Arkadaşlar bildiğiniz gibi bundan yıllar önce sevgili Mehmet abimiz ilçemizin tanıtımı amacıyla bu siteyi kurdu. Sevgili admin ile beraber bazı abilerimiz ve kardeşlerimiz bu siteyi ayağa kaldırıp,ciddi manada emek sarf ettiler. Biz modlar ve üye arkadaşlarda elimizden geldiği ölçüde bişeyler yapmaya çalıştık. Herkes gayret etti ve çabaladı,Ramazan Tarhan abimizden tutunda Huzeyfe kardeşimize kadar herkesin kendi çapında bazı gayretleri oldu.Asla emeklerimizi küçümsemeyelim,geçmiş yıllara baktığımızda sitedeki kütüphanemiz bu kadar zengin değildi. Demekki baya yol katetmişiz.
Ancak yapmamız gereken bi hayli iş var. Kütüphane bölümünü canlandırmamız şart. İlçemiz ile ilgili en geniş arşiv maalesef sadece sitemizde mevcuttur. Maalesef diyorum çünkü büyüklerimiz bizlere bu konuda ciddi bir kaynak bırakmadılar veya bırakamadılar. Geçen geçti,giden gitti. Bundan sonra ne yapabiliriz ? Biz buna bakalım. Her yönetici ve yer üye ilçemizin örf-adet,tarih,kültür ve nostalji konularına biraz daha ağırlık vermeleri gerekmektedir.
Yarınlarımız olan çocuklarımıza ciddi ve kaydadeğer bir kütüphane bırakmak için kolları sıvayalım.
Çok doğru bir yönlendirme.Sevgili dostlar lütfen bir kişi belediyede çalışan (girişte sol daki odada) kendisi Nizibin en eski ve en centilmen sporcularındandır.Sporcu resimleri ve nizibin spor bilgisi fazla olan biri bir kardeşimiz onunla irtibat kurarsa çok güzel olur.Selamlar
syn abilerim elimden geldiği kadarıyla ben yapmaya veyahutta verilen görevlieri yapmaya çalışıyorum ne zaman olursa olsun yine verlen görevleri yamaya hazırım sygılar
HERŞEY NİZİP.COM'lular NİZİPLİLER VE NİZİP'E HAYRAN OLANLAR İÇİNNNNNNNNNN durmak yok yoLa DEVAMMM....:)manalı çalışmalarLa kütüphanemizi daha da zengin hale getirelimmm:)
Orhan Çelik;94223 wrote:Evet İbrahim tam zamanında yetiştin. kerata birde zeytinyağı gibi su yüzüne çıkmazmı haklı gibi
Resim kaynağıBanamı dediniz...Emeklerim dizinize dursun emi.... Gözlerim bozuldu siteyi takip etmekten... Ne googleler,ne youtubeler,ne mynetler istedi beni moderatörlük için...Ben tercihimi nizip.comdan yana yaptım... Youtubede Frank bernord diye biye arkadaşım var,çok ısrar etti,huzi ne olur bize gel diye,daha az önce msn de konuşuyoduk... Frank abinin teklifini bir gözden geçirmek lazım...Eeee dimi yani....
sahibi bulundugum internet cafede tüm bilgisayarların masa üstüne www.nizip.com adresini kısayol olarak attım.bizde kendi halimizde siteye destek olmaya çalışıyoruz.admin ve modetör arkdaşlara başarılar dilerim...
kenan2780;94498 wrote:sahibi bulundugum internet cafede tüm bilgisayarların masa üstüne www.nizip.com adresini kısayol olarak attım.bizde kendi halimizde siteye destek olmaya çalışıyoruz.admin ve modetör arkdaşlara başarılar dilerim...