Güngören Nizipliler dernegi Gaziantepspora desteklerini bu hafta da devam ettirdi.Yine otobüs tutular yine taraftar topladılar.Türkiye süperliginde Kasımpaşa ile oynayacakları maçta Gaziantepspoara destek için otobüs tutup Olimpiyat stadına taraftar götürdüler.
Resim kaynağı
Dernek Hafta Içi Kayitli Cep Telefonlarina Mesaj çekti. Aykut Kardeş Cep Telefon Numarani Derneğe Kayit Ettirirsen Bütün Etkinliklerden Haberiniz Olur.
Yav arkadaşlar bu etkinlikler güzel ama,2 gündür gazetelerde çıkan haberlerde uğur'un Sivas Spor'a De Nigris'in ise Ankara Spor'a verildiğini öğrendim valla bu gidişle takım küme düşecek.Takımın en iyi 2 adamı gitti.Allah sonumuzu hayır etsin.
Gaziantep Sporun Finasman olarak paraya ihtiyacı olduğundan dolayı Transfer ücreti çok yüksek olan futbolcularını satıyor. Gaziantepsporun ciddi olarak paraya ihtiyacı var. renklerine gönül verdiğimiz takımında başarısını ve Ligde üst sıralarda bulunmasının ümüt ediyoruz.
.MAHMUT KÜÇÜK;122487 wrote::D
NİZİPSPOR İSTANBULA GELİP MAÇ YAPTI DA GÜNGÖREN NİZİPLİLER DERNEĞİ MAÇA MI GELMEDİ, NEDİR HAYROLA :mad:
dostum illa destek olmaları için Nizipspor u İstanbula mı getirmek lazım, gerekiyorsa getirelim
yaptığınız destekle her halde gelir gazozuna bir maç yaparız olur mu.......
Haa pardon Nizipspor ile her halde sesinizi bir yerlere duyurup reklam yapamazsınız değil mi?
dervisdörtbudak;124354 wrote:ACUN Abi, Bence Güngören derneğinin reklama ihtiyacı yok. Reklam peşinde olsalardı bir dergi yada gazete çıkartırlardı.:)
Derviş kardeş sözüm kral dan çok kralcılık yapanlara haaa birde iş reklama gelirse spordan büyük reklam yok tabii bu kulüp Türkiye süper liginde bir takım olursa.......
Ne diyelim sağlık olsun bir destek vermek gerekirse ismini taşıdığı ( Güngören Nizipliler Derneği yani Nizipspor a destek vermeleri sence daha mantıklı değil mi) .......Haaa pardon Nizipspor malesef amatör kümede mücadele ediyor neden biliyormusun...hımmm bunun örneği işte bu.....Allahtan H.Fevzi AKDOĞAN gibi bir başkanımız var yoksa valla değil amatör küme, mahalle takımımız dahi olmaz dı....
Bilmem anlatabildim mi?
acun27;124319 wrote:dostum illa destek olmaları için Nizipspor u İstanbula mı getirmek lazım, gerekiyorsa getirelim
yaptığınız destekle her halde gelir gazozuna bir maç yaparız olur mu.......
Haa pardon Nizipspor ile her halde sesinizi bir yerlere duyurup reklam yapamazsınız değil mi?
acun27;124497 wrote:Derviş kardeş sözüm kral dan çok kralcılık yapanlara haaa birde iş reklama gelirse spordan büyük reklam yok tabii bu kulüp Türkiye süper liginde bir takım olursa.......
Ne diyelim sağlık olsun bir destek vermek gerekirse ismini taşıdığı ( Güngören Nizipliler Derneği yani Nizipspor a destek vermeleri sence daha mantıklı değil mi) .......Haaa pardon Nizipspor malesef amatör kümede mücadele ediyor neden biliyormusun...hımmm bunun örneği işte bu.....Allahtan H.Fevzi AKDOĞAN gibi bir başkanımız var yoksa valla değil amatör küme, mahalle takımımız dahi olmaz dı....
Bilmem anlatabildim mi?
Kızma sevgili kardeşim mutlaka herkes üzerine düşeni yapacaktır.
değerli nizip.com dostları nizipliler derneği cok saygılı vede son derece hürmetkar olduğu şu cümle ile anlaşılıyor.kapıya varırvarmaz sıcaklığı size sarar kapıdaki şu cümle ÜYE OLAMAYAN GİREMEZ.peki bu dernek nizipli kardeşlerimi yansıtıyormu(?)nerde nizipli vatandaşlarımın hürmeti,sevgisi,sayğısı bence bu dernek niziplileri yansıtmıyor.ha bu arada bazen yazı yazıyorum.ne hikmetse ekranda göremiyorum.bunun hikmetini vede esrarını bilmek isterim.teşekkürler.
aksiyon7;124873 wrote:değerli nizip.com dostları nizipliler derneği cok saygılı vede son derece hürmetkar olduğu şu cümle ile anlaşılıyor.kapıya varırvarmaz sıcaklığı size sarar kapıdaki şu cümle ÜYE OLAMAYAN GİREMEZ.peki bu dernek nizipli kardeşlerimi yansıtıyormu(?)nerde nizipli vatandaşlarımın hürmeti,sevgisi,sayğısı bence bu dernek niziplileri yansıtmıyor.ha bu arada bazen yazı yazıyorum.ne hikmetse ekranda göremiyorum.bunun hikmetini vede esrarını bilmek isterim.teşekkürler.
Sevgili aksiyon kardeşim gitmişsin görmüşsün ve bu derneğin niziplileri yansıtmadığını vurgulamışsın zaten bende onun savunucusuyum bazı arkadaşlarıma da bunu anlatmaya çalıştım ama malumun yazılanları okumuşsundur,hani derler ya camiye lazım olan mescide haram diye....eeee madem ki spor a destek olacaklar bunun öncelikli adresi ismini taşıdıkları ilçenin takımı Nizipspor a öncelik tanımalrı gerekmez mi?Yoksa ben olaya duygusal mı yaklaşıyorum...........
değerli acun27.tabikki derneğin hizmet edeceği yeri yurdu bellidir ama dernek daha cok güçlünün yanında gibi,antepin bu derneğe ihtiyacı yokki gidip destekliyorsun,desteğine ihtiyaç olanın yanında olman gerktiği yerde sen nerdesin antepspor.yanlış anlaşılmasın antepspor'a saygımız sonsuz...saygı değer acun27 dediği gibi "camiiye lazım olan mescide haram" bende affınıza sığınarak diyorumki kendisine faydası olmayanın başkasına faydasıda olmaz.belki ağır konuştum ama birilerin kendilerini muhasebe etmesi lazım.