Huzeyfe;101363 wrote:Zuhalın rengi neden değişik ..? Evet güzel bir soru...Cevap veriyorum...Sana neeeeeeeeeeee......Cerencim özür dilerim hemen yazıyom...Ahmetmesut abim ne olur beni affeeeeeeeeeeeeet....İnan unutmuşum...Eğer yalan söylüyosam klavyeye dokunan parmaklarıma nişan yüzüğü takılsın....
Evet sevgili dostlar huzeyfe kardeşim haklı,daha fazla aktif olmalıyız.gerekirse sabahlara kadar yazmalıyız ve sabah namazımızı kıldıktan sonra da huzur için de bir kaç saat uyumalıyız.tabi ki uyuyabilirsek.ben şahsen uyuyamıyom...Neden mi?
Hasan Hoca;101595 wrote:Evet sevgili dostlar huzeyfe kardeşim haklı,daha fazla aktif olmalıyız.gerekirse sabahlara kadar yazmalıyız ve sabah namazımızı kıldıktan sonra da huzur için de bir kaç saat uyumalıyız.tabi ki uyuyabilirsek.ben şahsen uyuyamıyom...Neden mi?
Hasan Hoca;101603 wrote:Cenaze selalarından dolayı...
hocam allah size kolaylık versin işiniz çok zor bir okadarda güzel bir yola başkoymuşsunuz rabbim sizi en güzel şekilde mükafatlandırsın inşallah size kolay gelsin.....
Bu konuya göstermiş olduğunuz hassasiyetten dolayı herkese teşekkür ederim ve bu konunun amacına ulaştığı kanısındayım...Veee...Bu konuyu artık kapatıyorum...Herkese teşekkürleeeeeeeeeeeeeeeer....Sizleri seviyorum.....
esera79;101615 wrote:hocam allah size kolaylık versin işiniz çok zor bir okadarda güzel bir yola başkoymuşsunuz rabbim sizi en güzel şekilde mükafatlandırsın inşallah size kolay gelsin.....
Mevlam sizden de razı olsun.ifade buyurduğunuz gibi işimiz zor ve meşakkatli.hiç bir yere ayrılamıyorsunuz.Ne zaman bir yerlere gitmeye niyetlensem ya gitmişim ya da yoldayken,bir bakıyorum aradılar beni"hocam bir anonsumuz var da"tekrar gelip anonsu yapıyorum.Anlayacağınız zor iş bizimki.Rabbim,onların da bizim de yardımcımız olsun.
Hasan Hoca;101603 wrote:Cenaze selalarından dolayı...
hasan hocam sabah sabah bi tuhaf oldum en korktuğum şey sevdiklerimin vefat etmesidir bu acıya nasıl dayanılır bilmem allah herşeyin hayırlısını versin
Netica de kaçınılmaz bir yolculuktur bu.er ya da geç hepimiz bu yolun yolcusu olacağız rabbim imanımızı bize yoldaş eylesin.Dayanmaya gelince,zaman geçtikçe yüce Allah dayanma gücü ve sabır veriyor."sabredenleri de müjdeliyor"Zaten o bunu esirgerse insan yaşayamaz ve iş yapamaz hale gelir.Resim kaynağı
Hasan Hoca;101647 wrote:Netica de kaçınılmaz bir yolculuktur bu.er ya da geç hepimiz bu yolun yolcusu olacağız rabbim imanımızı bize yoldaş eylesin.Dayanmaya gelince,zaman geçtikçe yüce Allah dayanma gücü ve sabır veriyor."sabredenleri de müjdeliyor"Zaten o bunu esirgerse insan yaşayamaz ve iş yapamaz hale gelir.
hasan hocam açıklamanız için çok tşk ler allah razı olsun
Çok değerli hocam Teşekkürünüz için yürekten teşekkürler.gerçekten de değer verdiğim şahsiyetlerden birisiniz.mevlam her daim sizi korusun.şu cenazeleri çarşıdan başka yere transfer etme yönündeki çabalarınızı da takdirle karşıladığımı ifade etmeliyim.Resim kaynağı
Hasan Hoca;101705 wrote:Çok değerli hocam Teşekkürünüz için yürekten teşekkürler.gerçekten de değer verdiğim şahsiyetlerden birisiniz.mevlam her daim sizi korusun.şu cenazeleri çarşıdan başka yere transfer etme yönündeki çabalarınızı da takdirle karşıladığımı ifade etmeliyim.
gerçekten bu agır yükü biraz alsalar sırtınızdan bir çok cami var birazda oralara yaysalar daha iyiolur ...
Aaah ah keşke öyle bir şey olsa.Ama ben bu hususta pek de umutlu değilim.Zira merkezi sistemin biz de olması herşeyi alt üst ediyor.yani bütün ilçeye köylere hatta komşu ilçe karkamışın köylerinin bir bölümü bizi dinliyor.Bu itibarla konuyla alakalı olarak olumlu neticeler beklemek şimdilik hayalden öteye geçmez diye düşünüyorum.Yine de umutla beklemek gerekir.nazik düşüncelerinizden dolayı;
Sayın modarötörmü yada admin mi yada herkim bilemiyorum ama yapılan her yorumu kafalarına göre silmezler vede insanları kırmazlarsa belki yazan daha çok olabilir..
Acaba huzeyfe kasım abi mi? Baksanıza önce kendi ismini sonra da kasım abiyi yazmış:DBen huzi olsam 2. isim oalrak kendi adımı yazardım.Ama dikkat çekmesin diye 3. kişiyede yazmış olabilir Yani çoşkun abi de olabilir:Daraştırmalarımız devam etmekte huzi öyle kendi saklayacağım beni kimse bilmiyor gibi düşünme :)