Nizipden Duyurular Etkinlikler

Mitingimiz Vardı

bluue Üye
Emeği geçenlere vede katılanlara çok teşekkür ederim. Hemen hemen haberi olmayan yoktu. Herkes birlik olmuş ayırımı unutup tek yürek meydanlara doldu.Haberimiz yok diyenler organize şekilde yürüyüşe katılmak istemiş vede kendilerini ön plana çıkarma gayretine girmişlerken, hem yapılan uyarılar, hemde halkın onlara ve sloganlarına rağbet etmemesi neticesinde geri planda kalmışlardır. Ve bu mükemmel yürüyüş Türk halkının hangi fikre ve gruba üye olursa olsun tek yürek olduğunu göstermiştir. BU VATAN HEPİMİZİN. BAŞKA TÜRKİYE YOK...
mehmet karakaş Üye
Yıllardır ÜLKÜCÜLER ve ALPERENLER Şehit cenazelerine meydanlara iniyorlar ve hep bir ağızdan ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ diyorlardı. Daha 3 ay öncesine kadar bizleri eleştirenler bu cenazelere siyasi rant sağlamak için katılıyorlar diyenlerin özür dileme zamanı geldi bence.
nizipli_mehmet Üye
gerçektende çok iyi bir şekilde organize edilmiş bir miting emeği geçen herkese tsk ederim orada olmayı çok işterdim
zeynel1982 Üye
mehmet karakas;102739 wrote:Yıllardır ÜLKÜCÜLER ve ALPERENLER Şehit cenazelerine meydanlara iniyorlar ve hep bir ağızdan ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ diyorlardı. Daha 3 ay öncesine kadar bizleri eleştirenler bu cenazelere siyasi rant sağlamak için katılıyorlar diyenlerin özür dileme zamanı geldi bence.
BAŞKAN SONUNA KADAR HAKLISIN. BİZE YAZACAK BİRŞEY BIRAKMAMIŞSIN
yolcu73 Üye
arkadaşlar bu haberi ve resimleri görünce çok sevindim.bizilerde sizin gibi orada olmayı isterdik ama görevimiz icabı orada degliz tüm niziplilere selamlar özellikle bu sitede emegi geçen arakadaşlardan allah razıolsun.belediye anons etti mi acaba miting için
yolcu73 Üye
arkadaşlar bunu siyasi şeylere dökmeyelim hepimiz kardeşiz
liveyou Üye
>EY TÜRK...!!! KALK AYAĞA KIR ZİNCİRLERİNİ >SIYRIL KARANLIKLARDAN >RABBİM SANA VATAN EYLEMİŞ TOPRAĞI AL KANLARDAN >ZANNETME BULUNUR BİR DAHA BÖLE BİR VATAN >BOŞUMA MI CAN VERDİ TOPRAK ALTINA YATAN >ATIL ÖN SAFLARDA VATANI KURTARMAYA >RABBİN İŞLEMİŞ SEVGİYİ HEM KANINA HEM DNA'NA >CAN NEDİR Kİ VATAN UĞRUNA >GEREKİRSE GİR ŞU TOPRAĞIN ALTINA >O ZAMAN PEYGAMBERDEN,FATİHLERDEN,MUSTAFA KEMALLERDEN SANA DUA >BİR MİLLETİN UYANIŞIDIR BU DESTAN >AY YILDIZLI BAYRAKDIR GÜNEŞ GİBİ UFUKTAN DOĞAN >TÜRK' TEKİ VATAN SEVGİSİDİR İNSAN SEVGİSİDİR >KALPLERE BİR MIHÇASINA ÇAKILI OLAN >O' DUR VATAN DEYİNCE YERİ YERİNDEN OYNATAN
liveyou Üye
Yazdığım bu şiirim tüm ŞEHİTLERİME HEDİYEMDİR...ONLARIN EMANETİ NAMUSUMDUR...sevgilerimi sunuyorum...
zeynel1982 Üye
AZİZ ŞEHİDİM İST – 24.10.2007 19.16 Bizi mi çok sevmiştin, Rab’be kavuşmayı mı? Yürekleri dağlayıp, gittin Aziz Şehidim! .. Otuz yıllık terörün bitmeyen ayıbını; Bize umut bağlayıp, gittin Aziz Şehidim! .. Zamansız şehadetle, o gafletteki herkese; Birleşmeyi sağlayıp, gittin Aziz Şehidim! .. Durgun sular gibiydin, sona mı saklamıştın? Cenazende çağlayıp, gittin Aziz Şehidim! .. Sana layık olmayan, duyarsız yüreklere; Bakıp buruk ağlayıp, gittin Aziz Şehidim! ... Mahmut KÜÇÜK
Mahmut Küçük
mehmet karakaş Üye
Şiir yazan arkadaşlara teşekkürler. Milli eğitim bakanı Hüseyin Çelik Milli eğitim müdürlüklerine gönderdigi yazıda,ögrencilerin bayrak mitinglerine katılmamasını istedi.
umitbozoglu Üye
hepimiz kardeşiz
mechullll Üye
DUR YOLCU
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir. Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir. Bu ıssız, gölgesiz yolun sonunda, Gördüğün bu tümsek, Anadolu'nda İstiklal uğruna, namus yolunda, Can veren Mehmet'in yattığı yerdir. Bu tümsek, koparken büyük zelzele Son vatan parçası geçerken ele Mehmet'in düşmanı boğduğu sele Mübarek kanını kattığı yerdir. Düşün ki haşrolan kan, kemik, etin Yaptığı bu tümsek amansız çetin Bir harbin sonunda bütün milletin Hürriyet zevkini tattığı yerdir
mechullll Üye
mehmet karakas;102739 wrote:Yıllardır ÜLKÜCÜLER ve ALPERENLER Şehit cenazelerine meydanlara iniyorlar ve hep bir ağızdan ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ diyorlardı. Daha 3 ay öncesine kadar bizleri eleştirenler bu cenazelere siyasi rant sağlamak için katılıyorlar diyenlerin özür dileme zamanı geldi bence.
KARDES HAKLISIN BENCE İNSALLAH VATAN DEYİNCE NE SİYASET NE BASKAN NE BİŞE KALIYODUR BU HER KESİM İCİN BÖYLE OLMASI LAZIM....
Mustafa Bilici Üye
admin;103006 wrote:Eski medya için oynatıcı bulunamadı. Özgün kaynağı aç
bu güzel video için teşekkürler...
ömerfaruk Üye
allah hepinizden razı olsun keşke ben de olsaydım ama bende adanadan katıldım adanadan sevgilerle ömer faruk
mehmetoguz Üye
nizip halkından bu kadar ilgi beklemiyordum tebrik ediyorum doğrusu ALLAH katılan ve katılmak isteyipte katılamayan herkesten razı olsun fakat tepkimizin bir dozu olsun bizi birbirimize kırdıracak sözler söylemeyelim

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim