Sorunlarımız Önerilerimiz

Nizipteki Kebabçılar

cankesen Üye
vav 60 gr et 2 ytl ooo
cankesen Üye
DURUMCUEMMİ FIYAT LİSTESİ Ciger kebab: 9.00 Dürüm cesitleri:60gr. 5,00 Patlıcanlı kebab: 13,00 Urfa vs: 8,00 Karısık kebab: 15,00 Domatesli kebab: 12,00
Kasım Böler Üye
Bizim buradaki amacımız kimseyi karalamak veya küçük düşürmek değildir, amacımız her geçen gün biraz daha artan (özellikle öğlen) dışarıda yemek yeme zorunluluğumuz nedeniyle daha da yakınlaştığımız kebabçıların hizmet kalitesinin yükselmesi veya müşteri yoğunluğu nedeniyle suistimal edilmesini önleyebilmektir. Şimdi Nizip'i başka bir memleket ile kıyaslamak yanlış olur, ilçemizde et'ten maydanoza kadar tüm malzemeler diğer memleketlere göre daha ucuz, etin kilosunun 8-10 ytl olduğu bir memlekette orta büyüklükteki 8 tike etten oluşan bir dürüm nasıl 2 ytl olur, bu tüm kebabçılarda standart, Bunu geçelim dürümün içerisine konulan maydonuzu yıkamanın ve ayıklamanın maliyeti sizce nedir..? Yarısı yanmış yarısı pişmemiş domates ve biberlerin yanık kabuklarını ayıklamakta mı maliyet hesabını etkiliyor, Tüm bunların yanında kilosu 1 ytl olan yoğurt ve çeşme suyu ile yapılan ayranın bardağı 0,5 ytl olursa; İçerisine konulan pul biberin nerdeyse yarısı tuzdan ibaret olursa, Sabah erken kıyılan soğanları kokusuna aldırmadan gün boyu kullanırsanız, Peçete az kullanılsın diye masalara değilde kasanın yanına alınması zorlaştırılmış şekilde koyarsanız... O kebabçıların müşterisi olarak bizlerde bu konuda fikirlerimizi söylerken kimse gücenmesin, Bu durumlar aşağı yukarı tüm kebabçılarda standart belki içlerinden bazıları maydanozları yıkayıp yanık domat kabuklarını ayıklıyordur. (Şunu da eklemeden geçmeyelim bu saydıklarım özellikle dürüm için geçerlidir, yoksa porsiyon olarak yapılan servislerde yanık kabukları kendimiz ayıklayabiliriz.) Şimdi sıkıntı burada bir dürümün 2 ytl olması değil, %50 daha fazla olsa yine kimsenin zoruna gitmez yeterki bu dürüm parasını hak etsin. Unutmayalım burası ayaküstü kebabçı, et lokantası değil bir masayı azami 10 dk işgal edersiniz çoğu zaman da paket servis ile dükkana bile girmezsiniz
kasapoglu Üye
ARKADAŞLAR ARTIK BU MESELEYİ BURDA KAPATALIM,YOKSA BİRİLERİMİZİN KALBİ KIRILACAK,MEMLEKETTE BUNCA ÖNEMLİ SORUNLARLA KARŞI KARŞIYA KALDIĞIMIZ ŞU KRİTİK DÖNEMDE 'KEBAPCILAR ŞÖYLE KEBAPCILAR BÖYLE' DİYE TARTIŞMA ORTAMI YARATTIK,NİZİP ESNAFINDAN BU KADAR ŞİKAYETÇİYSENİZ GİDİN BİRECİKTE YİYİN YEMEĞİNİZİ.
mehmet karakaş Üye
Kimsenin Kalbi Kirilicak Diye Gerçekleri Söylemeden çekinmeyiz.işini Hakkiyla Yapan Söylediklerimizden Alinmasin.
Orhan Çelik Üye
Mehmet Karakaş kardeşimiz aslında iyi bir noktaya temas etmiş. Kebapçılarımızın biraz kendilerine çeki düzen vermeleri lazım. Temizlik ve benzeri şekilde kurumumuzu alakadar eden konularda denetimlerimizi yapıyoruz ama ne kadar denetim yapsakta esnafımızın kendine çekidüzen vermesi konusunda telkinlerimizide vatandaş olarak yapmamız lazım. Fakat bu arada yiğidi öldür hakkını inkar etme demişler. Örneğin kebapçı UĞUR, BİRTEKGÜL kebap salonu,Acıktım kebap salonu ve bunun gibi birkaçtane layıkıyla iş yapan esnaflarımızıda ayrı tutumak zorundayız.
Subutay Üye
Babamın çok söylediği bir sözü vardır: "Başkalarını aldatmadan yaptığı işin hakkını veren herkes ayakta kalacaktır." diye. Nizip halkı kadir şinastır. İşini iyi yapan esnafı her zaman desteklemiştir. Ben rahmetli olana kadar ciğer ve yürek kebabını Uğur Usta rahmetliden yiyordum. Ama artık fiyatlar gerçekten pahalı. O yüzden de kendim yapıyorum. Tavsiye ederim, kendiniz yapmayı deneyin...
Orhan Çelik;104506 wrote:Mehmet Karakaş kardeşimiz aslında iyi bir noktaya temas etmiş. Kebapçılarımızın biraz kendilerine çeki düzen vermeleri lazım. Temizlik ve benzeri şekilde kurumumuzu alakadar eden konularda denetimlerimizi yapıyoruz ama ne kadar denetim yapsakta esnafımızın kendine çekidüzen vermesi konusunda telkinlerimizide vatandaş olarak yapmamız lazım. Fakat bu arada yiğidi öldür hakkını inkar etme demişler. Örneğin kebapçı UĞUR, BİRTEKGÜL kebap salonu,Acıktım kebap salonu ve bunun gibi birkaçtane layıkıyla iş yapan esnaflarımızıda ayrı tutumak zorundayız.
M.KÜÇÜK Üye
mehmet karakas;103036 wrote:Kasaplar cigerin kiloğramını 4ytl ye satıyorlar Nizipte 2 şiş(12 tike küçük küçük ocakta kurumuş ciger) 2ytl:(
Bursa'da cİğerin kilosu 9 ytl 2 şiş 12 tike ciğer 2.50 ytl demek ki ciğer dürümü anlamında Bursa daha ucuzmuş bende boşuna hayıflanıyorumuşum yahu.
Kasım Böler Üye
mehmet karakas;104503 wrote:Kimsenin Kalbi Kirilicak Diye Gerçekleri Söylemeden çekinmeyiz.işini Hakkiyla Yapan Söylediklerimizden Alinmasin.
Mehmet bey'e aynen katılıyorum.
cankesen Üye
ya arkadaslar gercekten uzamıs bı konu bence ya ıkı gun kebabcıda cıraklık yapan bırı gıdıp kebabcı acıyor ve sızde onu bıle bıle gıdıp o kebabı yıyorsanız bence satanda degıl yıyende kabahat begenılmeyen ısyerıne gıtmezsın olur bıter hem oyle ınsanlar ıs yerı acmaz ve calıstıramaz bı daha sen gıt ıkıgunluk kebabcıya ondan sonra yok vs.vs nızıpte belırlı kebabcılar var oraya gıdersenız dıgerlerıde ona gore kendılerıne cekı duzen verır hıc degılse goruyorum pıslıkten gecılmeyen kebabcılar var sen gıder orada kebab yersen sıkayet etmeyede hakkın olmaz ORHAN KARDESIMIZIN YAZISINDAN ALINTI Mehmet Karakaş kardeşimiz aslında iyi bir noktaya temas etmiş. Kebapçılarımızın biraz kendilerine çeki düzen vermeleri lazım. Temizlik ve benzeri şekilde kurumumuzu alakadar eden konularda denetimlerimizi yapıyoruz ama ne kadar denetim yapsakta esnafımızın kendine çekidüzen vermesi konusunda telkinlerimizide vatandaş olarak yapmamız lazım. Fakat bu arada yiğidi öldür hakkını inkar etme demişler. Örneğin kebapçı UĞUR, BİRTEKGÜL kebap salonu,Acıktım kebap salonu ve bunun gibi birkaçtane layıkıyla iş yapan esnaflarımızıda ayrı tutumak zorundayız. __________________ HER ŞEY NİZİP İÇİN...
isaavci Üye
Her kes benim şu sıralar yaptığımı yapsa,kebabçılar çeki düzene girer Hayri abi duymasın ama kaç aydır kebab yemeği bıraktım.Tabi başka sebeplerim var.Söylemem.eyvallah.
abdullah_kurt_5 Üye
slm arkadaşlar ben biliyorsan yeme içme sağlık eğitim bu tür işler fiyata bakılmaz çünkü bunlar hayati işler lütfen burdan kebabçı ve lokantacı arkadaşlara sesleniyorum masraftan kısmayın sizin için edkiden nizipte bir yer vardı kapandı ama artık tekrar açılmış galiba o adamdan allah razı olsun tek yemek yediğim yer orasıydı inşallah bugünlerde tekrar yeni bir işyeri açıyor o ve birecikteki firmada nizipe gelirse dengeler çok karışacak gibi olacak galiba yinede herkese hayırlı işler
mehmet2763 Üye
İyide sayın cankesen kardeşim Nizipte yaklaşık 50 civarında kepapçı ve kebap salonu vardır Herhalde, bakın orhan bey dört tane saymış geri kalanlar iki günlük çırak olup, kebapçılığa soyunanlar olamazlar herhalde, Ayrıca alınmaya gerek yok. Eğer alınma olacaksa kimse yazmasın. Para karşılığında hizmet alınıyor. En iyi hizmeti almak istiyoruz. eger esnaf bu hizmeti yapamıyorsa düzgün çalışana ayak bağı olmasın indirsin kepenkleri işi bıraksın başka işe baksın.
mehmetdemirbilek Üye
selamlararkadaşımız kafasına takılan bir konu hakında yorum yapmış yanlışı varsa eğsnaf arkadaşlarada site açık onlarda kırıcı olmadan sorunlarını anlata bilirler bence endogrusu tartışarak çözüm bulmak tabiki kırıcı olmadan esnaf arkadaşlara şimdiden hayırlı işler diyorum
mehmet karakaş Üye
Bu konuyu açtıgımda bazı arkadaşlar sitem edip bana kızmıştı.Heralde haklılıgımız ALTIN SOFRANIN açılmasından sonra ortaya çıktı.
cankesen Üye
mehmet2763;106255 wrote:İyide sayın cankesen kardeşim Nizipte yaklaşık 50 civarında kepapçı ve kebap salonu vardır Herhalde, bakın orhan bey dört tane saymış geri kalanlar iki günlük çırak olup, kebapçılığa soyunanlar olamazlar herhalde, Ayrıca alınmaya gerek yok. Eğer alınma olacaksa kimse yazmasın. Para karşılığında hizmet alınıyor. En iyi hizmeti almak istiyoruz. eger esnaf bu hizmeti yapamıyorsa düzgün çalışana ayak bağı olmasın indirsin kepenkleri işi bıraksın başka işe baksın.
Slm kırmızı ıle ısaretlıdıgım alan haklılgımı gosterıyor benımde tam demek ıstedıgım konu bu ıste kırmızı yazıya dıkkat
kenan2780 Üye
Orhan Çelik;104506 wrote:Mehmet Karakaş kardeşimiz aslında iyi bir noktaya temas etmiş. Kebapçılarımızın biraz kendilerine çeki düzen vermeleri lazım. Temizlik ve benzeri şekilde kurumumuzu alakadar eden konularda denetimlerimizi yapıyoruz ama ne kadar denetim yapsakta esnafımızın kendine çekidüzen vermesi konusunda telkinlerimizide vatandaş olarak yapmamız lazım. Fakat bu arada yiğidi öldür hakkını inkar etme demişler. Örneğin kebapçı UĞUR, BİRTEKGÜL kebap salonu,Acıktım kebap salonu ve bunun gibi birkaçtane layıkıyla iş yapan esnaflarımızıda ayrı tutumak zorundayız.
orhan bey bence burda isim vererek haksız bir rekabete meydan vermiş oluyorsunuz .yani burda bu 3 firma iyi digerleri kötü mü .herkesin kendine göre bir mekanı var bu halkın tercih meselesidir ..burda isim vererek 3 firmayı öne çıkarmak bence dogru degildir .ben çok sık dışarda yemek yiyen bir insanım bende size daha farklı yerler söylesem .buda haksız rekabet olur bence en iyi si vatandaşın kendi tercihidir .insan parasından yemek yiyorsa neden kötü yerde yesin nerde iyi si varsa onu tercih etsin .ama burda isim vererek yanlı davranmıyalım lütfen . sizin bunu söyleyebilmeniz için nizipte bulunan tüm kebapçılardan kepap yeyip öyle degerlendirme yapmanız bence daha adil olur ..saygılar .
mehmet karakaş Üye
Nizipte kebabçılar düzene giriyor fark ettinizmi?
ibrahim Üye
Bence Isim Vermekte Hiçbir Sakınca Yok, Işinin Hakkını Veren Esnafımızın Reklamını Heryerde Yapmamız Lazım Ki Bu Bütün Esnaflarımıza Yansısın...
kartal yuvası Üye
kenan kardeşim haklı reklam tabiki iyidirde diger ismi geçmeyen iyilerde alınıurlar.bence iyi olan hanğisi ise zaten vatandaş beleş yemiyor.parasından olduktan sonra hoşuna neresi gidiyorsa ordan alış veriş etsin.çünkü benim sevdiğim veya arkadaşımın işyerinin reklamını yapmam sizce ne derecede doğru olur.benim tanıdığım bir iş yeri var isim vermeyeceğim müşteriye ilği alaka çok yemeğin yanında ayran verir beleş. yemekten sonra bide demli bi çay çay kahve çayı değil çok leziz.sanki evinde ğibi temiz.ama isim verirsem olmaz.

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim