admin;99420 wrote:Bazı kategorilerin renklerini soluklaştırdık. Dikkati diğer konulara çekmek için böyle bir önlem aldık. Farklı düşünceleri değerlendirebiliriz.
bu iyi oldu ama daha fazla bişey yapmak gerekiyo gibi geliyo bana
örnek veriyorum alttaki üyeye sor alltaki ne sever alttaki hangi takımı tutuyo alttakine meslek bul
yani daha varda aklıma gelen bunlar örnegin bunların hepsi aynı sayfa içinde yapılabilir doluluk yapmaya gerek yok:(
Abi bence renkleri soluklaştırmak iyi bir çözüm değil. Bir bölüm, diğerlerinden daha fazla alaka görüyorsa ilgi gören bölüm üzerinde değişiklik yapmaktan ziyade ilgi görmeyen bölüm üzerinde çalışmak daha uygun olmaz mı? Diğer bölümleri daha ilgi çekici hale getirmek için neler yapabiliriz? Bunu tartışmamız lazım. Hadi ben bir öneri sunayım. Sizin de bildiğiniz üzere galeri ve kütüphane bölümlerinde çok kıymetli fotoğraf ve belgeler olmasına rağmen gereken alakayı görmediğini düşünüyorum. Çünkü ilgili bölümlerde forumda olduğu gibi rahatça yazışabileceğimiz bir ortam yok. Daha doğrusu oranın dizaynı, bir konu üzerinde tartışmak için ideal değil. Burada sizin emeğinize karşı bir yorum yapmıyorum. Lütfen yanlış anlamayın. Ama adı geçen iki bölümün biraz daha görsel olması bize birşeyler kazandırabilir.
admin;99420 wrote:Bazı kategorilerin renklerini soluklaştırdık. Dikkati diğer konulara çekmek için böyle bir önlem aldık. Farklı düşünceleri değerlendirebiliriz.
Farklı fikirlere her zaman açığım. Dizayn konusuna gelince bunlar bazı hazır şablonların değiştirilmesi veya melezlenmesiyle elde edilmiş tasarımlardır. Bizler heryeri alıştığımız için kolay geliyordur, bunada hak veriyorum. bu nedenle misafirlerin veya yeni üyelerinde görüşlerinini alınmasında fayda var.
admin;99442 wrote:Farklı fikirlere her zaman açığım. Dizayn konusuna gelince bunlar bazı hazır şablonların değiştirilmesi veya melezlenmesiyle elde edilmiş tasarımlardır. Bizler heryeri alıştığımız için kolay geliyordur, bunada hak veriyorum. bu nedenle misafirlerin veya yeni üyelerinde görüşlerinini alınmasında fayda var.
BENCEDE MEHMET ABİ BİR ÇOK KONUYU NERDE BULACAKLARINI BİLMİYORLAR YENİ ÜYELERDE BU KONUDA BURAYA GÖRÜŞLERİNİ YAZARLARSA DAHA ÇOK ÇÖZÜM BULUNACAGINA İNANIYORUM .
Sıkıntı birazda nizip.comun ummadığımız birşekilde büyümesinde. Şuan 500 mb veritabanı, 350 mb foto bankası, 5000 konu 70.000 mesaj, 8000 üye .....
Forum kategorileri, ilanlar, telefon ve adresrehberi, Foto galeri, Tarihte bugün, Nizip veZeugma hakkında bilgilerin derlenmesi derken amatör düşünmeti bırakıp profesyonel hizmetalmaya başladık. Bundan sonrası siz değerli kardeşlerimizin yönlendirmesiyle şeklillenecektir. Farklı neler yapılabilir düşüncesini abartısız her dakika düşünmekle birlikte gelecek her fikri tartışmaya hazırım.
bak bu konuya değinen cok arkadaşımız oluyor ama dinleyen pek olmuyor yani boş boş konu açılmasınada kkarşı değilim aslında cünki konu acıyor acmasınada hemen arkadasından aynı kişi gene konu acıyıor bi bakmışsın onunda arkadasından konu acmış asıl şikayetci olmamız konu buu.... yoksa burası form sayfasıı tabi bircok şey olcak herkonuda olcak....
her konuda olacak tmm ama burası normal bır forum sayfası değil biz memleketimiz olan nizipi tanıtmaya yönelık bır forum sayfası kullanıyoruz konulan genclerın bolumu sadece bıraz ortam yumusasın gulelım eglenelım acısından konulmus yanı burası geyık yapılmak amacıyla acılmadı tamam konu acılıyor acılması bır sey dedıgımız yok bız burada aynı içerikli olan konuları birbirleriyle birleştiriyoruz yanı sırf bu konu gereksız dıye sılmıyoruz konuyu ılgılı yere tasıyıp bırlestırıyoruz yaptıgımız bu...
nizipli_mehmet;100473 wrote:her konuda olacak tmm ama burası normal bır forum sayfası değil biz memleketimiz olan nizipi tanıtmaya yönelık bır forum sayfası kullanıyoruz konulan genclerın bolumu sadece bıraz ortam yumusasın gulelım eglenelım acısından konulmus yanı burası geyık yapılmak amacıyla acılmadı tamam konu acılıyor acılması bır sey dedıgımız yok bız burada aynı içerikli olan konuları birbirleriyle birleştiriyoruz yanı sırf bu konu gereksız dıye sılmıyoruz konuyu ılgılı yere tasıyıp bırlestırıyoruz yaptıgımız bu...[/quote
siz benim ne demek istedigimi pek anlamamışsınız gülüp eglenecemiz konular elbetteki olacak abartmamak şartıyla,benim söyledigim şey daha fazla nizipe yönelik olsun,sitemizi daha fazla nasıl kalkındırabiliriz olması lazım özellikle gurbettekiler için bu site çok önemli, yani faydası olmayan anlamsız yere mesaj kirliliginden kalabalıklıgından bahsediyorum.aynı konuya benzer 10 konu sayfası var zaten kişi gelip o sayfaya yazmak yerine yeni başlık altında konu açması benim istegim bunların önüne geçilmesi ayrıca siz bunları yok birleştiriyoruz ilgili yerlere taşıyoruz bunları adminimiz yaparken neden boşuna zaman harcasınki zamanı bırakın dakikalar bile bazen çok önemli biz adimine yardımcı olacagımıza birde onu neden ugraştıralımki bizim onlara en büyük yardımımız kendimize dikkat ederek bişeyler yapmamızdır degilmi ....????
Abi Nizip'i ve de etkinlikleri anlatmayan fotoğraflar zamanla arşive alınabilir...
admin;100464 wrote:Sıkıntı birazda nizip.comun ummadığımız birşekilde büyümesinde. Şuan 500 mb veritabanı, 350 mb foto bankası, 5000 konu 70.000 mesaj, 8000 üye .....
Forum kategorileri, ilanlar, telefon ve adresrehberi, Foto galeri, Tarihte bugün, Nizip veZeugma hakkında bilgilerin derlenmesi derken amatör düşünmeti bırakıp profesyonel hizmetalmaya başladık. Bundan sonrası siz değerli kardeşlerimizin yönlendirmesiyle şeklillenecektir. Farklı neler yapılabilir düşüncesini abartısız her dakika düşünmekle birlikte gelecek her fikri tartışmaya hazırım.
esera79;100508 wrote:siz benim ne demek istedigimi pek anlamamışsınız gülüp eglenecemiz konular elbetteki olacak abartmamak şartıyla,benim söyledigim şey daha fazla nizipe yönelik olsun,sitemizi daha fazla nasıl kalkındırabiliriz olması lazım özellikle gurbettekiler için bu site çok önemli, yani faydası olmayan anlamsız yere mesaj kirliliginden kalabalıklıgından bahsediyorum.aynı konuya benzer 10 konu sayfası var zaten kişi gelip o sayfaya yazmak yerine yeni başlık altında konu açması benim istegim bunların önüne geçilmesi ayrıca siz bunları yok birleştiriyoruz ilgili yerlere taşıyoruz bunları adminimiz yaparken neden boşuna zaman harcasınki zamanı bırakın dakikalar bile bazen çok önemli biz adimine yardımcı olacagımıza birde onu neden ugraştıralımki bizim onlara en büyük yardımımız kendimize dikkat ederek bişeyler yapmamızdır degilmi ....????
yok abla anladım da ben sadece arkadaşa cvb verdım orada :)
Abi Hangi Konuya Baktiysam ümitbozoğlunun Mesajlari Silinmiş Ne Yazdigini Ben Göremedim Ama Nedeni Neydi Bişey Mi Yapti Arkadaş
arkadaşlar benim konu başlıgımdaki yazının rengini falan degiştirmişler bu degiştiren arkadaşa söylüyorum ne hakla benim yazdıgım yazıyıdegiştiriyosun sen git kendi yazılarınla ugraşşimdi benyazımı tekrareski hale getiriyorum duymayanlara duyrulur