Nizip.com
Üye ol
Dini İçerikli Konular

Papanın sözleri rezalet bişi

Görüntülenme: …

mehmet rocky Üye

Papa 16. Benedikt'in İslam ile ilgili sözlerine uluslararası düzeyde ilk tepki, Pakistan'dan geldi. Pakistan Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü, Papa'nın açıklamalarının İslamın esasları konusundaki cehaletini net bir şekilde ortaya koyduğunu söyledi..

Papa 16. Benedikt'in İslam dinine ve peygamberi Hazreti Muhammed'e yönelik açıklamaları, uluslararası düzeyde de tepkilere neden oldu. İslam Konferansı Örgütü, Vatikan'dan Papa'nın sözlerine ilişkin açıklama isterken, Vatikan, Papa Benedikt'in dinler ve kültürlerarası yakınlaşmadan yana olduğu yönünde bir açıklama yaptı..

Papa 16. Benedikt'in sözlerine uluslararası düzeyde ilk tepki, Pakistan'dan geldi. Pakistan Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü, Papa'nın açıklamalarının İslamın esasları konusundaki cehaletini net bir şekilde ortaya koyduğunu söyledi. .

Sözcü, dünyanın ortaçağ karanlığı içindeyken, İslamiyetin medeniyet açısından zirveye ulaştığını, Müslüman alimlerin de bilime büyük katkılar yaptığını hatırlattı..

El Ahram'ın yorumu.

Papa'nın konuşması, Mısır'ın El Ahram gazetesinde de, İslam dini ve tarihi konusundaki bilgi eksikliğinin göstergesi olarak yorumlandı. Gazete başyazısında, Papa'yı, azınlığa özgü olan şiddet eğilimini, Müslümanların geneline yayma çabası içinde olmakla suçladı..

Vatikan'ın cevabı.İslam Konferansı Örgütü, Vatikan'dan İslamiyetle ilgili tutumunu aydınlığa kavuşturmasını isterken Vatikan'ın yanıtı gecikmedi. Vatikan, Papa'nın diğer dinler ve kültürlere saygı duy ulmasınd an yana olduğunu, bunun İslam için de geçerli olduğunu bildirdi.

.
mehmet rocky Üye
bide köpeği papa kıyafeti giydirmişler saten papa ların hepsi ............. bide o oldu tamda yakışmış

Edited by - admin on 17.09.2006 2:42:21 PM
Kasım Böler Üye
Mehmet rocky kardeş, duyarlılığın için seni tebrik ederim.

Yanlız konu daha önce açılmıştı aynı konuları farklı topiclerde açmamaya dikkat edelim lütfen.

saygılarımla;
mehmet rocky Üye
söylediğin için saol ben bunu orta doğu gazetesinde okudum müslümanlar kinim var demiş i n ek on çün dedim
ottomanempire Üye

ALLAH BELASINI VERSİN DİYECEK SÖZ BULAMIYOM .
mehmet rocky Üye
MANŞET

PAPA: YANLIŞ ANLAŞILDIM, ÜZGÜNÜM
Papa 16. Benediktus, Meryem Ana duasında İslam hakkındaki sözleri için özür dilemedi. Sadece üzgün ...(DEVAMI)
17.09.2006 - 13:23

ottomanempire Üye
zaten hep öyle oluyor katliam yaptıkları zamanda utanmadan yanlışlık veya özür dilerler yüzsüzler bunlar
saldiray27 Üye
ya nasıl bi şey bu böyel...hem dinimize hakaret et sonra da alıntıdır de yakında Türkiye ye de gelecek...şimdi utanmadan bu bir de çıkıp özür diler...özür dilemesini istemiyorum kardeşim öyle kolay değil...
ottomanempire Üye
İKİ TANE KONU VAR BU KONU İLE İLGİLİ ADMİNE DUYRULUR

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim