Gurbetten Duyurular Etkinlikler

1.Nizip.com Toplantısı

dervisdörtbudak Üye
Resim kaynağı
Evet 1 nci NİZİP COM gecesi ilk olmasına rağmen muhteşem bir şekilde noktalandı. Tüm katılan moderatör ve üye arkadaşların ayağına, yüreğine sağlık diyorum. Ayrıca gecemize işlerinin yoğun olamsına rağmen katılarak bizleri şereflendiren İmar Müdürümüz sayın Latif KARADAĞ Bey'e ayrıca teşekkür ederiz. Çok güzel ve hoş bir geceydi bu geceyi bizlere sunan değerli arkadaşlara sonsuz teşekkürler. Allah razı olsun sizden. Ben şahsım bu kadar katılımın ve katılım sonrası böyle hoş bir ortamın olacağını bu kadar tahmin etmiyordum. Gerçekten Sanal dostluğun reel dostluğa dönüşmesi çok güzel bir olay. Bundan sonra yapılacak olan bu tür etkinliklerimizin site üyelerini dahada yakınlaştıracağını ve sitemize daha da bir ciddiyet getireceğini umut ediyoruz. DOSTLUK, MUHABBET,SAMİMİYET.............. işte NİZİP.COM
dervisdörtbudak Üye
Gecemize katılan mod,üye ve misafir arkadaşlar; AhmetKARADAĞ Latif KARADAĞ Orhan ÇELİK Çoşkun Admin Ahmet AKSOY İbram 27 Mazharselçuk Musa EKEN Delikadir Nizipli_kurt Gökhandokuyucu Cengizkrbck Akhenaton Aleyhtar Dervisdörtbudak Değerli komşum Eyüp DİNÇOĞLU ve ismini sayamadığım değerli misafirlerimiz hepinizin ayağına sağlık
Huzi Üye
Neyse gelemediğime çok fazla üzülmedim.... İsim listesinde Kumralım da varmı diye , heyecanlandım ama yokmuş... Kumralım da gelmiş olsaydı işte o zaman yanardım... İyide ;Noirdoiser,benbaşkan,yankeesat abim,fsoyarik abim,Hamas abim,RamazanTarhan abim ve daha ismini unuttuğum bir çok ünlü yıldız gelmemiş.... Özellikle yapacağınız ikinci şenlikte bu isimler de olsun,inşaallah bende programınızı şereflendireceğim....
dervisdörtbudak Üye
Ama genede sevinebilirsin huzeyfe, gündemde sen vardın yine. Herkes seni bekledi ama yine yoktun Bak bundan sonrakinde kaçma yokk.
Huzi Üye
Aaaaaa harbiden abicim,benim bahsim geçtimi....? İnanmıyorum..!!! Hakkımda ne konuşuldu,merak ettim vallaaaaa.... Abicim bir de şey diyecek tim ; Akhenaton abim de oraya geldi sanırım, tarif edermisin neye benziyordu....? Abi yanlış anlama,o adamı çok merak ediyorum....
musaeken Üye
teşekkürler admin sevgili Nizip com katılımcıları Derviş beyin dediği gibi nezih bir ortamda ve kardeşlik atmosferinde güzel bir gece geçirdiler.Ne kadar anlamlı ve kibarca düşünülmüş.Tüm samimiyetimle Nizip.com ekibini ve bu davetin bizlere ulaşmasını sağlayan diğer arkadaşları kutluyorum.İnanın hepimiz mutlu ve memnun bir şekilde evlerimize döndük.Yarına yazarım dedim ama bu buluşmaya verdiğim ehemmiyeti ifade etmek için yataktan kalkıp bu satırları yazıyorum. katılım güzel,ikramlar güzel,dosluk güzel,sohbet ve neşe güzel.Nizip için neler yapılabileceği konuşuldu,zannedersem gelen herkes iyi dileklerle ayrıldı.Bir araya gelebildiğimizde aşılmaz sanılan duvarların ne kadar basit olduğunu,diyalog ve iletişimin ne kadar faydalı olduğunu bir kez daha keşfettik.Siz dostlarla tanışmak,kaynaşmak her şeyin üzerindedir.İyiki varsınız.saygılar sevgiler
Huzi Üye
Musa abim,bak şimdi sıkılmaya başladım valla... Şu listede adı geçen üyelerin hiç birini tanımıyorum,acaba gelmiş olsaydım ortamdan haz alacakmıydım bilmiyorum,ama tanımadığım insanlarla oturmaya çok sıkılırım,bilmiyorum belki tam tersi olurdu ama maalesef belki sizin yataklarınıza uzandığınız vakitlerde,ben yeni eve gelmiş oluyorum... Ne diyeceğimi bilemiyorum,anlatışınız o kadar samimi ki; insan ''keşke bende orada olsaydım'' demekten kendini alamıyor... Ama inanın sizleri yani tüm üyeleri,böyle uzaktan uzağa sevmekte güzel... Sevginin tarifi çok farklıdır,sevgi sadece elele-dizdize olmak değil tabiki... Sevgi hiç görmeden,yüzlerini dahi bilmeden ''SEVİYORUM'' diyebilmektir bence... Dimi yani...?
Orhan Çelik Üye
Aylardır yazıştığımız,zaman tartıştığımız,zaman zaman karşılıklı iltifatlarda bulunduğumuz bazı üyelerle biraraya gelmek,hele böylesine samimi bir havadaki birlikteliğin tadına doyum olmadı. Gece boyunca Ahmet abiye takılıp gülmek,Deli kadir abimizle sohbet etmek,Ahmet Karadağ abimizin fikirlerini almak,Niziplikurt'u beklediğimden genç görmek,ilkde defa Cengizi görmek,Gökhan'a hesap sormak,Derviş beye ''huzeyfe senmisin'' diye takılmak,Coşkun kardeşimize yüklenmek vs. Kısacası böyle bir gece tertiplediği için Sayın Admin beyfendiye teşekkür ediyorum. Hizmet erlerinede buradan selam yolluyorum.Sağolsunlar....
ibrahim Üye
Böyle bir gece yapılacağından haberimiz olmadı. ne zaman programlandı bu organizasyon
sportif Üye
DAMSIZ ALMIYOLAR SANIRIM:)
ibrahim Üye
Öylemi acaba???
Gökhan Dokuyucu Üye
Gerçekten iyi bir geceydi.Sitedeki abilerin misafir perverliğini sonsuz kelimelerle yazmak yetersiz gelir... Bu gece bana SANAL ORTAMDAN da gerçek dostluklar kurulabileçeğini öğretti. Ayrıca orhan abiyi korkuttuğum için dürümüme el koydu tiny_mce/plugins/emotions/images/smiley-laughing [Eksik eski medya kaydı] ahmet abi ile barış antlaşması imzaladık.. ahmet karadağ abinin ne kadar kalender biri olduğunu anladım. derviş abinin çok ciğer canlı bir kişi olduğunu bir daha da şahit oldum. musa eken hocamın ne kadar mütevazi biri olduğuna şahit oldum. menzeher hocamın gençlikle ilgili düşüncelerini öğrendim inş. bize de yardımcı olacak dernek kurulduktan sonra. aleytdar kardeşinte ılımlı ve sevgi dolubir bir insan olduğunu öğrendim. Sandıktaki sır ekibinden hocalarımla görüştük inş. dernekleri kurulduğunda daha yakından görüşürüz. Niziplikurt ve cengiz kardeşimide daha yakından tanımama vesile oldu iyi çocuklar :) keratalar : ) ismini unuttuğum abilerden çok özür diliyorum... diğer abilerinyardımlarınıda unutmamak lazım onlar gecenin gizli kahramanları....
admin Yönetici
Sitedeki arkadaşlar yine sitedeki arkadaşlara güzel bir muhabbet ortamı sundular. Günlerdir buluşabilirmiyiz diye sitede mesajlaşmalar oluyordu. Fakat ilgi yeteri kadar olmayınca iptal etmiştik. Sonra biz geleceğiz diyen arkadaşlar olunca msnden hızlıca haberleşip buluştuk. Lutfedip gelen arkadaşlara çok teşekkür ederiz. Sanaldan da olsa insanların birbirlerini tanımaları ve görmek istemeleri bence ilginçti.Sohbetlerin sıksık Nizip.com a dayanması, buradaki yazılanların espri konusu yapılması, bazen yine buradaki konular yüzünden ciddi tartışmaların olması görülmeye değerdi. Bizleri sayıp buluşma taleplerimize içtenlikle yanıt veren ve katılan değerli büyüklerimize teşekkür ederiz Tadına doyamadığımız bu buluşmanın en kısa zamanda daha geniş katılımla yapılmasını tekrar içtenlikle ümit etmekteyiz Sizler iyikivarsınız.
cengizkrbck Üye
Akif abi sağolasun çok güzel bir gece oldu tabi ki yine bu geceyi bir güzel kılan enstanteneler olmadı değil. Zaten tüm gece herkesin gözü ajan huzeyfe yi aradı. çoğu kimsenin birbirini tanımamasına rağmen çok sıcak bir ortam vardı. Tabi yine kimse böyle bir şey beklemiyordu. Orhan abinin bu kadar genç ve cana yakın, Nizipli kurt'un beklediğimizden daha farklı samimi, musa eken hocamın gerçekten bir şeyler yapmak için çaba sarfettiğini, değerli bağbozumu tiyatro ekibi hocalarımın Nizipli gençleriçinçok ciddi ve samimi olduğunu, Ahmet karadağ abimin bu kadarfedakar olduğunu(dernek için akaşmlerı Nizip'e gelebileceğini söyledi), coşkun abinin tam bir mesaj silme hastası olduğunu öğrendik. tabi yine bunlar Admin abinin öncülüğündegerçekleşti hepinize çok teşekkür ederim.....
Huzi Üye
Cengizkrbck abimgözleriniz beni aradığı saatlerde,ben ise servisi kaçırmış,yana yana''acaba nasıl Nizip'e dönerim'' diye kendimi harab ediyordum... Bu kardeşiniz bu hallerde iken,sizler kebapları götürmüşsünüz... Maşallah hava atmaktan da geri durmuyorsunuz... Yaw doğru söyleyin,kumralım ve ben yokken nasıl boğazınızdan geçti...? 2.organizasyona gelmezsem ne olayım... Sevgili büyüklerim ; işin espiri boyutu bir tarafa,inanın bu anlattığınız kadar samimi bir ortamda geçeceğini düşünmemiştim... Benim böyle rahat yazmama bakmayın,gelseydim belki süt dökmüş kedi gibi,bir köşede otururdum, ama sizlerin nur-i cemalini görmeyi çok isterdim... Ne tuhaftır ki; programa katılanlar,en çok merak ettiğim üyelerdir desem,abartmış olmam... Ama dediğim gibi,bazı ünlü yıldızların olmayışı ise beni biraz şaşırttı..
barak27 Üye
Duyduğum kadarıyla çok güzel geçmiş,Arkadaşlara afiyet olsun bıngıl,bıngıl yağ olsun abıside bize olsun.davet edilmiştim ama evde misafirim vardı gidemedim.ama başka zaman yine düzenlenirse gitmek isterim Bak şimdi üzüldüm huzeyfeciğim benim ismimi yazmamışsın yok ,yok unutmuştur.Barak ovasındanda bir temsilci olaydı değilmi yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii https://gifarsivim.sitemynet.com/mynet_resimlerim/gif36 [Eksik eski medya kaydı] . Edited by - barak27 on 7/3/2006 08:15:53 AM
Huzi Üye
İyide Baraklı abicim,seni unutan ben değil,kebabı havada karada götürenler olmuş.... Hesabını onlara soruversene...
alakus Üye
Tebrik etmek lazım bu geniş! çaplı geceyi düzenleyen arkadaşları.
ahmetaksoy Üye
bir GAZETECİ gözü ile mühteşem oldu. iyiki varsınız,iyiki varsın ADMİN bey, tek özüldüğüm ise ,Ramazan bey in,olmaması idi. tüm katılımcılar,çok tatlı ve kibar insanlardı,tabi ki,rekor bende olduğu için herkes kıskandı, gökhan ile barış gerçekleşti,verhasıl bir çok konu üzerinde fikir birliğine varıldı. hepiniz çok iyisiniz.sevgi ile kalın.
Ahmet karadag Üye
Dostlar, Evet bende oradaydım.Ve dostlarla yüz yüze görüşme olanağı bulduğum için gerçekten mutlu oldum. Sanal ortamdaki tanıdık dostları gerçek halde görmek ayrı bir zevkti. Admin Dostum,Her şey çok güzeldi.Her şey için kucak dolusu teşekkür ederim. Saat 23.30 gibi Gaziantep'e döndüm.Ve dönerken yaşadıklarım nedeniyle gerçekten mutluluk duydum. Katılan tüm dostlara sonsuz şükranlarımı sunarım. Selamlar Saygılar
Kumsal Üye
Böyle bir gecede ,güzel bir ortamda gerçekleşen yemekli toplantıda bulunmanın sevinci içerisindeyim .Öncelikle bu tanışma yemegini düzenliyen SİTE EKİBİNE sonsuz şükranlarımı sunarım. .
akhenaton Arşiv üyesi
Herkese açık mesaj: 3.828
sanırım yemeğe katılanların içerisinde en son yazan ben oldum:)) 2 gündür nete giremedim af buyrun. öncelikle geceyi düzenleyen ve bizlerin kır havası solumasına vesile olan admin'e teşekkürler.. çoğumuz birbirimizi ilkkez görüyorduk ama gayet sıcak, kaynaşımı hızlı olan bir ortamdı. sanki birbirimizi yıllardır tanıyormuşuz gibi olduk. seviye ve kalite en üst düzeyde idi, gerek espiri kalitesi gerekse Nizip.com için yapılan anlam dolukonuşmalar ve fikir alışverişi beni ziyadesiyle memnun etti. huzeyfe beni merak etmişsin, derviş abiye sormuşsun forumda.. ben cevap vereyim: 60 kg 168 boyunda , esmer yakışıklı biriyim işte:)) gelecek sefer senide bekleriz:)) geceye katılan herkese sonsuz teşekkürler... .
admin Yönetici
http://www.Nizip.com/resimleme/bahce_int.wmv adresinden gecenin karanlıkta amatörce çekilmiş bir videosunu görebilirsiniz. Bunlar hep tecrübe oluyor. İnşaallah birdahakine daha profesyonel ve kapsamlı hazırlanırız.
dervisdörtbudak Üye
Sayın ALAKUŞ'um vallahi gece seni Orhan ÇELİK beyden sordum gelmedi mi diye? Bundan sonrakine özellikle ben arcam seni.
alakus Üye
inşallah çağırsanız teşrif ederiz.

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim