Selam sevgili dostlar,Nizip’in haklı gururu
Bağbozumu Tiyatro Topluluğu 1Haziran
Perşembe günü bir aksilik olmazsa Gaziantep
Anfi Tiyatro’da saat 8.30’da sahne alacak .Bu
noktada desteklerini esirgemeyen sayın
Kaymakamımıza ,Sayın Belediye Başkanımıza
ve bizimle birlilte yorulan sayın Milli Eğitim
Müdürümüze ve tüm dostlara ekibimiz adına
teşekkür ediyorum.
Nizipden Duyurular Etkinlikler
Sandiktaki Sir 1 Haziranda G.Antep Anfi Tiyatroda
Yolunuz açık olsun...
mükemmel final ,mükemmel sonuç
evet sevgili dostlar aylardır süren çabamız,uğraşımız,ilçelere yaptığımız turnelerden sonra şimdi de Gaziantep te ''sandıktaki Sır '' ı sahneleme günü geldi.1 haziran 2006 Perşembe günü Anfi tiyatroda (100.yıl parkı içinde) yaklaşık 1500 seyirciin önünde en güzel,en muhteşem oyunumuzu oynamak için heyecanla çalışıyoruz.Deli Kdirbeyin müjdelediği bu tarihi olay için yardımı ve desteği olan her kese şükranlarımızı sunarken,bu vesile ile Güzel Nizipimizin de tanıtımı amacıyla ek bir hazırlık içinde olduğumuzu belirteyim.Bütün sevenler,tiyatro aşıkları,dostlar 1 haziran günü anfi tiyatroyu panayıra çevirelim.Gerek resimler ve afişlerle ,gerekse ilçemizi tanıtıcı yazı ve ürünlerle katkı yapmaya ve orada buluşalım!
Biz Bağbozumu ekibi olarak geceye hazırız.Ya siz seyirciler,dost arkadaş ve tanıdıklarınızı getirmeye ne dersiniz?selamlar...hürmetler.
Orhan Abi sana ayrıca teşekkür etmek istiyorum.Çünkü sen Tiyatromuz için gerçekten çok yoruldun ve tam bir tiyatro sever gibi devamlı bize destek oldun.Allah senden razı olsun.Abi senin o gülen yüzünü de 1 Haziran gecesi seyircilerin arasında görek isterim.
Dostlar,
Kısmet olursa 1 Haziran 2006 tarihinde buluşmak temennisiyle,
Selamlar Saygılar
jipeg bu resmi yolladım.ama doğrusu eklemeyi tam beceremiyorum henüz.belki sevgili admin açar.selam
Hocam ücretsiz eğitim verilir :)
Şaka biryana birara bana uğrayabilirseniz veya i.şimşek hocamı görebilirseniz, yardımcı oluruz.
Bir soluk bir nefes daha ulusal açılıma ramak kaldı.Değişerek gelişen oyunumuz ,giderek donuklaşan,sıradanlaşan yaşamın o kadirbilmez tavrına bir karşı duruş sanki...İnsanı alıp çıkaralım gündeliğin hercümercinden ve uzayıp giden gittikçe insan yanlarımızı kemiren o uçsuz bucaksız dehlizlerden...Buyrun bir nefes alın ...Sandıktaki sırrı birlikte arayalım...Belki bu sır biranda hepimize malum olur...kimbilir....iyiki varsınız be
kısmetse hocam geliriz hr türlü desteğide yaparız diyelim inşallah allah utandırmaz ve en güzel şekilde oyun oynanır ama bu resim afiş demişsiniz bunuda ayarlayan birileri lazım bence
Teşekürler savcı kardeşim duanız bizim için çok önemli tabi ki tüm dostların duasını bekliyoruz.
deli kadir demişki:
Bu arada unutmuşum değerli kardeşim Huzeyfe, bak sen bir türlü fırsat bulup da oyunumuza gelemedin.u sefer biz Antepe geliyoruz.Umarım bu sefer davetimize icabet edersin kardeş...
Kaçırmak varmı yaaaaaaaaaaaaa...... Her gece anfi tiyatronun oralardan geçiyom.. Eve geç kalırsam beni siz getirirsiniz,anlaştıkmı....? Deli abim inan ne pahasına olursa olsun,bu sefer tiyatronuzu seyredeceğim... Ön sıralarda oturup,çerezimi yiyerek sizi seyredeceğim,
Eski resim adresi geçersiz.
İnşallah bekleriz kardeş.Yalnız adımı tam yazarsan sevinirim ve tiyatroya çerezle gelmek espirin güzeldi.Eve dönmek noktasında da kardeş başımızın üstünde yerin var gel biz nasıl dönersek sen de öyle dönersin.Ama seyretmek kararlılığın beni sevindirdi.
Bu arada değerli Leylacan ablaOğuzeli konusundaki yazınızıaz önce okudum ve gönderdiğiniz selamı aldım.Aleykümüselam.Bizler de saygı ve selam gönderiyoruz.Tiyatroya eleştiri konusundaki yazınıza da acizane yanıt gönderdik inşallah.İnanın bu tür konular ve yazılar siteye hem bir renklilik hem de bir açılım katar diye düşünüyoruz.İşi dahaciddi bir temele oturtur ki bizimistediğimiz de budur.
Kadir abim afedersin yaw... Deli demişim ama kadirini unutmuşum... Sen öyle yazmama bakma,hızlı yazmamdan kaynaklanmış...Yoksa kadir kıymet bilirim.. Ama tüm samimiyetimle söyleyeyim sizi ciddi ciddi merak etmeye başladım...
Sırf senin için de olsa seyredeceğim inşallah...
Eyvallah Huzeyfe ben de seninle tanışmayı istiyorum.Antepte tanışırız inşallah.
"quote" deli kadir demişki:
Orhan Abi sana ayrıca teşekkür etmek istiyorum.Çünkü sen Tiyatromuz için gerçekten çok yoruldun ve tam bir tiyatro sever gibi devamlı bize destek oldun.Allah senden razı olsun.Abi senin o gülen yüzünü de 1 Haziran gecesi seyircilerin arasında görek isterim.
Estağfirullah hocam,gerek size ve gerekse herhangi bir tiyatro gurubuna,elimden geleni yapmak benim için
büyük bir şereftir. Bir zamanlar kıt imkanlarla tiyatro yapmaya çalışırdık,giyecek kostüm bile bulamazdık,prova yapacak yer bulamazdık yani kısacası bunun zorluklarını bilen ben,sizlere destek çıkmamam ayıp olurdu. Tabiki arkamda dağ gibi duran belediye başkanımıza da buradan saygılarımı sunuyor,ellerinden öpüyorum.
Nizip son iki yıldır sosyal ve kültürel manada,eğitim ve spor noktasında ,hayatının baharını yaşıyor.Ve bu da beni son derece mutlu ediyor.Bizlere bunu yaşatan büyüklerimize selam olsun.
inşallah orhan abicm sen senin gibi düşünen büyüklerimiz olursa NİZİP her konuda kedini yetiştirir ve tiyatro yapmak gerçekten zor bir iştir ve iste ister aqzim ister bende NİZİP te yeterli kesimde bu istek ve azimi görüyorum bu arada deli kadir abime selamlar kısmetse seninle bir gün tanışmak isterim
ailecek antepte olacağız,bütün ekibe sevgiler.antep i fethedeceğinize inanıyorum.inşallah iyi bir organize yaparsınz.ben kendi adıma en az beş ,belki 10 arkadaşımı getireceim.yolunuz açık olsun.
Ben Bagzumunun Hamal Niyazisiyim Bize Desteklerini Esirgemeyen Tüm Büyüklerimize Teşşekkürlerimi Sunar Saygılarımla Desteklerin Devamını Diliyozz .
Teşekkürler Leylacan abla, sizin gibi tiyatroseverlerin vermiş olduğu motivasyonla inşallah o gün misafirlerinize karşı sizi maçup etmeyeceğiz.O gün tiyatronun sadece elit kesime hitap eden bir sanat olmadığını bizim gibi halkın içinden insanların da tiyatroya gönül verebileceğini bir kez daha göstereceğiz inşallah..
delı abıcım ve bagbozumu tıyatro ekıbım sızlerı ne kadar cok sevdıgımı bılıyorsunuz ınsallah her gıttgımız yerde guzel oynadık ve bu basarımızı da antepte gerceklestırecegız herkese ozellıkle kaymakamım mustafa canarslana,m.e.m mahmurt kur ve beledıye baskanım hacı fevzı akdogan a sonsuz tesekkur ederım bagbozumu tıyatro ekıbımı kutluyorum saygılarla.....! .
kadir bey kardeş yüreğine sağlık.bizlerin zamanında yapmak isteyipte yapamadığımızı yaptığınız için ayriyeten teşekkür ediyorum.Ne olur bu güzide ekibi sağlam tutun.Birbirinize tutkunluğunuz devam etsin.inşallah yetkililer daim arkanızda olur.siz iyi oldukça başarılı oldukça desteğimiz büyüyecektir.tiyatroyu elitlere ait düşünmemeniz beni mutlu etti.Zira halkın da bu sanatı tatmaya,öğrenmeye ve yapmağa hakkı olmalıdır.Aslında duruşunuz ve anlayışınız pek çok bakımdan öğretici bir özellik arzedeiyor.bayan oyuncu olmak isteyen aklı selim sahibi bacılarımızı da ranıza alırsanız şık olur.sevgilerimle.Antep buluşşmasını sabırsızlıkla bekliyoruz.acaba biletli mi olacak?arkadaşlarım soruyorlar.bir açıklama yaparsanız iyi olur.hoşçakalın.
bağbozumu ekibinden ricam site yönetimine davetiye verilmesi.sandıktaki sır oyunu oynandı ama sevgili adminden bir yorum göremedim.galiba izletememişsiniz.bu kez hem ona ,hem de huzeyfe kardeşime davetiye verilmesini acizane istiyorum.sevgiler
Ablacım kesinlikle 1 haziranda ordayım,sanat fakiri olan patronumu da getireceğim,ha birde lisede okuyan haşarı bir oğlu var onuda getireceğim...
helal olsun huzeyfe kardeş.ulaşabildiğin arkadaşların da gelsin.sanırım dışarda bırakmazlar.bu arkadaşlara destek olalım hep birlikte.sağolun.
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.