öylede olmaz çünki o zaman sitede kimse kalmaz çözüm en başından olması lazım genede en iyi çözüm benimki diye düşünüyorum aslında, açılan konuları önce site yönetimine gidecek eger benzer konular varsa onların içine konulacak şayet önemli gerekli bilgiyse konu ana sayfada görülecek başka türlü önüne geçilmez zaten admin bu konuda bir açıklama yapmadı ama bu konuyla ilgili bir düşüncesi varmı acaba varsada bizlerle paylaşırsa seviniriz
Ben takip ediyorum kardeşim. Fakat her konu onaya gelirse içinden çıkamayız. Zaten şuan birçok konu ve mesaj onaya geliyor ve kontrol ederken gözümüzden kaçanlar bile oluyor. Hem şu an birkaç düşüncemiz var İnş. hayata geçireceğiz.
sizde haklısınız yaptıgınız işler dışardan kolaymış gibi görünsede öyle olmadıgını biliyorum allah kolaylık versin ayrıca düşüncelerinizi paylaştıgınız içinde teşekkür ederim
haklısın esera hem de cok haklısın . daha önce de böle konular acılmıştı ama işine gelmeyenler böle konuları 2 günde siteden kaldırıyor. umarım senin konun silinmez uzun bir süre.
a_Lee;97030 wrote:haklısın esera hem de cok haklısın . daha önce de böle konular acılmıştı ama işine gelmeyenler böle konuları 2 günde siteden kaldırıyor. umarım senin konun silinmez uzun bir süre.
vallahi bu hiçte silinecek bir konu degil böyle bişey olursa siteden başkaları gibi veda edip gitmem yaylım ateşine tutarım burdan o konuları silen kişilerden daha önce üye oldum ben ona göre davransın herkes
Esera79 u gerçekten yürekten tebrik ediyorum...
Benimde aklımda cevaplanmayan sorulardan biriydi.Çok güzel bir noktaya Parmak basmış.
ARkdaslar yapılmsı gerekeni zaten söylemiş bendem desteklemek düşer....
ya benimde aklıma takılan olay sitede 2003 ylında yapılan üyelikler de var ama aktif olarak katılan ve sürekli takipçilere bakıyorum hep yeni üyeler bu site yenimi canlandı veya eski üyeler neredeler
KONT;98768 wrote:Esera79 u gerçekten yürekten tebrik ediyorum...
Benimde aklımda cevaplanmayan sorulardan biriydi.Çok güzel bir noktaya Parmak basmış.
ARkdaslar yapılmsı gerekeni zaten söylemiş bendem desteklemek düşer....
destegin için teşekkür ederim sizin gibi duyarlı arkadaşlar oldugu sürece bu sorunları daha kolay aşarız umarım:)
ya benimde aklıma takılan olay sitede 2003 ylında yapılan üyelikler de var ama aktif olarak katılan ve sürekli takipçilere bakıyorum hep yeni üyeler bu site yenimi canlandı veya eski üyeler neredeler