GÜZELKÖY - Tayba

Kürepli Kottaz Ali kaya

alikaya Üye
Kürepli Kottaz Ali kaya
  1. alikaya 04-10-2009 19:24
    Yanindayken kiymetini bilmedim Yoksa kusuruma kaldinmi anam Senden ayrilali bir gun gulmedim Sende acilara daldinmi anam Duman inmis kurep koyun basina Hasret kaldim topragina tasina Dun sabaha karsi mektup kusuna Slam soyle dedim aldinmi anam Kismetim açildi gurbet ellerden Goz yasim çagladi akan sellerden Sila tarafindan esen yellerden Kokun geldi slm saldin mi anam Sana muhtaçmisim ben her yasimda Nere gitsem bu hasretlik pesimde Hasta gordum seni dunku dusumde Gul gibi sararip soldunmu anam BU SIIRIMI TUM HASRETLERE VE TUM ANALARA HEDIYE EDIYORUM BEN PARISDEN KOTDAZ ALI KAYA SAYGILARIMLA
  2. alikaya 04-10-2009 19:25
    Köyüm Kürep Güneydogu, Sürünüyor HaLkin çogu, Toprak'tir Bütün YoLu, Sevilmedik Biz Be Dost Dost, El Gülerken Biz Agladik, Genç Yasda Kara BagLadiik, Dünyada Murat Almadik, Sevilmedik Biz Be Dost Dost, Hep Karaya Bürünmeden, AgLiyorum Görünmeden, Düsüp Hergün Sürünmeden, Gelde Birgün Gör Be Dost Dost Yazan:Goddaz ALi Yasasin HaLklarin Kardesligi Gökçeli köyüne ve Köylülerine Selamlar Saygilarimla Paris
  3. ERTUĞRUL KARAKAN 19-04-2010 13:31
    HELALL OLSUN

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim