Nizip.com
Üye ol
Dini İçerikli Konular

Nizip Müftüsünden ilk ders

Görüntülenme: …

Hasan Hoca Üye
Kur'an kursları eğitim öğretim sezonunu açtı
1 Ekim 2007 tarihinde Kur’an kurslarının eğitim ve öğretime başlaması nedeniyle Nizip belediyesi nikah ve düğün salonunda açılış proğramı yapıldı.Proğrama merkez ve köylerde bulunan kur’an kurs hocaları ve öğrenciler iştirak etti. merkez çarşı cami imamı Hasan yazarın okuduğu kur’andan sonra Nizip ilçe müftüsü günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı.Müftü yağcı,kuran eğitiminin son derece önemli olduğunu kuranın bizler için bir şifa kaynağı olduğunu belirtti.Kuranı öğrenmekle işimizin bitmeyeceğini asıl görevin ondan sonra başladığını,öğrendiklerimizin manasının anlayarak okumamız gerektiğini ifade etti..verilmek istenen ilahi mesajın ne olduğunu idrak etmeliyiz.Kuran kurs hocalarına da,gelen herkesi kucaklayın.rabbimizin kitabından insanlarımızın istifade etmesine vesile olun.zira kalbinde kur'andan hiç bir parça(ayet) olmayanın harap bir eve benzediğini,bu itibarla insanımızın kurtuluşu ve ebedi saadeti sizlerin vesilesiyle kuran öğretimi olacaktır dedi. Mehmet Arnavutun slayt gösterileri eşliğinde bir dizi bilgiler veren müftü yağcı,eğitim ve öğretime başlayan Kur’an kurslarımızın nizibimize,insanımıza aziz milletimize hayırlara vesile olmasını yüce Allah tan diliyorum.dedi.
Hasan Hoca Üye
Hasan Hoca Üye
Hasan Hoca Üye
mercidabık79 Üye
sayın hasan hocam emeğinize sağlık gerçekten nizip için muhteşem bir şey sayıları giitikçe artan kurslarımızın devamlı olabilmesi için genç kızlarımızın ve ev hanımlarının duyarlı olması gerek. aksi takdirde açılan kurslar tekrar kapanmaya mahkumdur. cenab-ı Allah sayılarını arttırsın inşallah seninde emeğine sağlık .
fevzi çilkız Arşiv üyesi
Herkese açık mesaj: 3.828
Allah Utandirmasin Sayin Hocam Başarilar Dilerim
pala Üye
İyi niyetle çıkılan her yol mutlaka menzile erecektir, Rabbim yar ve yardımcınız olsun. MSK
admin
Meslek: Ticaret
Yönetici
Sn.Müftümüz geldiği günden itibaren radikal ve faydalı çalışmalara imza attı. Kendisini kutluyor ve devamını temenni ediyoruz.
Hasan Hoca Üye
fevzi_cilkiz;97929 wrote:Allah Utandirmasin Sayin Hocam Başarilar Dilerim
Allah razı olsun aziz kardeşim..
Hasan Hoca Üye
evet sayın Adminim müftümüzde bitmek tükenmek bilmeyen bir çalışma azmi var maşallah.biz gençler olarak ona ayak uydurmakta zorlanıyoruz diyebilirim.Rabbim mükafatını verir inşaallah.
Hasan Hoca Üye
pala;98148 wrote:İyi niyetle çıkılan her yol mutlaka menzile erecektir, Rabbim yar ve yardımcınız olsun. MSK
Amin sayın ustam.

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim