Nizipden Duyurular Etkinlikler

Bagbozumu Tiyatrosu Oguzeli

musaeken Üye
Bağbozumu tiyatro ekibimizin sevilen oyunu sandıktaki sır Nizip, Birecik ve Nurdağı ndan sonra Oğuzeli ilçemizde 19 mayıs saat:20:00 da sahneleniyor. Belediyemizin ve Milli Eğitimimizin büyük destekleri ile Turnesine devam eden ekip olarak mutluluğumuzu ve sevincimizi bütün dostlarla paylaşıyor,imkanı olan bütün tiyatroseverleri Oğuzeli Belediyesi Düğün salonuna bekliyoruz.
musaeken Üye
oğuzeli'nden sonra haftaiçi inşallah Gaziantep Büyükşehir de sahne alacağız.destek,yardım ve dualarınızla daha güzel projelere yol alacağız inşallah..
cengizkrbck Üye
abiler bu bağbozumu ekibi nerenin? nizibin falan mı yoksa?
dervisdörtbudak Üye
Yolunuz açık olsun hocam.Tüm ekibe başarılar.
leylacan Üye
Nizipimizin bağrından çıkmış bağbozumu tiyatro topluluğuna sonsuz teşekkürler.sandıktaki sır adındaki oyunu 2 kez izledim.gerçekten güzel ve anlamlı bir oyunmuş.izlemeyenlere Oğuzeli uzak değil gidip izleyebilirler.sanırsam belediye den de bazı arkadaşlar otobüs gönderecekler.milli eğitimden de katılan olacak.çok çok güzel bir olay,İlçemizde bir tiyatro ekibi kuruluyor ve 3-4 yerde birazda bizleri temsilen oyunlar sergiliyorlar.helal olsun bağbozumu tiyatroya.musa hocam,mezeher hocam.mehmet ve mahmut hocam,topsakallı kardeş ve diğerleri saygıyla selamlıyorum.yolunuz açık olsun.
musaeken Üye
sevgili leyla hanım yanlış anlaşılma olmasın.belediye tiyatro ekibi için bir otobüs ayarladı.gelecek vatandaşlar kendi imkanlarıyla gelebilirler.yani otobüs filan kaldırılmıyor.Başkanımız gelmeyebilir ama orhan bey belki gelebilir.Yine Mahmut Kurt müdürüm ve Cengiz müdürüm de gelmek isterler sanırım.Tabii gelenler başımızın üstündedir.iyi dilekte bulunan tüm arkadaşlar sağolun,Allah razı olsun..
musaeken Üye
merhaba dostlar ahmet bey metin hocam sağolsun her aşamada bizlere destek olmuş bir arkadaştır.aslında buraya yazmıştım.oğuzeline gelen Mahmut bey,celal bey ve Metin beye şükranlarımı sunmuştum.ama her ne hikmetse birisi bu yazıları silmiş.sevgili admine sormak lazım.kim neden siliyor acaba? esasen her çalışma sonrası teşekkür yazılarımızda metin beyin ismi var.gerçek anlamda yardımcı olduğu ve eksik kaldığımız noktalarda devreye girmesi hep yararımıza olmuştur.tabii kendisi cevap verebilir.yine de hem ona,ve desteği olan her arkadaşa,dosta,ahbaba şükranlarımı sunarım bağbozumu adına.selamlar
admin Yönetici
Hocam pazar günü server çökünce, Cumartesi günkü yedeği tekrar yükledik. Sizde bu sırada yazmıştınız. Bu konu ile ilgili bir açıklama yaptım. Saygılar..
dervisdörtbudak Üye
Evet..Gerçektende bu tür etkinliklere duyum ve izlenimlerimize binaen Metin Hocam çok büyük destek veriyor. Bizzat seyehatlerine bile katılıyor.Emekleri inşallah boşa çıkmazda kıymet görür. Şuda bir gerçek ki; Milli Eğitim Müdürü'müzde hiç bir etkinliği kaçırmıyor,her ne kadar kendisini gizlesede en büyük destek zannedersem Mahmut KURT Hocam'dan.
mazhar selçuk Üye
refleksler karekteristiktir.toplumun kendisini anlama kalıpları ve meselelere yaklaşım tarzından bahsediyorum.sanatı, reflekslerle ya da polemiklerle izaha kalkışmak bakış açılarında kırılmalara yol açar.yanlış zeminde yapılan her eleştiri yararsızdır ve hattı zatında dogmatik akılsallığa götürür.öyleyse farklı okumalar için farklı düşünme biçimlerinin ortaya çıkması,öncelikle eleştiri zeminin sağlam ve doğru olması şartına bağlıdır."imal etme "ve"denetleme"edimini sanatın inşa sürecinde sürekli pompalarsak "yapma" güncellemelerle bir arpa boyu yol alamayız. oysa sanat ,lokalde tiyatro,yeni bir düzen ve budüzen içinde anlam kazanantoplumsallık yaratmaktadır.bağbozumu tiyatro topluluğu faaliyetlerinin, yukarıda belirttiğim ölçülerde eleştiri beklediğini ısrarla belirtmekte yarar görüyorum...iyiki varsınız
doganay_17 Üye
nızıpte kurulan bagbozumu ekıbıne basarıların devamını dılıyorum ınsallah ıyı bır yere kadar gıderrız.bu tur etkınlıklerın duzenleyen beledıyemıze ve hocalarımıza tesekkur ederım .....
sonsuzmavi Üye
denecek veya eleştirilecek bir yanı olursa kendimizi yani bir bağbozumu adlı tiyatroyu değil memleketimizi eleştirmiş oluruz.Eleştireler faydası kişi yermek yada kötülemek babında olmamalıdır kişiyi düzene sokma manasında olmalı ki menzeher hocam musa hocam ve diğer ekipteki arkadaşlar emeğinize sağlık ALLAH SİZLERDEN RAZI olsun ekibi az çok tanıyorum içlerinde Nizip'li olmayan kişilerde var konu bu değil ilk kez ciddi manada memleketimizde böylesine güzide insanların bir araya gelerek ortaya koyduğu ve hatta temellerini yere basar değilde yüreklere bir ağaç kökü gibi saran ekible karşılaştım.Yolunuz açık olsun BAĞBOZUMU TİYATRO TOPLULULUĞU aksine bizler yani halk olarak tedarik edeceklerimiz var ise burada paylaşmanızı arz ederim sizlerden.Hepinizi içtenlikle selamlıyorum.İnşallah bir gün TÜRKİYE turnesine çıkma nasip olur ve musa hocam sizde bizlerin gelmesi için bir otobüs ayarlarsınız..
Yılmaz Korkmaz Üye
yanlız eleştiriler insanların olgunlaşması ve hatalarının telafi edilmesi içn en önemli unsur olduğunu hepimiz çok iyi biliyoruz ve sadece bu konuda değil bence memleketimizin ismini taşıyan bütün etkinliklerin arkasında durmamız lazım değilmi
DEPREMZADE Üye
BEN BAĞBOZUMU TİYATRO TOPLULUĞU OYUNCULARINDAN TOPSAKAL.HERKESE SAYGI VE SEVGİLER.

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim