Genç Muhabbet

hayalleriniz ne?ya da ne hayal ediyorsunuz

Bu konu yeni yanıtlara kapalı.

fevzi çilkız Arşiv üyesi
Herkese açık mesaj: 3.828
evet sevgili arkadaşlar soru çok basit halleriniz var mı???neyi hayal ediyorsunuz hayalinizde yapmak istediğiniz nedir??bu gibi sorularrr evet başlayalım ilk önce ben hayalimde kaymakam yada vali olmak var..amaç;fakirlere yardım etmek...
başak Üye
benim hayalimde öss de güzel bi puan alıp istediğim bölüme girebilmek inş.
nizipli_mehmet Üye
Hayaller de olmasa, Seninle hepten ayrıyız, Hepten uzakta ! Bak görüyor musun, İki yanı ağaçlıklı bir yolda, Yürüyoruz beraber yanyana, Mutluluk dolu duygularla, Ben senin kolunda ... Korkuyorum, Yüzüne bakmaya, Hele ki, gözlerine bakmaya... Bakarsam, Bakarsam ve bakınca, Gözbebeklerinde sevgiyi yakalayamazsam !... Ya da, Biterse o anda bu rüya, Bir hayallerim var bana, Onlar da biterse o anda, Ne yaparım ben sonra !?...
nizipli_mehmet Üye
Hayallere DairGittin ve yoksun, Hayallerimde yok seninle, düşlerimde Ve gençliğim ve geleceğimde Saatler ise bir katran gibi vurur şimdi gecelerime Bir yaprak dökümü yaşlar ömrüm, sanki güz mevsiminde Oysa sen değimliydin güneşim zemheride Ve sen değimliydin mum ışığım zifiride Şimdi ise hicran notalarımsın yalnızlık bestemde Gittin ve yoksun Sen yaban gülü Sen melankoli aşkımın tek aşiyanı Sen yüreğimden akıp giden Tuna’nın kızı Sen bereketin habercisi Nisan yağmurları Ve sen benliğimin yeryüzündeki yarısı Sen öylesine canımdaydın, öylesine yanımdaydın Hatta bir uzanışta yakalayacağım kiraz dalımdın Ama ben seni gökyüzünde yıldız yaptım Ve sana hep uzaklardan sevdalandım Umutları Allah’a, kavuşmayı mahşere bıraktım Unutmak mı, asla başaramadım Seni görme özlemini içimden söküp atamadım Evet bir seni görmekti özlemim bir seni Bir karanlıkların içinden geldiğini hissetmek vardı Güzeldi, hoştu ve sadece bana mahsustu Gözlerindeki alev ise buz dağları kadar soğuktu Seni görmek, sesini duymak, Bakışlarında başka alemlere dalmak Seni anılarda, seni hayallerde yaşatmak Bana düşen görev ise buydu Seni hayallerde yaşatmak Sen düşlerimde bazen peri kızı gibi bir gelin olurdun Saçlarında beyaz güvercinlerden bir taç Üstünde bulutlardan bir gelinlik Ve ardında bembeyaz tavşanlardan sadıçlarla Ve melekler şahitlerimiz olurdu ahdımıza Bazende, kumsalda tek başına açmış Kumdan ve sudan başka hiçbir şeyi olmayan Yapraklarında son yağmurdan kalma damlacıklarla Yalnızlığa terkedilmiş bir gül gibi görürdüm seni Sonra bir seher vakti bir şehre inerdim Ellerimde senin için toplanmış on iki karanfil Ve aralarında seni andıran bir kırmızı gül Ben yüksekçe bir dağın doruklarından sana bakardım Sen buzlarla kaplı bir vadinin ortasında yalın ayak Yanağında donmuş bir damla göz yaşıyla bana Üstünde kırmızılardan bir elbise, omzunda yeşilden bir yemeni Dudaklarında ise endişe dolu küçük bir mor tebessüm Öylesine mahsun, öylesine yalnız.. Bazende Adaların zevk-i seyrindeyken ben Yakamozun vurduğu yerde görürdüm seni Etrafında melekler, huriler Her biri başka hizmetindeler Her birisi başka bir telaşla önünde eğilmekteler Büyülenmişlik bende, vurgunluk bende Gecenin esrarı gizlenmiş gözlerinde Bütün benliğimi, bütün sevgimi hapsetmekte Yüreğim denizden koşarak sana gelmek istemekte Belki ilk defa ellerini tutacağım Belki ilk defa sana kalbimi açacağım Belki ilk defa gözlerine doyasıya bakacak İlk defa gözlerinde aşk sarhoşu olacağım Ama melekler bırakmıyorlar gülüm melekler Hatta etrafını öylesine sarmışlar ki, Bazen seni bana göstermiyorlar bile Seni gözlerimden seni benden koruyorlar Ne garip! Oysa sana dünyada zarar vermeyecek Hatta seni esen yelden bile koruyacak Tek insan ben olduğum halde Anladımki melekleri sana gönderen Seni benden bile çok seven bir kudret var Ve O seni bana bu dünyada yasaklamış Ama O’na inat ben yine de seni seveceğim Ve O’nunla senin için mücadele edeceğim Kaybetme kati bile olsa.
nizipli_mehmet Üye
Hayaleirm çok buyuk kımse anlatmak ıstemem ama fevzi kardeş sana çok tsk ederım böyle bir konu açtığın için Hayallerime dair bazı seyler aklıma geldıde
fevzi çilkız Arşiv üyesi
başak;106116 wrote:benim hayalimde öss de güzel bi puan alıp istediğim bölüme girebilmek inş.
bacım hayırlısı ile inşallah hayallerin gerçek olur...kim istemez ki ÖSS de yüksek ve istediği puanı almayııı
fevzi çilkız Arşiv üyesi
nizipli_mehmet;106124 wrote:Hayaleirm çok buyuk kımse anlatmak ıstemem ama fevzi kardeş sana çok tsk ederım böyle bir konu açtığın için Hayallerime dair bazı seyler aklıma geldıde
memocan sana da teşekkürlerrrr şiirlerini paylaştığın içinnn
nizipli_mehmet Üye
ne deme kardeş ayıp edıyon ;)
ghost_love Üye
hayal kurmak su dunya da en guzel sey fakat gerceklesmezse ınsanı ne buyuk hayal kırıklıgına ugratıyo ama ben yıne de hayal kurmaktan vazgecmıyorum. Hayal kurmadan yasanmaz sanırım herkesın bır hayalı vardır
nizipli_mehmet Üye
olmaz mı ghost az çok olsa da bılıyoruz demı hayallerımızı :)
ghost_love Üye
evet mehmet hıc degılse hayallerımızı bılen arkadaslarımız var ama ınsallah herkesın ıstedıgı butun hayaller gerceklesır
Zuhal Üye
Hayalsiz, rüyasiz yasanmaz, ama kendini kaptirip, kybetmeyeceksin, sonu feci olabilir
efsane Üye
hayallerim var da yazmaya hangisinden başlasam diye düşünüyorum :)
fevzi çilkız Arşiv üyesi
efsana karddeşim yaz gitsinnnn :)
nizip güzeli Üye
ahhhhhhh ahhhhhhhhh diyorum sadece.gerçek olursa yazarım artıkın:)
miksam1988 Üye
nizip güzeli;106474 wrote:ahhhhhhh ahhhhhhhhh diyorum sadece.gerçek olursa yazarım artıkın:)
içini niye cektin nizip güzeli bi hayalin varsa söylede bizde bilelim
miksam1988 Üye
efsane;106276 wrote:hayallerim var da yazmaya hangisinden başlasam diye düşünüyorum :)
sen bi yerden basla baktık hayallerin çok sana orda dur deriz :)
fevzi çilkız Arşiv üyesi
DUR DEMEK YOK MİKO olur mu öyle şeyyyyy
miksam1988 Üye
durmak yok yola devam güzel ama ibre bir anda 100 e fırlayabilir abi
fevzi çilkız Arşiv üyesi
biz 240-250 e bile ALIŞTIK gözümüzde bİŞe yok mikoo..ne aşk ne sevgi ne de SÜR'at
only_love Üye
benim hayalim ise ilerde iyi bi bilgisayar mühendisi olabilmek ilk hayalim bu cocuklugumdan beridir inş.. elinde sonunda bu hayalime başarıcam...
a_Lee Üye
hepinizin hayallerini okudum ve gördüm ki SİZİN HAYAL ETTİKLERİNİZ BENİM UNUTTUKLARIMA YAKINDIR.:):):
nizip sevdalısı Üye
gercekleşecek olan hayalerim vardı şimdi yok görmek bakmak ve hissetmek vardı ama ................??????????????
nizipli_mehmet Üye
benim bi hayalim gerçek oldu sıra sıra gerçekde oluyor bunun için Aşkım'a teşekkür ederim
efsane Üye
öyle yaa mehmet..hayallerine gölge düşmeden gerçekleşir inş.

Bu konu yeni yanıtlara kapalı.

WhatsApp iletişim