İlçemizde kurulduğu günden bu yana varlığını belki ilk kez bu sene hissettiren Nizip Kızılay Şubesi yaptığı çalışmalar ve fedakarlıklarla herkesin takdirini topluyor. Beklide Türkiye'de çok ender olan ve alışıla gelmişin dışında olan Nizip Kızılay yeni yönetimi daire amirleri, egitimciler ve işadamlarından oluşuyor. Yaklaşık 5 ay önce Kızılay Başkanlığı görevini devir alan ilçe Milli Egitim Müdürü Mahmut Kurt, Sağlık Grup Başkanı Ali Rıza Yaşar ve işadamı Kasım Çiçektaş ile beraberindeki ekip gece gündüz demeden ihtiyaç sahibi yoksulların yardımına koşuyor. Yanlızca bununla da yetinmeyen Nizip Kızılay ekibi geçtigimiz günlerde Dutlu köyü yakınlarında bulunan ve bir hayır sever tarafından Kızılay’a bağışlanan fıstık bahçesinde tıpkı tarım işçileri gibi çalışıp bakımı yaparak elde edilen gelirin yine ihtiyaç sahibi yoksul insanlara dağıtılmasını sağlıyorlar. Kızılay Ramazan ayında 100 aileye gıde yardımı dağıtmaya devam ediyor. Yapılan yardımlarda aileler bizzat Kızılay ekibi tarafından belirlenerek gerçek ihtiyaç sahiplerine dağıtılıyor.Haber: www.nizipdenge.com

Basından Nizip Haber
Nizip'te "KIZILAY"varmış...
Görüntülenme: …
allah allah nizip te kızılayın subesı varmıydı..yenı mı geldi...
kardes yenı gelmedı yaklasık 4 senedır vardı ama bu bırazda ılgı meselesı allah ıhtıyacını vermesın dıyelımkı acılen bır kana ıhtıyacı olsa kıme gerek se onun yakınları hemen gıder bulur bu tur konularda çok ilgisisiz
çok güzel bir olay ilgili kişilere teşekkürler...
Arkadaslar Kizilay Vardi Ama Böyle Yönetim Yoktu Bence Hepsinden Allah Razi Olsun Ben Takip Ediyorum Calismalarini Biliyorum Cok Iyiler Yok Artik O Kizilay Korkusu Kolay Gelsin Arkadaslarr...
Arkadaşlar kızılay aslında çok çok çok eski 1975 li yıllarda oguz pasajında bir şubesi vardı eskiler bilir meşhur bir plakcı ilhan vardı kardeşi mustafa öğretmen, hani meşhur tommikis teksas satan. Hah işte onun tam karşısısında oguz pasajında bir kızılay şubesi vardı.Daha sonra ne oldu bilmiyorum. Yani diyeceğim şu ki kızılay çok eski ama kapanıp yeniden açıldıysa, eğer öyleyse çok iyi olmuş şu kızılayı fafirlerin deri paralarının toplanıp zengin çocuklarının planör paraşut öğrenme yeri olmaktan çıkartıp gerçek fakirlere yardım yeri olarak çalışmasına vesile olanlara teşekkürler.
Bizide çalıştırsınlar. Böyle faydalı çalışmalara gönüllü olmak isteriz. Babalarına rahmet, Cenab-ı Allah yardımcıları olsun
kızılayın yeni dönemdeki çalışmaları takdire şayandır. tebrik ederim.
başta milli eğitim müdürümüz olmak üzere kızılaya hizmet veren kasım çiçektaşa teşekkürler ederim.bizlerde adsmin kardeşimin dediği gibi görev almaya azırız.er şey güzel bir nizip için
Bu Konularda Destek de Çok Önenli.. Destek Veren Ne kadar fazla olursa Bi o kadar KIZILAY Gelişir Ve hizmet ağını güçlendirir... Mesela 4 seneden beri NİZİP'de KIZILAY varmış kimsenin haberi Yok... Halbuki kampanyalar düzenleseler Kan toplama araçlarıyla Kan toplamayı Yaygınlaştırıp Kan vermenin Ve Almanın Faydalarını Halka Açıklasalar NİZİP KIZILAY'ının Önü Dahada Açılacaktır... BenCe Destek Ve Halkı Bilinçlendirmek Bu Konunun Demirbaşı.... Destek olmazsa Kızılayımız Kendini Bugünlerdeki Gibi Hissettirmeye Devam Edemez...
arkadaşlar nizipte kızılay her zaman vardı ve hep aktif çalışıyordu.çünkü bizim büronun karşısındaydı gelen giden den merdivenleri yıkamaktan bıkmıştık:)
emeği geçen yardımı olanlara tşkler
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.