aldıgımız son haberlere göre sayın admın abimiz nizip.com üyelerı için bi ıftar yemegı verme hazırlıgına girişmiş...hazırlıklar ıcın kendınden görev beklıyoz...zaman yer bellı olursa burdan acıklayacıgını umuyoruz..nizip.com uyelerı olarak sabırsızlık la bu yemegı beklıyoz....
Nizipden Duyurular Etkinlikler
Eeee Saldıray Admin olmak kolaymı.Nizip com sitesinin sahibi olmak kolaymı :)
Saldıray kardeşimize katılıyorum. herşeyi adimnden beklemek yanlış olur bence.
Zaten korkutsanda korkmazki! o çok cesur biri korkusuz yürek:)
adminden iftar yemegi....!!!!
Görüntülenme: …
gününü belirleyelim ozaman. sayın adminim haber bekliyoruz
inşallah hayırlı bi girişim....Yüce rabbimiz utandırmasın...
neden hep admınden ıstıyorsunuz bır gunde baska bırımız yapalım ve admını bız cagıralımboroboro;93364 wrote:aldıgımız son haberlere göre sayın admın abimiz nizip.com üyelerı için bi ıftar yemegı verme hazırlıgına girişmiş...hazırlıklar ıcın kendınden görev beklıyoz...zaman yer bellı olursa burdan acıklayacıgını umuyoruz..nizip.com uyelerı olarak sabırsızlık la bu yemegı beklıyoz....
site üyelerine yemek verilmektense çocuk esirgeme kurumuna bir hayır yapılaması veya onlara bir yemek verilmesi daha iyi olur mübarek günlerde çocukları sevindirmiş oluruz
admin nin önderlık yapması gerekıyor..admin olmak kolay deıl...
sana katılıyorum crayz bence nızıp.com olarak bı yardım kampanyası yapıp cocuk esırgeme ve fakır vatandsaslarımıza bır yardım elı de bızden olmalı..bzı daha cabuk ulasırız kanımca..faydalı bı iş olur..
adminden manevi destek istiyoruz.maddi ayarlanır
hakan sende haklısın..organıze işinde nede olsa admınimiz deneyımlı o kadar organızasyon yaptı...basarılı bı sekılde...
Bence herşeyi mehmet abiden beklemek yanlış olur...zaten vaktinin yarısından çoğunu site için harcıyo...bence biz kendi aramızda nizip.com üyeleri olarak yer zaman belirleyim güzel bir organizasyon dan sonra da mehmet abi ve diğer büyüklerimizi davet edelim...bunun için bir önder aranıyo?ben kendim için söyleyeyim ne gerekirse yapmaya da hazırım...
sayın adminim iftarda vereceğiniz yemeği dört gözle bekleyecem şimdiden yemek yememeye başlayacam o ğün nasılda yemek yerim allahsüper:)
Yemekmiiiiiiiiiiiiiiii...? Hani nerde..............? Hayret bişey metal elementi buraya bişey yazmamış...
saldiray27;93392 wrote:Bence herşeyi mehmet abiden beklemek yanlış olur...zaten vaktinin yarısından çoğunu site için harcıyo...bence biz kendi aramızda nizip.com üyeleri olarak yer zaman belirleyim güzel bir organizasyon dan sonra da mehmet abi ve diğer büyüklerimizi davet edelim...bunun için bir önder aranıyo?ben kendim için söyleyeyim ne gerekirse yapmaya da hazırım...
Eeee Saldıray Admin olmak kolaymı.Nizip com sitesinin sahibi olmak kolaymı :)
Konuşalım arkadaşlar
BENİM ARKADAŞIMI BÖLE ŞEYLERLE KORKUTAMAZSINIZ:DMustafa KANAL;93496 wrote:Eeee Saldıray Admin olmak kolaymı.Nizip com sitesinin sahibi olmak kolaymı :)
saldiray27;93392 wrote:Bence herşeyi mehmet abiden beklemek yanlış olur...zaten vaktinin yarısından çoğunu site için harcıyo...bence biz kendi aramızda nizip.com üyeleri olarak yer zaman belirleyim güzel bir organizasyon dan sonra da mehmet abi ve diğer büyüklerimizi davet edelim...bunun için bir önder aranıyo?ben kendim için söyleyeyim ne gerekirse yapmaya da hazırım...
Saldıray kardeşimize katılıyorum. herşeyi adimnden beklemek yanlış olur bence.
yaw admini zorlamayın yazıktır....siz hazırlayın onu davet edin bence :))))
doksura;93505 wrote:BENİM ARKADAŞIMI BÖLE ŞEYLERLE KORKUTAMAZSINIZ:D
Zaten korkutsanda korkmazki! o çok cesur biri korkusuz yürek:)
bizim admınıniz bı yemek ten korkmazzzz....
Yiğit yiğit diye candan, cömert cömert diye maldan ederlermiş... :)
ah abi ya keşke nizip te olsaydık da nizipte sizlerle birlikte iftar açma şerefine ulaşsaydık
program yapalım artık
evet baya oldu ramazanın sonu gelecek ben ızındeyken yapalım bari...bende sebepleneyım barii...:)
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.