Sorunlarımız Önerilerimiz

Taş Baş a Türk Bayrağı Dikilse....????

rasimm Üye
:)Bu günkü vericilerin bulunduğu tepeye Gönderi ile birlikte Kocamaaaan bir TÜRK BAYRAĞI dikilse nasıl olur???? Dosta düşmana karşı...... Yetkililer ilgilenirse iyi olur kanısındayım arkadaşlardan destek bekliyorum. Nizip bütün giriş ve çıkışlarından görülebilecek bir tepe Nizip e hakim bir tepe . Şanlı Bayrağımızın her cepheden rahatlıkla görülebileceği ve nazlı nazlı dalgalanabileceği ideal yerlerden biri.... Herkesin hepimizin görebileceği güzel bir yer omuhteşem görüntüyü hayal ediyorum da insanın gururla milli duygularının galeyana geleceği ; seyredeceği güzel bir manzara . Nizip e ait Nizip e özel bir şekilde yapılırsa memleketimizin tanıtımında büyük etkisi olacağı kanısındayım . Her türlü zorluk engel aşılarak bu işin yapılması lazım diye düşünüyorum. nizip.com lu arkadaşlardan bu konuyu desteklemelrini hatta ana sayfaya taşımalarını anket haline getirmelerini rica ediyorum . Gerekirse yetkililere duyurmak için imza kampanyası başlatalım....
dervisdörtbudak Üye
İki tane dikilsin. Hatta 500 metrekare bir alana kırmızı-beyaz parke taşlarıyla yerede bir bayrak yapılabilir. Zemin düzenlemesini site üyeleri olarak yapabiliriz.Belki araç giremeyebilir.
only_love Üye
superr bi fikirr bence başkanımızz osmnalı parkının oraya dikicene taş başa buyuk vee ışıklandırlamı bi bayrakk dikmeliydi diye duşunuyorummm cokk güzell olurr bence iiy fikir...
zeynel1982 Üye
Rasim Kardeş Düşüncen Için Teşekkür Ederim. Türk Bayraği ülkemizde Yaşiyan Türk,kürt,laz,çerkezi Hepimizi Bir Arada Tutan Varliktir.
coskun Üye
Halen bir bayrak dalgalanıyor ama şöyle hakim bir mevkide büyükçe bir alanı kaplayacak bayrak olsa ne güzel olurdu. Bayrak da olabilir veya dağ üzerinde büyükçe bir alana taşların dizilmesi ve boyanması şekliyle de olabilir. Ne dersiniz?
boroboro Üye
bencede guzel olur ..gazıantep te butun yuksek yerlerde dıkılmıs...neden nızıp tede yokk..
Mehmet9891 Üye
Mehmet9891 tarafindan bildiriliyor. Nedeni:
Bencede Dikilmeli çünkü NİZİP'İn Farkı Olmalı Katılıyorum Arkadaşimiza :)
Konu: Taş Baş a Türk Bayrağı Dikilse....???? Forum: Nizip.comdan Seçtiklerimiz Bildirilen moderatorler: Tarhan, Metin Kılıçparlar, Orhan Çelik Tarafindan gonderildi: boroboro Orijinal Metin:
bencede guzel olur ..gazıantep te butun yuksek yerlerde dıkılmıs...neden nızıp tede yokk..
admin Yönetici
Uydudan görünecek şekilde, Google Earthde ses getgirecek şekilde :)
Mustafa Bilici Üye
Bayraği Dikip Birde Işiklandirma Yapilirsa O Zaman Gecede Güzel Bir Görüntü Olur...
doksura Üye
Harika Bir Fikir.çok Güzel Olur Ancak Bide Başina Bekçi Konmasi Gerekir Kanisindayim.daha Oradaki Vericilere Sahip Olamiyoruz.
nizipli41 Üye
bencede taş basa dikilirse cok guzel olur cunku fransızlar ilk nizipe girdiiginde taslarlar sopalarla fransızlar taş başten antepe dogru surulmuştur bayragın taş basa dikilmesi cok guzel olur
mechullll Üye
Katiliyorum Cok Güzel Bi Fikir Tsk Arkadasim
ibrahim Üye
Öncelikle konuyu açan abimize tşk ederim. gerçektende taşbaş dağına büyük ebatta bir Türk Bayrağı dalgalanması ilçemiz için fevkalede görkemli olur... acaba adminin dediği gibi google earthtan görülmesi için bayrağın ebatının ne olması lazım, yani olmayacak bişey değil gibi ama yinede bilmekte fayda var
boroboro Üye
benım ısmım ne gezıyo orda yafff...:)
DavutYILDIRIM Üye
cok super olur hatta kucuk de deyıl osmanlı parkındakı bayraktan bıle buyuk bı bayrak dıkılmelı cok super olur hatta beledıye baskanı yapmazsa dur da ben yapayım :D:D:D:D
nizipliakey Üye
bencede cok güzel olur biran önce çalışmalara başlamalı başkanımızdan rica ediyorum büyük olursa daha güzel olur NİZİPLİ hemşerilerime slm lar
rıfat Üye
herkes çok iyi,çok güzel olur diyor.benim söyleyeceklerim sizden farklı.ben diyorum bir çok şeyde olduğu gibi bu bayrak işinide çok abartıyoruz.oldu olacak nizip in tamamını kırmızı beyaza boyayalım,bayrak yapalım;yada TÜRKÜYENİN tamamına bayrak çizelim google earttan daha iyi görünür.:p bu daha iyi yada, daha büyük bir düşünce değilmi?
M.KÜÇÜK Üye
doksura;117245 wrote:Harika Bir Fikir.çok Güzel Olur Ancak Bide Başina Bekçi Konmasi Gerekir Kanisindayim.daha Oradaki Vericilere Sahip Olamiyoruz.
EĞER BU ÜLKEDE BİR YERE TÜRK BAYRAĞI DİKİP BAŞINA DA BEKÇI KONACAKSA PES DOĞRUSU, O KADAR DÜŞTÜKMÜ YAV.:eek:
Ahmet Kocaaslan Üye
Bayrak bir ulusun istiklalinin,bağımsızlığının ve özgürlüğünün simgesidir.ona saygı ona sahip çıkmak her Türk vatadaşının birinci görevidir.Bayrak elbette dikilmesi gereken yere dikilmelidir. Taşbaşada dikilsin. Ancak bu gibi yerleri başka şekilde değerlendirmek,bunun içinde başka projeler geliştirmek gerekir.Taşbaş tepesi tatlı bir yükseklik ve çevresi yeşillikhakim bir tepe. Burası başka düzenlemelerle değerlendirilse,örneğin oraya özel idare öncülüğünde bir sosyal tesis yapılsa,yada civarındaki hakim sırtlara bahçeli yazlık tip Toplu konutlar yapılabilinse Nizip'in bir yaylak yerleşim alanı doğmuş olabilir diye düşünüyorum.
Hasan Hoca Üye
Ahmet abimizin düşüncesi fevkalade güzel.yürekten katılıyorum.inşallah yetkililerce dikkate alınır.
tytyhgtyhgh Üye
rıfat;117435 wrote:herkes çok iyi,çok güzel olur diyor.benim söyleyeceklerim sizden farklı.ben diyorum bir çok şeyde olduğu gibi bu bayrak işinide çok abartıyoruz.oldu olacak nizip in tamamını kırmızı beyaza boyayalım,bayrak yapalım;yada TÜRKÜYENİN tamamına bayrak çizelim google earttan daha iyi görünür.:p bu daha iyi yada, daha büyük bir düşünce değilmi?
Değerli arkadaş, bayrak dikme isteğine verdiğiniz alaycı cevap üzüntü verici.Türk bayrağının en gösterişlisini dikmek kendini samimi olarak Türk ve T.C. vatandaşı olarak hisseden herkese guru ve güven verir.Kimse durduk yere Bayrak dikme yarışında değildir.Unutmayın ki, Büyük ortadoğu Projesinde ve şimdilerde de Kuzey Irakta kurulmaya çalışlan sözde Kürdistan Parlamento girişinde asılı olan haritalarda güzel Nizibimizde hedeflenen büyük kürdistan sınırlarında gösterilmektedir.Adıgeçen en yüksek tepeye asılacak en büyük Bayrağımız, bu toprağımıza göz diken çapulculara gözdağı olacaktır.Allah bir milleti bayraksız ve topraksız koymasın.Lütfen iş işten geçmeden nice ata kanı ile oluşan şanlı bayrağımızı başta gönüllere, sonra da en yükseğe dikmek için yarışalım, teşvik edelim.Düşünene ve gerçekleştirecek olana minnet ve şükranlarımı arz ederim.25.12.2007 Mahmut KÜÇÜK Şair ve Yazar
HakanSahin Üye
bu fikir için geç bile kalındı ama . hiçbişey için geç değil. yapabileceğin en büyüğü dikilsin. boyalı taşlarla en yüksek noktanın eteğine yapılabilir.
rıfat Üye
taşbaşa TÜRK bayarağı dikilse başlığı altında yazılanları okuduğumda,bu konuda yazanların dalga geçtigini sandım.yok çok büyük olsun,yok google erth ten görünsün... bende sayın AHMET KOCASLAN gibi düşününerek,insan hayatına katkı sunacak şeylerin yapılması gerktigi düşüncesiyle onları yazdım.google den görülebilecek kadar büyük bir bayarak diksek, yoksulluktan tedavi olamadığı için evinde ölü bulunan SELİM TİLKİ vatandaşımızın tedavi olup,ölmemesini sağlarmı?ama sayın AHMET KOCAASLAN gibi düşünüp birşeyler yaparsak başka selim tilkileri kurtarabilme şansımız olabilir.polen 2734 ninkli sayın mahnut küçük arkadaş böyle farklı düşündügüm için, ucuzundan birçoklarının yaptığı gibi neredeyse vatan hayini diyecek bana.
admin Yönetici
Boyalı taşlarla iki ev büyüklüğünde bile yapılacak bir bayrak google earth proğramından görülebilir. Benim mesajımdaki maksat buydu.
M.KÜÇÜK Üye
rıfat;117931 wrote:taşbaşa TÜRK bayarağı dikilse başlığı altında yazılanları okuduğumda,bu konuda yazanların dalga geçtigini sandım.yok çok büyük olsun,yok google erth ten görünsün... bende sayın AHMET KOCASLAN gibi düşününerek,insan hayatına katkı sunacak şeylerin yapılması gerktigi düşüncesiyle onları yazdım.google den görülebilecek kadar büyük bir bayarak diksek, yoksulluktan tedavi olamadığı için evinde ölü bulunan SELİM TİLKİ vatandaşımızın tedavi olup,ölmemesini sağlarmı?ama sayın AHMET KOCAASLAN gibi düşünüp birşeyler yaparsak başka selim tilkileri kurtarabilme şansımız olabilir.polen 2734 ninkli sayın mahnut küçük arkadaş böyle farklı düşündügüm için, ucuzundan birçoklarının yaptığı gibi neredeyse vatan hayini diyecek bana.
RIFAT, polen 2734 nikli sayın Mahmut KÜÇÜK'ün yaptığı ucuzundan edebiyat değil bilakis gerçeğin kendisidir.Herhalde iş güç çokluğundan gündemini takip etmiyorsun işte ırak'ın hali işte emperyalistlerin, siyonislerin çıkar hesapları. O bayrağı oraya, her yere dikmek lazım uzaydan değil hatta mars'tan bile göstermek lazım ( sonra bayrak dikmekle selim tilkinin ölmesinin ne alakası var rahmetli zaten bayrak dikme mevzuundan önce vefat etti.)

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim