Binalar Yapılar

Nizip Devlet Hastanesinin Yeni Halini Gördünüz mü?

Orhan Çelik Üye
Resim kaynağı
Nizip'te degişimin ve yeniligin bir adresi de Hiç şüphesiz Nizip Devlet Hastanesidir.
dervisdörtbudak Üye
Resim kaynağı
Evet bu konu yaklaşık 2 sene önce açılmış bir konu....Değişen bişey var mı..? yoookkkk.. Gene aynı tas, aynı hamam... Hastanemiz çok güzel, doktorlarımız çok iyi, personelimiz iyi niyetli, hemşirelerimiz bir melek ama bunlarla olmuyor. Dediğimiz gibi acil olarak uzman doktora ihtiyacı var hastanemizin.Hemde gecedeğişikli olarak nöbete kalacak UZMAN DOKTOR'a Acil ünite binasına başlanırken DÜRÜMCÜ EMMİ şu şekilde konuşmuş. Bu acil ünite binası için elimden gelen maddi manevi ter türlü yardımı yapacağım. Çünkü iki kardeşimi Antep yolunda Antebe ulaşmadan yolda kaybettik. O zaman Nizib'in acilden sevki çok oluyordu. Şimdi durum ne? Değişen bir şey oldumu? Maalesef olmadı. DÜRÜMCÜ EMMİ duyarlı bir Nizipli olarak acil ünite binasına büyük katkıda bulundu, en azından bizden gitti elden gitmesin düşüncesiyle bir hayırseverlik yaptı. Ama geçen günde amcası oğlu CİĞERCİ UĞUR Abimizi uzman doktor yokluğundan anteb'e sevkle yolda kaybettik. Keşke acil ünite ile birlikte 2 tanede uzman doktor getirseydin DÜRÜMCÜ EMMİ... Tabiki bunlar Taktir-i İlahi buna inancımız sonsuz. Ama bu tür vakaları aza indirgemek için eğitimli insana ve uzman doktora çok acil olarak ihtiyacı vardır hastanemizin. İmkan varda yapılmıyorsa bu işin vebali gerçekten çok büyüktür. Ölen insanların yakınlarının bedduaları vallahi kimseyi iflah etmez... Bizden söylemesi...Selametle.
Orhan Çelik Üye
Yeni yapılan ek binası ile,güneydoğunun en büyük acil servisi ile , ve en önemlisi ,katkılarını unutamayacağımız UZ.DR.Hasan Çağıl'ı ile NİZİP DEVLETHASTANESİ... Ayrıca katkılarından dolayı,DÜRÜMCÜ EMMİMİZE ve Sayın milletvekilimiz MEHMET SARI beyfendiye,tüm Nizip''liler adına sonsuz şükranlarımızı sunarız...
demhat Arşiv üyesi
Herkese açık mesaj: 3.828
bu fotodakiler Nizip devlet hastahanesi mi?görmeyeli 1,5 yıl oldu NDHastanesini.güzel değişiklik,demek ki isteyince oluyormuş.ellerinize ve yüreğinize saglık.yine de allah düşürmesin sevdiği kulunu hastaneye;=)
mahmil Üye
Orhan bey bu konuyu açtığınız için çok teşekkür ederim.Sayın adminde bu konu üzerinde durup ana sayfaya taşırsa sevinirim.Çünkü hastane konusunda çoğu insanın söyleyecek sözleri vardık kanaatındayım. Hastanemizin son hali baya muazzam şekilde donatılmaya başlandığı gözle görülüyor.Bugun acil ünitesinin Güneydoğuda bu büyüklükte tek olduğunu söyleniyor yetkililer tarafından.Tabi bunu gördüğümüz acil üniteleriyle karşılaştırırsak gerçekliliğini anlayabiliriz.Buradan emiği geçen insanlara ayrıca teşekkür etmek istiyorum.Gerek sayın vekilimiz Mehmet SARI beye gerek Başhekim Hasan CAĞIL beye Sayın Dürümcü emmimiz Mehmet CANKESEN beye ve emeği geçen tüm memleket sevdalı hayırseverlere göstermiş oldukları gayret ve çabalardan dolayı teşekkürü şahsım adıma borç bilirim.Sanırım bazı eksiklikler var onlarda inşallah en kısa zamanda giderilir kanaatındayım. Allah Sizi Rahmetiyle Yargılasın.
mahmil Üye
Yukarda gözümden kaçan sayın Başkanımız Hacı Fevzi AKDOĞAN'ında emeklerini unutmamak lazım.Allah onun gibi insanlara sıkıntı vermesin..
coskun Üye
Emeği gecenlerden Allah razi olsun..
barak27 Üye
Gerçekten Ben içinde çalıştım. Asansör'den tutunda,Genel Poliklinikler,Servisler, Acil ne durumda olduğunu biliyorduk ama şuanki durumunu görünce özel Hastaneden farkı kalmadı fazlası var diyorum.Uz.Dr.Hasan ÇAĞIL ve ekibinden Allahrazı olsun Nizipli olarak hayatım boyuncaböyle iyi bir insanı unutmayacağım. ALLAH YOLUNU AÇIK ETSİN.
Resim kaynağı
Resim kaynağı
Resim kaynağı
Resim kaynağı
barak27 Üye
Bence söze gerek varmı artık Ameliyathane kısmının resimlerini ilerdeki günlerde inşallah burada yayınlarız Teşekkürler Hasanbey.
Gökhan Dokuyucu Üye
Çok sevindirici.. resimler için sağolun allah yapandan da yaptırandan da razı olsun..
Cali Üye
sevgili orhan abim konuyu acmanız cok güzel oldu özelliklede asansör konusuna cok sevindim yaklasık 10-12 sene once bir kardesimiz asansörün kapıları bozuk oldugundan acıp asagı dogru bakarken yukardan gelen asansör feci sekilde kardesimizin................... :( o günden bu yana benım hastanedeki asansörü gordügüm zaman sanki benımde basıma gelecekmiş gibi hissedirdim... cok sukur su anda hastanemizde yok yok allah bu hizmeti bize getirenlerden razı olsun hizmetlerinizin devamını dilerim SabRedeLim MevLam NeyLer, NeyLerse MevLam Güzel EyLer....
benbaskan Üye
inşaallah daha güzelleşecek böyle Nizip ya emeği geçenlerden allah razı olsun
Huzi Üye
Tam-med yanında ...................yemiş. Dimi yaniiiiii....?
bilboard Üye
HASTANEDÜZENLENMİŞ POOAAAHHHHHH... Millet Gidince Hastaya bakacak bir doktor var acilde oda hangisine koşturacağını bilmiyor, hadi bunuda bırak DOKTORLAR ÖZELine gitmemiz için, ilgilenmiyor hastanede. SANKİ KENDİSİNİN ÖZELi DEVLETİN HASTANESİNDEN DAHA ZENGiN. Bu şartlar altında hastane altın kaplama yapılsa ne olurki. MiLLETiMiZDE CEHALETiN ESİRİ OLARAK BiRKAÇ MERMER PARTÇASINA ALDANIP KANIYOR:
bilboard Üye
Aslında Nizip için ne yazılcak derseniz yazacak çok şey var. Öncelikle adamlar TAŞBAŞı gezi yeri yapmış, ama neye yarar milletin 1 kğ et alacak pareası yokki gidip mangal sefası sürsün. Hastane tadilatı başladı ama neye yarar, Doktorlar özeline gitmediği çin ilgilenmiyor , bişi söyleyincede TEKim diyor işin içinden çıkıyor. Elektirkler SIK SIK kesiliyor, bunun çaresi yokmu TEDAŞ görevlileri En baba maaşı alıyortlar yazın yatıyorlar kışında en ufak bir yağmurda elektirik kesiliyor. Daha bunlar gibi pek çok şey.... hangisini anlatalım bilmiyorum ki. Birde Nizipin (Antep tarafından) girişi ışıklandırma yapılmış anlaşılan baya bir masraf edilmiş. güzel bir düşünce ama yeri ve zamanı değil. o yapılacağına ÜLFET'i faliyete geçiripte en az 4000 kişi ekmek yese daha iyi değilmi. ama görünen o ki herkes kendi menfaatini düşünüp kendini ön planla çıkartmaya çalışıyor. BAŞARIYORSUNUZ...!
neo Üye
BU SİTEME CEVAP VERECEK Bİ YETKİLİ ARIYORUM.... DEVLET HASTANESİ İÇİN YAPILANLARA TŞK.EDERİM. ALLAH HEPSİNDEN RAZI OLSUN YAPANA VE YAPTIRANLARIN.. İNŞ. DAHA GÜZEL ŞEYLERDE YAPILIR... AMA ŞU VARKİ ZİHNİYET AYNI ZİHNİYET... BİR DAHİLİYEDEN SIRA ALMAK İÇİN SABAH NAMAZINDAGİDİYORUZ.. BİR GÖZ DOKTORUNUN GÜNÜ BELLİ.. YANİ HERGÜN YOK... HASTANEDEKİ ORDAKİ ŞİKAYETLERİN HADDİ HESABI YOK... UZMAN DOKTOR SAYILARINI 2 YE ÇIKARMAK MÜMKÜN DEĞİL Mİ?.. KOCA NİZİBE Kİ BUNA ÇEVRE KÖY VE İLÇELERDEN GELENLERDE DAHİL ARTIK TEK DOKTORLAR YETMİYOR... BU MESAJI OKUYAN BUNA CEVAP VERECEK Bİ YETKİLİ ARIYORUM... BU ORHAN BEYDE OLABİLİR YADA HASTANEDENDE BİRİ OLABİLİR FARKETMEZ...
terminatör Üye
bilboard ve neo kardeşlerime katılyorum ama yargısız ınfazda bana yakışmaz sezarın hakkını sezara vermek lazım. avrupa topluluğuna aday bir ülkede malesef insanımız özellikle yaşlı kadınlar dedikodu yapmaya evde canları sıkılan nineler hastane yollarında ömür tüketiyorlar bir gün işe giderken dolmuştan sabah erken saatde baktım her sokaktan elinde karne olan bir kadın yanında bir çocuk elinden tutmuş hastane tarafına gidiyor kaçar adımlarla bu kadın hastaneye doğru bu sürat bu iştah ne diye düşündüm gerçek hastalar bu müzmin hastaların yüzünde saatlerçe ayakta bekliyorlar allah gerçek hastalara sağlık ve şifa versin.yoksa Nizip hastanesi çok iyi olmuş arkadaşlarımın şikayet etdiği bu sıkıntılar her yerde var nizibe özgü değil bu sıkıntılar keşke düzeltilse ben inanmıyorum düzeleceğine ama en azında hastaneye gitdiğimde serin ve ferah bir ortamda serin klimalar altında beklemek güzel bakın mermer parçası,göz boyama sözleri ayıp olmuş
akhenaton Arşiv üyesi
Emeği gecen herkesten Allah razı olsun... ama ben de bir konuya değinmeden gecemeyeceğim, bilboard kardeşimizin dediği gibi doktorlar hastaneye gittiğimizde bizi özel muayenehanesine istiyorlar. hastanede bakmıyorlar. isim vermek istemiyorum ama isim isterseniz yaza da bilirim. bu konuda yapılabilecek birşer varmı acaba? yada bu konuya el atacak mercii neresidir. hastahane mi? belediyemi? yoksa biz halk olarak yaygara mı çıkartalım???? saygılarımla
f.deliaslan Üye
Kalite'den ödün vermekle bu hale gelinebilir.
f.deliaslan Üye
İSTEDİĞİNİZ KADAR ALLAYIN, PULLAYIN. EMEĞE ELBETTE SAYGIMIZ VARDIR. AMA ÖNCE ZİHNİYETİN DEĞİŞMESİ LAZIM. HASTENEDE TANIDIĞI OLAN BİRİ SIRA NUMARASI İÇİN SABAH NAMAZINDA KALKMIYOR,NUMARASI BİRİLERİ TARAFINDAN ALINIYOR. SONRADAN GELİNİYOR. SABAH NAMAZINDA KALKIP GELEN YAŞLILARIMIZ SIRA BEKLİYOR. ZİHNİYETİNDEĞİŞMESİ LAZIM.
akhenaton Arşiv üyesi
Hastane personelinden özür diliyorum ama 'f.deliaslan'a katılmamak elde değil. hep uyum çerçevesinde olumlu konulara yazmayı seviyorum ama bu konuda kardeşimiz haklı... olumsuz eleştiri yapmadan gecersem kendime saygısızlık etmiş olurum.. nasıl ki güzel olayları buradan alkışlayan yazılar yazıyorsam, olumsuz vakaları da eleştirel tarzda yazıya dökmek bence benim vetüm forum üyelerinin görevi.bazılarımız bazı kesimlere yaranabilmek adına yanlışların dahi arkasında duruyor, oysa yanlış herzaman yanlıştır görecelik yoktur. yazımı kimseler üzerine alınmasın. Yapılması gerekenler tartışılsın, sorun yerine çözüm üretelim... saygılarımla
leylacan Üye
hastanemiz gayet güzel oldu fiziki açıdan.ama zihniyet konusunda ben de iyimser değilim.orada en hassas bir psikoloji ile gidiyoruz ve yapılan muamale ortada.Doktorlara eskiden büyük saygım vardı.ne yazık ki şimdilerde o saygı kalmadı.ayrıca o çok bayıldıkları özellerde de iş yok. geçen yaşlı ve hasta bir adamı gördüm bir özel in önünde.adam 2 kişinin yardımı ile zor yürüyor,kapıya geliyor.bir Allahın kulu sedyeyi kapıp gelmiyor.10 dakika sonra aynı hasta doktor yok diye aynı halde arabaya kadar götürülüyor.Anlamıyorum hizmet sektörümüz neden bu kadar aymazlık içinde?neden paradan başka değerimiz yok? arkadaşlar haklı zihniyet değişmedikten sonra bina değişmiş laf bunlar,Allah bize yardım etsin.
admin Yönetici
Yazılanları bende duyuyorum fakat müsaade ederseniz başka bir açıdan bakıp uzun süredir teşekkür etmek isteyipte yapamadığımı yapmak ve adını hatırlamadığım pratisyen doktora teşekkür etmek istiyorum. Yaklaşık 4 ay önce idi, bir tanıdığımın oğlu başı üstü yere düşmüş ve beyin kanaması ihtimali vardı. Hastaneye gittiğimizde bir kalp krizi geçiren bir bayan, birde motordan düşmüş kolu kırık bir hastada peşimizden geldi. Tabi onlarca benzer hasta ufak sorunları ile orada idi. Hangimize koşacağını şaşıran güler yüzlü doktor, hepimizle ayrı ayrı itina ile ilgileniyordu. Elinde reçete yazdırmak için bekleyen ve orada hastası olmayan bir delikanlı, hastanenin her yerinden duyulacak şekilde hiddetle bağırıyor ve "benim reçetemi ne zaman yazacaksın arkadaş, daha ne kadar bekleyeceğim " diyordu. Kınayan bakışlarımız çare olmadı ve doktor beyle takışmalarından sonra çekip gitti. O sinir hali ile doktor bey bize "kusura bakmayın" dedikten sonra bizle ve diğer hastaları ile tekrar ilgilenmeye devam etti. Yani olayın birde bu tarafı var, söyledikleriniz haklı fakat bizlerde de çok yanlışlıklar var. Karşımızdakinin insan olduğunu ve doktorsuzluk yüzünden günde yüze yakın hastaya bakmaları gerektiğini unutmayalım. Doktorların bıçak parası altında para istediklerini falanda duyuyoruz ve şikayet mercii olarak gördüğümüz siyasilere gidip dert yanıyoruz. Fakat birimiz kalkıpta dilekçemizin altına imza atmıyoruz!

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim