Nizip.com
Üye ol
Basından Nizip Haber

NTO dan 250 Kişiye İftar Yemeği

Görüntülenme: …

kızılaslan tıp merkezi Üye
Her yıl geleneksel olarak Ramazan ayında iftar yemeği veren Nizip Ticaret odası bu yıl yine aynı geleneği sürdürdü. Nizip ticaret odası restorantında yaklaşık 250 kişiye verilen iftar yemeğine Ak Parti Gaziantep milletvekili Mehmet Sarı, Nizip kaymakamı Mustafa Canarslan, Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan, ilçe emniyet Müdürü Kadir Durmuş, Garnizon komutanı ve Nizip askerlik şubesi Başkanı Yüzbaşı Cem Çerkezoğlu,Cumhuriyet Başsavcısı Ercan Karakuş, ilçe jandarma komutanı yüzbaşı Engin Onur, Nizipli işadamları, Basın mensupları, ve çok sayıda davetli katıldı. İftar yemeğinde bir konuşma yapan Nizip ticaret odası yönetim kurulu Başkanı Mehmet Özyurt, bereket dolu bir ay olan Ramazan ayında yaptığımız çalışmalar neticesinde NTO olarak 750 aileye gıda yardımı yaptıklarını belirterek verilen iftar yemeğini her yıl sürdüreceklerini söyledi iftar yemeğine iştirak eden tüm misafirlerimize teşekür ederim şeklinde konuştu.

selimbacaksiz@hotmail.com
NTO dan 250 Kişiye İftar Yemeği
mustafacal Üye
Sevgili Dostum Nto Başkani Sayin Mehmet özyurt Beye, Sevgilerimi Yolluyor, Nizip' Li Bir Sanayi Ve Ticaret Bakanliği Mensubu Olarak Nizip' Imize Nto Hizmet Binasini Kazandiran Ve Emeği Geçentüm Büyüklerime Saygilar Sunuyorum. Mustafa çalişkan
Mustafa KANAL Üye
Çok güzel bir uygulama ticaret odası yetkililerini tebrik ederiz. 250 kişinin aynı anda iftar yemeğine katılmış olması gerçekten takdire şayan bir olay. Acaba ticaret odamızın sayın yetkilileri nizibin ileri gelenlerine iftar vereceğine aynı yerde 250 garibanada iftar yemeği veremezmi?.Her ne kadar 750 aileye gıda yardımı yapıldı isede bence 250 fakir ailenin böyle güzide ve nezih bir ortamda iftar yapması yapılan yardımla beraber daha bir güzel olurdu.Ama bu dediğim olayın yani fakirlere nizibin ileri gelenleri tarafından bir iftar daveti verilmesi bence çok zor.Yok zor değil kolaysa buyrun daha ramazanın bitmesine yaklaşık 10 gün var.Gerçekten bu yoksul insanların böyle nezih bir ortamda bizler kadar onlarında iftar etme hakkı var. Sonuçta onlarda insan, bizlerde insanız. Aramızdaki tek fark, bir taraf nizibin yoksul ve fakir kesimi, diğer tarafı nizibin zengin ve göz önünde bulunan insanları.Ama gerçek olan bir şey var,Allah katında tüm insanlar eşittir.Fakiri zengini yoktur insan insandır.

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim