Arkadaşlar benim gündeme getirmek istediğim bir konuda: Sebze hali civarındaki, trafik kesmekeşliği; ben her gün, sabah akşam; evime gelip giderken; mecburmuyum orada zeytincilerin yüzünden mağdur olmaya; yolun zeytinciler izin verirse açılmasını beklemeye.Yok böyle bir şey, ana yolu işgal etmeye kimsenin hakkı ve yetkiside yok.Yetkililerin özelliklede Emniyet Müdürlüğünün, bu olaya bir el atıp, bu trafik sorunu çözmelerini istiyorum.Her sene bu sorunla uğraşmaktan bıktık çünkü.
Sorunlarımız Önerilerimiz
Sebze Hali Meydani
SorunEge bölgesinden sonra Türkiye'deki zeytin piyasasında bölgemiz büyük bir paya sahip.Belki fıstık hali kadar olmasada biraz daha mütevazi bir yerleşkeyi belediyenin imara açması bu sorunun çözümü olacaktır!
mustafa abı haklsın oradan motorla falan gecerken her an korkuyla gecıyorum ne olur ne olmaz dıye
senin nokta atışların isabetli olur abi ama buna kimse kılını kıpırdatmaz
Bencede Bunlar Gibi Yuzlerce Konuda Sikayet Oldu Ama Sonuc Yne Ayni ...
Sanırım Mehmet; uzun bir süre daha korkuyla geçeceksin o güzergahtan. Üzülerek belirteyim dedim. İnşallah Allah kaza bela, vermesin.nizipli_mehmet;110134 wrote:mustafa abı haklsın oradan motorla falan gecerken her an korkuyla gecıyorum ne olur ne olmaz dıye
Hakancığım ben hedef olarak sebze hali meydanını seçtim.Dileyen nokta atışı yapar hedefi 12 den vurur alkış alır.Dileyende hedefi ıska geçer.Tercih yetkililerin, ben bir vatandaş olarak arzu halimi belirttim.Tüm Nizipliler adına.Özelliklede ikametleri Fevkani Mahallesi,İstiklal Mahallesi,Fırat Mallesi ve Menderes Mahallesinde ikamet edenler için, mecburiyetten bu yerlerde ikamet eden insanlar başka bir yol olmadığı için bu güzergahı kullanıyorlar.Ama binbir zahmet ve çile ile.HakanSahin;110327 wrote:senin nokta atışların isabetli olur abi ama buna kimse kılını kıpırdatmaz
Bu konu gündemdeki yerini korusun.Meydanın durumu eski hamam eski tas halen
Yapacağımız yeni zeytin hali faaliyete geçmeden bu duruma müdahale söz konusu değildir. Bu işten ekmek yiyen insanları magdur edemeyiz. Evet orada bir trafik sorunu yaşanıyor ama bu sadece kısa bir sürelik sorundur. Bu sorun yeni zeytin halinin yapılmasından sonra tarihe karışacaktır.
umarız orada mal ve can kaybı olmadan yeni zeytin hali açılır ve devreye girer. Bunun için belediyemize emeği geçen herkese şimdiden teşekkür ederiz...
Bence bu sorunun yeni yapılacak zeytin hali ile alakası yok. Zeytin satıcıları genelde 10 m2'lik bir dükkanda 10 metrede yola geçmiş şekilde. kasaları düzüyorlar. vatandaşın kaldırım hakkı gasp edilmiş. Orada bir kazada allah göstermesin birine birşey olursa sorumluluğu kim üstlenecek merak ediyorum. Esnafa uygulanan kaldırım yasağından zeytin satıcıları muaf.....
Peki Orhan orada bulunan hali hazırdaki esnaf dükkanlarını kapatıp yeni yapılacak olan zeytin halinemi taşınacak yoksa halde zeytin satma olayı sadece zeytin mevsimindemi geçerli olacak.Orhan Çelik;111317 wrote:Yapacağımız yeni zeytin hali faaliyete geçmeden bu duruma müdahale söz konusu değildir. Bu işten ekmek yiyen insanları magdur edemeyiz. Evet orada bir trafik sorunu yaşanıyor ama bu sadece kısa bir sürelik sorundur. Bu sorun yeni zeytin halinin yapılmasından sonra tarihe karışacaktır.
sebze hali civarından arabayla geçmeyi bırak yanında ailenle yaya geçmek bile sıkıntı veriyor.işyerleri vatandaşın kaldırım ve yol hakkına saygı göstermiyor.
zaman bulursa o da olur
zaman bulursa o da olur
çok derinlerine inilmesi gereken bir konu. Allah vatandaşı korusun demekten başka ben çözüm bulamadım
kaza bela başa gelmeden inş. bu sorun çözülür
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.