arkadaşlar şu görüntü kirliligine biraz daha dikkat etsek diye düşünüyorum. özellikle formda gereksiz yere ne kadar konu açan var,yer kaplamaktan başka bir işe yaradıgıda yok hani,bakıyosunuzki aynı kişi benzer10 konu açmış, hepside aynı sayfada toplanacak konular artık kendilerini çok göstermek için mi yapıyolar bilinmez tabi; adam A demiş konu açmış B demiş konu açmış C demiş konu açmış böyle gidiyor yani velhassıl yararlı faydalı bilgiler yazılsa tamam diycem geyik muhabbetinden başka konular degil,muhabbet edecek bir sürü konu sayfası var zaten. lütfen biraz daha dikkat edelim:confused:
Teyzeciğim katılıyorum sana sitede çoğı kez gereksiz konu açılmıs... Artık once açacağımız konu hakkında araştırma yapıp,insanlara doğru düzgün şekilde ulaştırılmasını sağlamak,son kural ise forumda senin açacağın konuyla aynı bi başlık yada acıcağınız konuylada bağ kuruyosa bence açmaya gerek yok...DİKKATLİ OLALIM..
size katılıyorum, bu konuda bazı üyelerimiz dikkatsiz davranıyor, mevcut konularınıda silince veya benzer konularıda birleştirince bu seferde yaygara koparılıyor ve bizim konularımız neden böyle yapılıyor diye siteyi terk ediyorlar, bu konu kirliliğine bir moderatör olarak ne yapacağımı ben bilemiyorum...
Belki Söyle Bişey Yapabilirsiniz Ibrahim Kardeşim , Konu Hemen Sidetede Görünmesin önce Bu Konu Sizlere Gelsin Eger Faydali Bir Konu Ise Siz Bunu Degerlendirdikten Sonra Siteye Koyun Yada önemli Degilse Uygun Konularin Içine Koyabilirsin Yoksa Bunun önüne Geçilmez Böylece Direk Konu Görünmeden Bu Işlemler Yapilsa Kimse Bişey Diyemez
Yada Sitede Yayinlayabilirsiniz Bundan Sonra Açtiginiz Konular Yönetim Tarafindan Incelenip Siteye En Uygun şekilde Aktarilacaktir Diye Bir Duyuru Yapabilirsiniz .
Mustafa karışık bir işlem o. Onun yerine bazı kategorilere yazılanların, sık mesajlarda gözükmesi esnasında font rengini soluk yapmak gibi bir fikrim var
Bence her kes kendine çekidüzen vermeli,sorun ancak böyle çözülür. Açacağı konunun maksadını vereceği bilginin önemini ve sitenin amacını göz önünde bulundurması gerekmektedir. Nizip.com olarak bizim çok öenmli bir hedefimiz var.
Bu tür mesajlardan bir kaç örnek vermek istiyorum. Mesela "Alttaki Üyeye Sor" veya "Üstteki üyeye sor" Alltaki hakkında ne dersiniz, üstteki hakkında ne dersiniz, üsttekinin-alttakinin avatarını yorumla ..................
Yani sadece hit almak için açılan konular siteye ve okurlara hiçbir katkısı olmayan yazılar.
Lütfen.
dogru bir kaç örnekte ben verim aynı kişi 5 konu açmış arka arkaya 5 de fıkra herbirine fıkra başlıgını yazmış açmış bu kadarda düşüncesizlik olmaz ki ya...............................
aslında üyeleri puanlamaya tabi tutsak iyi olur mesala 1000 yada 1500 puanı alan konu açabilsin yada belirli bir süre sonra konu açabilsin başka fikirleri olan varsa lütfen söylesin..umarım Adminde takip ediyor bizleri.