Yaklaşık 10 yıldır yapılan Nizip İmam-Hatip lisesi Mezunları ve Mensupları geleneksel bayram buluşması bu yıl 11.ci kez yapılacak.Her yıl çok sayıda mezunları,mensupları ve önemli şahsiyetleri buluşturan bayramlaşma programı için tertip komitesi davetiye ve organizasyon çalışmasına başladı.Komite adına davet faaliyeti yürüten İmam hatip mezunlarından ve Öğretmenlerinden Mehmet Nezir Gül,Bayram günlerinin sevinç ve mutlulukların paylaşıldığı,dargınların barıştığı,dostluk ve kardeşlik duygularının pekiştiği günler olduğunu belirterek;"Bu yıl 11.Bayramlaşmamızı gerçekleştireceğiz Allahın izniyle.Bu vesileyle yıllardır birbirlerini görmeyen mezunlarımızı biraraya getirip,hasret gidermeyi amaçlarken,bütün sevenlerimizi,dost ve gönüldaşlarımızı da bu geleneksel buluşmaya davet ediyoruz.Bayramlaşma programımız 3.Gün saat:10:00 da yapılacaktır."dedi.
Geçmiş yıllarda olduğu gibi bu Kurban bayramında da İmam hatiplilerin ve Nizip halkının yoğun katılımı bekleniyor.
İmamHatip Lisesi
Nizip İmam-Hatipte 11.Bayram Buluşması
Şahsen Nizip İHL mezunu olmadığım halde her yıl katılmaktan büyük onur duyduğum bir bayramlaşma geleneği.Tertip komitesini her yıl azimle böyle bir organizasyon yaptıklarından kutluyorum.Şimdiden mübarek bayramlar diliyorum.
İsa hocamında belirttiği gibi Her yıl geleneksel olarak yapılan imam hatipliler bayramlaşma proğramı bu yılda yine büyük bir katılımın olması bekleniyor.
İnşaallah katılmak birgün bize de nasip olur!
Bütün katılımcıları saygı ve sevgiyle selamlıyorum.Gelme şansımız olmasa da yüreğimin orada olanlarla beraber olduğunu özellikle belirtmek isterim.
Selamlar,saygılar
Geleceğiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim...Hemde büyük bir zevkle...
Selam olsun imamhatiplilereeeee.....
öncelikle geçmiş ve geleçek bayramlarınızı kutlarım.tüm öğretmenlerimin ellerinden Böyle yapıcı birleştiriçi ve huzur ortamları oluşturan saygı değer M.Nezir
öncelikle geçmiş ve geleçek bayramlarınızı kutlarım.tüm öğretmenlerimin ellerinden öperim. Böyle yapıcı birleştiriçi ve huzur ortamları oluşturan saygı değer M.Nezir bey'e cok teşekkür ediyorum.Hocamın benin aciz gönlümde ayrı bir yeri var.Böyle bir güne katılmayı cok isterdim.imkanlar elvermediğinden tüm arkadaşlardan ve değerli hocamdan özürdilerim.
Bu organizasyon tamamen fedakarlık ve gönüllük ruhuyla gerçekleşmektedir.Yalnız her sene aşağı-yukarı aynı insanlar masrafları yüklenmektedirler.Muhterem Nezir hocam söylemiyor,ancak başka imam hatiplilerinde masraflara (yemek,ikram,davetiye giderleri vs.) yardımcı olması yerinde olacaktır.Katkı yapmak isteyen kardeşler Nezir bey veya Ahmet Dinçoğlu ile irtibat kursunlar.Şimdiden teşekkürler.
İmam hatip mezunu olmama rağmen her yıl düzenli olarak programa iştirak ediyorum. İnşallah bi aksilik olmazda yine gelirim. Nizip'te rutün olarak düzenli bir şekilde yapılan tek organizasyon diyebilirim. Emeği geçenlerden Allah razı olsun.
çok istememe rağmen bu sene KATILMAK nasip olmadı.tüm İHL öğrenci ve öğretmenlerine saygı ve selamlarımı sunarım. uNUTULMADIĞINIZI bilmeniz inancıyla gerçekten hayatımın en güzel günlerinin geçtiği YEŞİL NİZİP umarım aynı güzelliktedir. herkese selamlar. HALİL TEKŞEN ingilizce öğretmeni.
ayrıca NEZİR hocamada selamlarımı sunarım
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.