana neler diyecektim. Unutup dağlarıma yağan kar’ı, Yok sayıp susuzluğumu, Senin için Kuru dallarımı süsleyecektim. Gelseydin eğer, Çözüp yüreğimdeki düğümleri İlmek ilmek Dantel dantel Aşkımızın öyküsünü işleyecektim. Gelseydin eğer, Bir bahar gecesinde Susamış ceylânları, Yaylalarda nazlı nazlı akan Irmaklara indirecektim. Duracaktı zaman, Takılıp kalacaktı Kenetlenmiş ellerimizde. Geçerken sıcaklığımız birbirimize, Kulağına aşk dolu sözler söyleyecektim. Gelseydin eğer...... Ama gelmedin. Oysa ben Biliyordum dokunduğun telleri, Benim gönül tellerime değmeyecektin, Gelmeyecektin.... Gelmedin zaten İşte gelmedin, Biliyordum Bana asla Dönmeyecektin.
Gökhan Dokuyucu Üye
Seni Seviyordum SENİ SEVİYORDUM Sana uzak kentlerden birinde zamanın bir yerinde seni ve senli günleri anımsattı akşam güneşi... Onca zamanın üstünde eskimeyen bir düşüncesin şimdi... İnsan her gün anımsar mı aynı gözleri... SENİ SEVİYORDUM ve senin haberin yoktu... Saçlarını izliyordum uzaktan,kulağının arkasına düşüşü ve burnun,herkesten başkaydı işte... Güldüğün zaman yukarıya bakardın; Yukarı kalkan başın ve gülen gözlerin vardı... Ne güzeldiler sen bilmiyordun... BEN SENİ SEVİYORDUM... Kalbime sığmıyordu aklımdan geçenler... Duvarlara,vitrin camlarına,kaldırımlara çarpıyordu... Geri dönüyordu,çoğalarak... Senin sesini duyduğum masalarda erteliyordum herşeyi,herşeyi erteleyişim oluyordun... Kalp ağrısı oluyordun... Birlikte soluduğumuz sokak isimleri oluyordun... Mevsimler değişiyor ve büyüyorduk... Dönemeçler geçiyor,köprüler göze alıyor ve bazen tekin olmayan suların üzerinden atlıyorduk... Cesurduk... Ufuk çizgisi maviydi,gün batımı hep turuncu ve kırmızıydı bütün karanfiller... BEN SENİ SEVİYORDUM sen bilmiyordun... Sevinçlerim oluyordun arasıra sen hiç bilmiyordun... Sonra herhangi biri oldun, bütün sevinçlerim bittikten sonra... Yağmurlar yağdı serin haziran akşamları... Derken birgün uzaktan gördüm seni... Saçların bana inat başın herşeye meydan okuyarak işte yine aynı... Kalbimi acıttın...her zamanki gibi... Değiştik sanıyordum ve sen yine bilmiyordun... Şimdi bunları anlatsa sana birileri... Kimbilir... Ya da boşver bilme en iyisi.... iclal aydın
delta oscar Üye
Bu sitedeki tüm babaların ve baba olacakların ''babalar gününü kutlar '' mutluluk, esenlik ve başarılar dileğiyle herşey gönlünüzce olsun..
Gökhan Dokuyucu Üye
GÜllere Vurgunum -nat-i Şerİf https://www.muhammedmustafa.net/resimler/web/roseb [Eksik eski medya kaydı] lere Vurgunum Güllere vurgunum güllere sevdalı, Bana güller derin kırmızı güller verin Kan rengi hüzünlü şehit edalı, Bana güller derin kırmızı güller verin Güller ağlar bana bu derdi güller anlar Bana güllerimi güllerimi verin Gül yüzlü şehadet gülleri derin, Gül kokulu yâre, yâre gönderin Ölsem ölsem yine dirilsem derim, Bana güller derin kırmızı güller verin Güller ağlar bana bu derdi güller anlar Bana güllerimi güllerimi verin Gün olur yaprağı düşer güllerin, Bu can ten evinden çıkar giderim Sevdam güle döner ben de gülerim, Bana güller derin kırmızı güller verin Güller ağlar bana bu derdi güller anlar Bana güllerimi güllerimi verin MUSTAFA DEMİRCİ
fsoyarik Üye
sevgili gökhan bana güllerimi verin derken neyi kast ediyorsun? Sana okul bitip hayata atılmadan evlilik yok...............
Gökhan Dokuyucu Üye
abi ne yaptın sen ben artık evlenmek istirem:) :) tiny_mce/plugins/emotions/images/smiley-smile [Eksik eski medya kaydı]
fsoyarik Üye
Sevgili gökhan evlilikyazı-tura atmaya benzer.Yazı gelirse kadın kazanır Tuta gelirse sen kaybedersin Bilmem anlatabildimi! Selamlar
Gökhan Dokuyucu Üye
Dua Bekleyerek sana kavuşacaksam eğer, bir asır geçsin üstümden sevgin hiç tükenmeyecekse, bırak cayır cayır yanayım senin için üzerime düşecek yağmur olacaksan, bırak seni beklemek uğruna kuruyup gideyim. Yeterki iki gönül birleşsin yarınlarda...
Gökhan Dokuyucu Üye
https://www.koraksevgisitesi.net/gul120 [Eksik eski medya kaydı] .<table border="1" cellspacing="0" cellpadding="0" width="490" height="210" style="border-collapse: collapse; border: #c6b388 6px ridge" id="AutoNumber5" background="grasstile23.jpg [Eksik eski medya kaydı] " <tbody <tr <td width="100%" align="center" valign="top" SEVGİLİ ARKADAŞIM SENİN İÇİN TANRIDAN DİLERİM Kİ… GÜNÜNÜ AYDINLATACAK ARZU ARZULARINI GÜÇLENDİRECEK KUVVET KUVVETİNİ YARATACAK PARA PARAYI KAZANACAK FIRSAT FIRSATLARI DEĞERLENDİRECEK AKIL AKLI KORUYACAK SAĞLIK SAĞLIĞINI SÜRDÜRECEK MUTLULUK MUTLULUĞU GETİRECEK SEVGİ VERSİN. </td </tr </tbody </table https://www.koraksevgisitesi.net/gul120 [Eksik eski medya kaydı] . Edited by - gokhandokuyucu on 7/6/2006 01:33:21 AM
Gökhan Dokuyucu Üye
Vay abim harika bir resim ama acI verici gerçek ask demek bu olsa gerek :(
ibrahim Üye
Malesef hayvanlar, insanlardanbirbirlerine daha çok sadıktırlar, Ama dilleri olmadığı için bunu bilemiyoruz, zavallı hayvan dile gelse kimbilir neler anlatacak, eminim insanoğlunu acımasızlığından dolayı şikayet edecektir. tiny_mce/plugins/emotions/images/smiley-cry [Eksik eski medya kaydı]
Huzi Üye
Bu kartpostal düğün davetiyen olur inşallah...
saldiray27 Üye
gökhan abi o üstte yazdığını bi ara mahsun da söylüyodu yaa:))
cengizkrbck Üye
Şimdi nerelerdesin? Bu sefer yazdıklarımın, yüreğimin acısının adresi yok! Satırları yazmakta bile zorlanıyorum. Sen gideli kelime haznem daraldı. Tek başıma kaldım buralarda... Ansızın dalıyorum, sürekli yollara bakıyorum ve işin acı tarafı gelmeyeceğini de çok iyi biliyorum. Ah Sevgili! Çok hayallerimiz vardı. Hayata dair, aşka dair, ikimizin kaybettiklerine dair. Yazık! Hayallerimiz yarıda bile kalmadı.. Şimdi de mi kadere atılacak suç? "Kaderde var mı?" diyerek! Sen yoksun ama ben gene sana yazıyorum her günün ardından(!) Gözyaşlarımı, aşkımı, özlemimi yazıyorum ve sevgili her zamanki gibi seni özlemle bekliyorum. Bensiz üzülme olduğun yerlerde; çünkü ben seni yüreğimde taşıyorum, sensizken bile... Kimseye söylemiyorum seni sevdiğimi sana bile (!) Çünkü içimde yaşıyorum seni, sen de beni... Bizim aşkımızın kuralı da bu, baştan beri belli.. Ah Sevgili(!) Özledim be seni.. Geleceksin biliyorum ve sabırla bekliyorum. Çünkü seni ölümsüz bir aşkla seviyorum. benim sözlerim değil ha yanlış anlamayın Allahım bana böyle şeyler yazdırmasın... .
aybüke Üye
Amin cengiz yazdırmaz inşallah....
babacancan Üye
tiny_mce/plugins/emotions/images/smiley-cry [Eksik eski medya kaydı]
akhenaton Arşiv üyesi
Herkese açık mesaj: 3.828
sana yazmaktan hiç bıkmadım yar, kalem tükendi bazen , kağıt ıslandı ama ben bıkmadım sana yazmaktan... işte yine sana yazıyorum, ellerim hafif titriyor bu akşam.. anladımki gücüm kalmamış yokluğuna.. bu kaçıncı sitem ayrılığımıza , bu kaçıncı şiirimsi cümlelerim ama ne fayda.. hiçbir sözcük geri getiremez ki seni. yüreğimi söküp cümlelerime koydum bazen, gözyaşlarımla ıslattım kağıdı, yanan kalbimin aleviyle tükettim kalemi ama getirmedi işte seni bana, getirmedi şiir gözlüm.... biliyor musun, son kez yazıyorum sana bu akşam, sonkez ıslanıyor kirpiklerim, sonkez kanıyor kalbim... bu akşam gemileri yakıyorum, ''ey benim başlangıcım, ey benim sonum, ey benim yolcum, ey benim yolum'' işte sana son cümlelerim..... şiir ölmektir bazen mısralarda, ve bazen de çekip gitmektir uzaklara.... .
gülsümgül Üye
ÇOK GÜZEL ÇOK ANLAMLI BİR FOTOGRAF.ACABA ÖLEN KUŞ MU AŞKINDAN VAZGEÇMEYİP CANINDAN VAZGEÇMİŞ YOKSA HAYATTA KALAN KUŞMU AŞKI İÇİN ÖLÜME MEYDAN OKUYUP YANINDAN AYRILMIYOR?.BENCE HER İKİSİ DE DOĞRU.VE "KUŞLAR GİBİ "TABİRİNE EN GÜZEL CEVABI VERMİŞLER..
Subutay Üye
Derler ağam derler, Sakal bırakırsın "yas mı var?" derler, Traş olursun "İşin iyi!" derler, Kot giyersin "T.p musun?!" derler, Kumaş giyersin "Mafya mısın?" derler, Aşık olursun "Aşk senin neyine?" derler, Gezersin "Zoytarı!" derler, Çalışırsın "Paragöz!" derler, Ağlarsın "Bebek!" derler, Daha neler neler derler, Ama bu satırları okuyana "Simov" derler ağam... Ammimoğluna teşekkür ve selamlar....
cengizkrbck Üye
derler edem derler doğru sölin....
Subutay Üye
Bence bu kuş cenaze namazı kılıyor, cemaat ise arkasında yani fotoğraf karesine sığmamış. "Hatun kişi niyetine Allahu ekber..." tiny_mce/plugins/emotions/images/smiley-laughing [Eksik eski medya kaydı]
cengizkrbck Üye
"""" amaaaaaaaannnnn aaammmmmmaaaaaannnnn getti yiğidim geeeettiiiiyyyyyiiiiii
Subutay Üye
Hayrıma bir lahmacun yaptırayım, adresi bilen var mı? Hazır Nizip balcanı tükenmeden...
helin Arşiv üyesi
Herkese açık mesaj: 3.828
Kişisel sataşmalara yer vermiyoruz.... Edited by - Nizipli_kurt on 7/17/2006 11:37:12 AM

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim