LEYLACAN ABLACIM COK TESEKKUR EDERIM SENIN GIBI VEYA BASKASI GIBI BU TIYATRO SEVENLERE DAIMA IYI NIYETLI OLMAK ICIN ELIMIZDEN GELENI VEYA SEVGIMIZI SAYGIMIZI GOSTERMYE CALISACAZ SIZIN GIBI INSANLAR OLMASI BIZI DAHA DA MUTLU EDIYOR. BIR BAGBOZMU TIYATRO EKIBI OARAK SIZLERE SONSUZ TESEKKURLERIMI GONDERIYORUM SAYGIYLA ANIYORUM HER ZAMAN YANINIZDAYZI TESEKKUR EDERIM....!
Nizipden Duyurular Etkinlikler
Sandiktaki Sir 1 Haziranda G.Antep Anfi Tiyatroda
Leylacan Hanım Sizin Gibi Böyle Sanat Aşkıgı Olan İnsanları Gördükçe Gurur Duyuyoruz Ve Bizi Öyle Motive Ediyo ki Anlatamam İçten Samimi Duygularınız İçin Çok Tşk Ederiz. Sizin gibi Güzel İnsanları Herzaman Yanımız da Görmekten Mutluluk Duyuyoruz Tşkler Sevgilerimle...
.
sağolun kardeşler.sizler gibi sanat aşığı gençler oldukça bu memlekette hep güzel şeyler olacak.sizlere saygım ve inancım tamdır.siz yaşıtlarınıza örnek oluyorsunuz.hayat sadece kapalı mekanlarda,kafe ortamlarında geçirilecek kadar basit olmamalıdır.işte siz bunu başarmak üzeresiniz.kutluyorum ve başarılar diliyorum.Nizipimize bir soluk getirdiniz.yanında olduğunuz büyüklerinizden çok şey öğreneceğinizi görebiliyorum.sevgiler
Sizin Gibi Büyüklerimiz Yanımızda Oldukça Çok Şeyi Başaracagız Biz Buna İnanıyoruz Samimi Duygularınız İçin Tşkler Sevgilerle... .
SEVGİLİ BAĞBOZUMU TİYATROSU OYUNCULARI,BİZLER YARDIMSEVENLER DERNENEĞİ OLARAK,TÜM EKİBİNİZLE BİRLİKTE ..ÇAY A ..DAVET EDİYORUZ.
MUSAİT BİR SAAT VE GÜN VERİRSENİZ.SEVİNİRİZ.YÖNETİCİ ARKADAŞLAR İLE BİRLİKTE DAYANIŞMA VE ÇAYA BEKLİYORUZ.SEVGİLER..
Eğer bunu ben yazmış olsaydım,üyelerin tamamı saldırıya geçerdi...
Ahmet abi !!!! Yanında pasta - kek gibi şeylerde olsun bari....
yapmış oldugunuz tiyatroyu begeniyle izledik göstermiş oldugunuz ilgiden dolayı teşkkürlerrr
"quote" leylacan demişki:
kadir bey kardeş yüreğine sağlık.bizlerin zamanında yapmak isteyipte yapamadığımızı yaptığınız için ayriyeten teşekkür ediyorum.Ne olur bu güzide ekibi sağlam tutun.Birbirinize tutkunluğunuz devam etsin.inşallah yetkililer daim arkanızda olur.siz iyi oldukça başarılı oldukça desteğimiz büyüyecektir.tiyatroyu elitlere ait düşünmemeniz beni mutlu etti.Zira halkın da bu sanatı tatmaya,öğrenmeye ve yapmağa hakkı olmalıdır.Aslında duruşunuz ve anlayışınız pek çok bakımdan öğretici bir özellik arzedeiyor.bayan oyuncu olmak isteyen aklı selim sahibi bacılarımızı da ranıza alırsanız şık olur.sevgilerimle.Antep buluşşmasını sabırsızlıkla bekliyoruz.acaba biletli mi olacak?arkadaşlarım soruyorlar.bir açıklama yaparsanız iyi olur.hoşçakalın.
Değerli Leylacan abla öncelikle sizin gibi tiyatroseverlerin tevüccühü bizi gerçekten mutlu ediyor.Antepteki gösterimiz de burdakiler gibi ücretsiz olacaktır.Ayrıca değerli admine davetiyesini kendi ellerimle vereceğimden emin olabilirsiniz.Sizleri de o gece seyircilerin içinde görmekten büyük kıvanç duyacağız.Gecenin en güzel yanı Huzeyfe kardeşimle tanışmam olacak diye düşünüyorum.
sevgili,huzeyfe sende gel,bizim yüreğimiz çok büüüyük.hepinize yerimiz var.
EEE 1 HAZİRANDA YAKLAŞTI DEĞİLMİ HOCAM ÇALIŞMALAR NASIL BU ARADA ANFİ İNLEYECEKMİ,O GECE BAĞBOZUMU NE KADAR KÖKLÜ BİR YAPILANMAYA SAHİP OLDUĞUNU GÖSTERCEK HEPİMİZ ORADAYIZ ANFİ TİYATRODA BULUŞMAK ÜZERE
hocam biz yapıcı insanlarız bozum mozum bize göre değil aa bu arada hocam bizim damda büyük sizin ekipe yeter gelin orada oynayında şenlik olsun akşam yemeğide bırakmam sizi iyi bir de balcan pişiririz
yeni projelerde de sizleri görmek ve iştirak etmek dileğiyle...
he bu arada kadir abimden beni mahallede rahatsız eden gruba da bazı arkadaşlara yaPtığı gibi racon kesmesini istiyorum . çok korkuyorum da.. LÜTFEN ABİ...
KARDEŞİM HUZEYFE SEN KADİR ABİYİ TANIMAMAKLA ÇOK ŞEY KAYBETTİĞİNİN FARKINDA MISIN? BENCE İLK İŞİN KADİR BEYLE TANIŞMAN OLMALI VE DİĞERLERİYLE...
SELAM VE DUA İLE....
1 Haziranda tanışma şerefine nail olacağız....Kadir abemle...
Yalnız selimcan abem, sen daha yeni üye olmuşsun,Kadir abemi nerden tanıyon...?
1 haziranda anfide vayda güleriz artık lelyhe ley açılınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnbağbozumuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu geliyyyyyyyha geliy dadididadi aaaaaaaaaaaaa .
bagyapımı Alemsin yavv işh. ortalıgı yıkıp geçeriz sizlerin sayesinde eyvallah kardeş Sevgilerle....
böyle bir etkinliği hazırlayanlar kadar sevinçliyim ve bir onlar kadar da heyecanlıyım desem abartılı olur mu? olmaz.Rutin Nizip'imizin kaderi değişti için.Bu atılımların farklı aktivitelerdeki tadını tatmak isterim.Alakasız bir konu ama halen içimde bir uhde zeugmamızın adının varolması fakat Nizip'imizin bundan zırnık kadar yararlanamaması gibi.Neyse canım ALLAH YOLUNUZU AÇIK EYLEYE..
"quote" General demişki:
Nizip.com merhaba .yaklaşık bir aydır izlemeye çalışıyorum olup bitenleri.bu siteye giren yazı yazan aklı başında bir insan yok mu Allah aşkına...
Komutanım şimdi ayıp etmişsin işte.....Ne yani biz aklıbaşında değilmiyiz...?
Nizib'in ve Nizip insanının tanıtımını Sanat yoluyla yapan bu insanlara lütfen saygıda kusur etmeyelim arkadaşlar. Şunu bilelimki; hiç birisi kendisi için değil NİZİP'in tanıtımıiçin uğraş vermektedirler. Gelin hep beraber bu arkadaşlara ve ekiplerine destek olalım..Gelin şu Nizip'in ''birbirlerini çekemezler'' deyimini tarihe gömelim.
BAĞBOZUMU ve REİS BEY ekibini takdir etmemek mümkün değil. Hepinize teşekkürler, saygılar
Yaw Derviş abem bitiyom ya senin şu iyi niyetine vallaaaa... Kimsin sen yaw...?İyilik meleğimi...?
Yoksa iyi bir psikologmusun....? Seviyorum seni abim...
Başkalarını aklı başında görmeyen insanların yaşadığı şu diyarda , senin gibileri görmek çok hoş....
"quote" General demişki:
Nizip.com merhaba .yaklaşık bir aydır izlemeye çalışıyorum olup bitenleri.bu siteye giren yazı yazan aklı başında bir insan yok mu Allah aşkına...güya tiyatro tartışılıyor fakat tiyatronun ne olduğunu bilen yok.Nizipte hemen bütün kültürel faaliyetlerin sessiz bir izleyicisiyim.ancak bu tiyatrodur diyebileceğim iyi bir çalışma
....şimdi bu arkadaşlar ,bazılarını tanımakla birlikte,tiyatroya hakim bir tavırla beyanlarda bulunuyorlar ..çeşitli yerlerde oyun gösterilmiş ve birde antepte sergilenecekmiş.arkadaşlar lütfen kendinize gelin .ya oyun üzerinde çok çalışın bu işi bilenlerden yardım alın ya da bu işi bırakın .daha doğrusu Nizip le sınırlı kalın.bir sonraki yazım altınbaş lisesinin oyunuyla ilgili olacak ..hepinize selamlar...
sayın general,karekterler üzerine yaptığınız tahliller için teşekkür ederim.hatta ilk kez teknik detaylara inen biriyle tanışmak ta sevindirici.
ancak yazınızın son kısımları teknik analizden çok küçümseyici,aşağılayıcı bir tarza bürünmüş ki bunu kabul etmek mümkün değil.Bu arkadaşlardan biri olarak hala bile çok eksikliklerimizin olduğunu,oyunu yüzde elli,altmışlık bir performansla ortaya koyduğumuzu zaten değerlendiriyoruz.Ama oyunumuzun kötü olduğu,senaryonun bağlanamadığı savını kabul etmiyoruz.Bu sonucu kendi kafamızdan üretmiyoruz.Aksine oynadığımız her yerde seyirciden gördüğümüz büyük beğeni,teveccüh bunun göstergesidir.Sizin tiyatro anlayışınız farklı olabilir.(Belki de müzikal ağırlıklı bir oyun tasavvurunuz var) Ama müsade edin bizim de bir anlayışımız var ve biz hem tiyatro izleyici profilini,hem mesajı,hem de seyircideki etkileri önemsiyoruz.Şimdiye kadar da bu hedeflerimizde yanılmadık.basmakalıp alışkanlıklarla ,sadece belli ambiansta tiyatro yapılacağına inanıyorsanız saygı duyarız.Lakin eser ortada.
başka il-ilçelere gitme olayı ise aslında oyunumuzu bir nevi test etme,oyun performansımızı arttırma gibi saiklerle gerçekleştiği gibi İlçemizin,Milli Eğitimin bir faaliyeti olarak ta görmek gerekir.Niziple sınırlı kalın tavsiyenizi buyrun gelin açık açık tartışalım.İlçeye gelen ,giden oyunlarıherhalde seyretmiyorsunuz.Onlara da Nizipe gelmeyin diyelim o zaman.Bu hakkı kendinizde buluyorsanız buyrun !
Bilenlere sormak bir erdemdir.Doğrusu bildikleriniz varsa hiç yüksünmeden almaya hazırız.Kompleksimiz yok.Ama sizde lütfen bu bildiklerinizi kendinize saklama yerine çıkın yüreklice bir icraat yapın,Allah razı olsun diyelim.
İlk defa gençlerimiz yararlı bir mevzuda kendilerini ortaya koymaya,bir kaç kelam söylemeye başladılar.Cesaretlendirmek gerekirken aklı başında adam yok demeye getirirsek yazık etmiş olmayacakmıyız.
Bulunduğumuz yerin kültür,sanat ve sosyalitesine katkımız olacaksa konuşalım.Ortamı germekten daha iyidir sanırım.
HUZEYFE ben hiç birşeyim,,, sadece bir moderatör olduğumu unutmamaya çalışıyorum....Ne yani kılıç kalkan kuşanıp bendemi dalim aralarına .....Ama psikolojidende iyi anlarımhaaa
Dostlar,
1 Haziranda Gaziantep'teki oyunu izledim.Tüm ekibi canı gönülden kutluyorum.
Bu tip durumlar insanların bu yola gönüllerini koyması ile ilgilidir.
Oyun ve oyuncular güzel ama ya diğer taraf...
Yani seyirciler...
Sahnenin önünden birkaç kez gidip gelen...
Ailece 6-7 kişilik gruplar halinde sallana sallana seyirci ile sahne arasında dolaşan...
Hatta oyunda kullanılacak bastonun böyle bir ailenin 2-3 yaşındaki çocuğu tarafından alınması...
Arkadaşını ıslık ile çağıran...
Çalan cep telefonları...
Sahnenin hemen önünden iki üç dakika ara ile geçen simitçi ve sucu...
Açık havada olsa içilen sigara dumanler...
vb............
Şimdi oyuncular hakkındaki düşüncelerimi açıklıyorum;
OYUNCULAR PROFESYONEL İDİLER ÇÜNKÜ BU KADAR OLUMSUZ BİR SEYİRCİ KARŞISINDA DİKKATLERİ DAĞILMADI.
HEPSİNİ CANI GÖNÜLDEN TEBRİK EDİYORUm.
Selamlar Saygılar
ben de candan kutluyorum güzel ekibimizi.gerçi gelemedim ama izleyen arkadaşlardan edindiğim izlenim oyuncuların müthiş bir performansla oynadıklarıydı.daha düzeyli seyirci olsada bazı duyarsızlıkların olduğu kesindir.ee bu da normal,Nizip tekiler farklı mı sanki.burada da konuşanlar,telefonu çalanlar,sahnenin önünden geçenler,çekirdek yiyenler...bir sürü tuhaflıklar oluyor.Ama önemli bir nokta varki biz buyuz.böyle inasanlara da bir şekilde tiyatro izletilebiliyorsa asıl başarı buradadır.Bu ekip sahneledikleri oyunla her kesimden izleyici bulabiliyorsa kutlamak lazım.tebrikler Bağbozumu,tebrikler Mahmut bey,hüsnü bey,raziye hanım,hayriye bacım,topsakal kardeş,hamal niyazi,fadayiler,bankerler,avukat cemal,kemal öğretmen,deli kadir ve diğer arkadaşlar.yolunuz açık olsun.
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.