Nizip.com
Üye ol
Nizipden Duyurular Etkinlikler

Bu dayanışma her ilçede olmaz Zeugma şenlikleri

Görüntülenme: …

M.KÜÇÜK Üye
Sevgili Orhan bu işi bir dernek çatısı altındamı yapıyorsunuz
mamii Üye
nizipli_mehmet;91112 wrote:allah hepsinden razı olsun gercekten büyük bağışlar yaptıkları kesın
ewet katılıyorum allah hepsinden razı olsun
eda_18 Arşiv üyesi
Herkese açık mesaj: 3.828
bu programı ızledım cok etkıleyıcı ve guzeldı herkesın emegıne yuregıne saglık
Orhan Çelik Üye
.MAHMUT KÜÇÜK;92396 wrote:Sevgili Orhan bu işi bir dernek çatısı altındamı yapıyorsunuz

Evet abi işsizlik ve yoksullukla müzacedele derneği adı altında yapıyoruz,ayrıca bu derneğe bağlı bir gıda bankası ve bir sevgi mağazası mevcuttur.
M.KÜÇÜK Üye
Orhan Çelik;92634 wrote:Evet abi işsizlik ve yoksullukla müzacedele derneği adı altında yapıyoruz,ayrıca bu derneğe bağlı bir gıda bankası ve bir sevgi mağazası mevcuttur.

Sevgili Orhan niye sordum biliyormusun. Bursada fakir ve muhtaçlara yardım derneğinde gönüllü olarak çalışmıştım da o yüzden sordum.Bu iş gönül işi ancak içinde olan bilir sebeb olanlardan ALLAH razı olsun.
Orhan Çelik Üye
Allah sizinde hayırlarınızı kabul etsin.
Mustafa Bilici Üye
bu dayanışmayı nizipin sorunları konusunda da birlik olmaya davet ediyorum...
Subutay Üye
Abi zaten gerçek ihtiyaç sahibi fakirin onuru vardır, dilenmez. Siz ne kadar çabalasanız da dilencileri bitiremezsiniz. Bir olay anlatacağım, inanmayacaksınız. Nizip'te samimiyetine çok güvendiğim bir abim anlatmıştı. Bu abim bir gün Mersine tatile gitmiş. Sahilde gezerken kumlarda uzanmış yatan bir yaşlıyı tanır gibi olmuş. Biraz daha yakına girince hislerinde yanılmadığını görmüş. Kumlarda yatan Nizip'te her gezen bir dilenci imiş. Yaşlı adamı dürtüp uyandırmış. "Sen şu adlı dilenci değil misin?" demiş. Yaşlı adam biraz duraksamış ve Nizip ağzıyla: "Yok yegen yangılin..." deyince bizim abi hepten emin olmuş...

Konuyu dağıtmış gibi olmayayım. Bu son yıllardaki dayanışma hakkaten dikkat çekici. Keşke bu dayanışmadan ilçemize yatırım kararları çıksa...
Orhan Çelik;91694 wrote:Ben dilenci yok demedim ki,yok denecek kadar azaldı dedim. En azından başka yerlere nazaran ilçemiz bu konuda çok iyi.
Orhan Çelik Üye
adam biraz duraksamış ve Nizip ağzıyla: "Yok yegen yangılin..."

Allah hayrını versin amma güldüm yaw
meftune Üye
evet yapılanlar çok güzelde ya unutulanlar yada gerçekten ihtiyacı olupta verilmeyenler onlar ne olacak.dertlerini anlatacak bir merci bulamayan çaresizler.üçbeş kişinin insiyatifine bırakılarak hazırlanan listelerde adı olmayanlar.belediyeye gidipte ............... hanıma derdini anlatamayanlar. onunda gelenlere karşı kötü davranışı ne olacak merak ediyorum.yoksa yapılanlar elbette çok güzel
Orhan Çelik Üye
Meftune adlı üyemize cevap vermek üzere halkla ilişkiler müdüremiz Hatice hanımı çağırtıp bizzat yazıyı okuttum. Aşağıdaki paragraftan sonra bizzat Hatice kendi yazmıştır,bilginize sunulur ;

Kaymakamlık ve komisyonumuzun ortak çalışma neticesinde ortaya çıkan olduğu bı liste tamamen ortak akıl ve dayanışma neticesinde çıkmıştır. Bu konuda benim ne insiyatifim ve ne de kontenjan hakkım vardır. Ben sadece gelenlerin listesini yani alıp almadığını kaydettim. Suçlanan kişi ben isem,çok büyük haksızlık yapılmış kanaatindeyim. İptal edilen ailelerin iptal edilme nedenleri ise bu yardımı haketmediği konusunda zerre-i miskal şüpheniz olmasın. Bir tek hatalı bir isim varsa bu işi bırakmaya hazırım. Saygılar...
Hatice Şahin
nofrost Üye
evet orhan bey gerçekten güzel bi organizasyon.hakedenlerin ama sadece hakedenlerin yararlandığı bi olanak.emegi geçenlerden ve özellikle başkanımızdan allah razı olsun ve onu bizim başımızdan eksik etmesin(amin).
mercidabık79 Üye
rabbim iyi niyetlerini daim eylesin inşallah
ahmetbudak Üye
Neden yapılan yardımlara illa bir kulp takma gereği duyuyoruz ki.allah razı olsun demek zormu?Bugün sen 3000 aileye yardım dağıtacaksın hayır işi yapacaksın ve karşılık olarak 3-5 her neyse aileye yanlış verilmiş diye o insanlara şayiada bulunucaksın el insaf valla el insaf.Gerçi hatice hanım olmadığını yukarda söylemiş.
umitbozoglu Üye
hep böyle kalalım
mehmetoguz Üye
allah devamını getirsin

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim