Sevgili arkadaşlar,
İzinde olduğum süre içinde iş-güç fıstık derken sanal ortamdan
iyice soyutlandım.Arasıra adminin bilgisayarına sızsam da yine
de rahat yazma olanağı bulamıyorum.Gerçekten Nizip'teki dostlar
ile hasret gidermek başlıbaşına tatilin bir başka keyfini oluşturuyor.
Nizipcom gecemiz bu keyfin bir başka keyfi oldu.Sanaldaki yazılar
ile reeldeki konuşmaların farkını böyle ortamlarda farkediyor insan.
Ben de birçok arkadaşımızla burada ilk defa tanıştım.Gerçekten
gelen kardeşlerimizin hepsinin seçkin ve mütevazi insanlar olması
beni sonderece memnun etti.Böyle bir etkinligi hep birlikte gönül
bağı ile gerçekleştirdigimiz için şahsen büyük mutluluk duymaktayım.
Gelen tüm üye ve kardeşlerimize gönülden teşekkür ediyorum.
degerli abilerim o gece yemekten sonra eve gittim midemin bulantısından içim dışıma cıktı :( yoksa geceye katılmayan arkadaslarımızın gözümü kaldı ne!? o yüzden HERKES HAKKINI HELAL ETSİN.ekmeginizi yedik Cola Turca nızı içtik. seyit abim bakLava Halkulade idi ellerinize sagLık sanırım cok yedik o yüzden mıdemiz allak bullak oldu.GECEYE KATILAN ARKADASLARIMA YAKIN İLGİ VE ALAKALARINDAN DOLAYI TESEKKÜRÜ BORC BİLİRİM.
Ahmet Aksoy: Konuş Derviş :-) GokHan bir ara Gelde acı bize Ogret Yaw Biz Bilmik :)
Orhan Çelik: Cali Nasılsın :) Allah Razı Olsun :-) Abi Birazda Genclerimizi DinleyeLim :)
Dervişdörtbudak: Manyakmı ney yaw:) sahata bak:)
ibram27: amenna.:-)cimeyy ne Var ne Yok Kurban:) Gel Kurban Gel
tek kelimeyle muhteşem geceydi..Uzun uzadıya daha sonra yazarım. Fakat PALA abimden özellikle özür diliyorum. Çünkü o gece kendisiyle çok konuşcaklarımız vardı. Ama olmadı işte. Sitenin geleceğini tartışmaktan bunu beceremedik. PALA abi özeldende olsa görüşelim. Aileye selam,..ellerinizden öperim.
Sevgili Derviş, biliyorsunki ben konuyu açtım ama konu dallanıp budaklanınca benim açtığım ''sitenin geleceği'' konusu arada kaynadı, çünkü sohbet mükemmeldi zaman kısıtlıydı, geç olmuştu umarım gelecek sefere sabahtan itbaren görüşmelere başlarız daha geniş ve kapsamlı bir görüşme olur, hemde birbirimizi daha iyi tanıma imkanı yakalamış oluruz.
Sevgili Orhan geçmişi tartışmadan gelecek yakalanamazdıki zaten, olaya birde bu tarafından bakmak lazım, bence bu da gerekliymişki konu geçmişe yöneldi ve olumluda oldu. Öyle değilmi...
Çetin Bey,
Abi site hakkında olması gerekenler şeklinde bilgi vererek yol gösterirseniz seviniriz.
Sizlerle birlikte olmak gerçekten çok güzeldi.
Selamlar Saygılar
alıntı:
"quote" pala demişki:
Sevgili Derviş, biliyorsunki ben konuyu açtım ama konu dallanıp budaklanınca benim açtığım ''sitenin geleceği'' konusu arada kaynadı, çünkü sohbet mükemmeldi zaman kısıtlıydı, geç olmuştu umarım gelecek sefere sabahtan itbaren görüşmelere başlarız daha geniş ve kapsamlı bir görüşme olur, hemde birbirimizi daha iyi tanıma imkanı yakalamış oluruz.
Sevgili Orhan geçmişi tartışmadan gelecek yakalanamazdıki zaten, olaya birde bu tarafından bakmak lazım, bence bu da gerekliymişki konu geçmişe yöneldi ve olumluda oldu. Öyle değilmi...
yinede DERVİŞ konuşmadı.konuşulacak çok şey vardı.
Sayın Aksoy; doğrudur, bazan kelimeler meramımızı anlatmaya yetmeyebiliyor ama yinede Derviş gerektiği kadar açıklama yapmıştır gibi geldi bana, zaten ana konu anlaşıldı.
Sayın Karadağ; kısa da olsa o gece aramızda geçen konuşmadada belirtmeye çalıştığım üzere, ben bardağın boş tarafı değilde dolu tarafına bakmaya çalışıyorum, ha yeri geldiğindede aklımın erdiğince sizleri rahatsız etmeye çalışırım.
beni unutmuşsun çetin abi ismimi göremeyince ateşim çıktı.
şimdi işyerinde yatak yorgan yatıyorum. Ismimi görmeyinceye kadar kalkmam
oysa ben çokkkkkkkk çalışmıştım. yoksa çenem kuvvetlidir.
Sevgili "Nizip72", saygıdeğer kardeşim, yaşlılığıma ver kusurumu affet, daha birçok saygıdeğer kardeşimiz de vardı gecede ,ben yukardakı yazıyı izinden eve döndüğüm gün yazmıştım, 2 günden fazla 3700 km. yolun yorgunluğu umarım bağışlanmışımdır.
Aaaayyyyy....! Ölümü görün ama doğruyu söyleyin. Benden bahseden oldumu...? Görünüşe göre hoş sohbetler olmuş... Hadi be lütfen biriniz yazın benden bahseden oldumu...?
Ama dikkatimi çeken bişey olmuş,yaşlı sandıklarım genç,genç sandıklarım baya yaşlıymış.... En çok buna şaştım valla....
Ya abicim ciddi olamazsın.... Yemin eeeeeeeeetttt.... !!!!!!
Bu sabah siteye ziyaretçi olarak girdim,ilk baktığım konu Nizip.comun gecesi oldu....Yorgundum bişey yazamadım ama,gün boyunca hep bunu düşündüm... Eğer dediklerin şaka değilse,bak şimdi çok mutlu oldum.... Yaaa abi sahiden o gurbetten gelen hayranım kimdi....?
alıntı: pala demişki:
Sevgili "Nizip72", saygıdeğer kardeşim, yaşlılığıma ver kusurumu affet, daha birçok saygıdeğer kardeşimiz de vardı gecede ,ben yukardakı yazıyı izinden eve döndüğüm gün yazmıştım, 2 günden fazla 3700 km. yolun yorgunluğu umarım bağışlanmışımdır.
Selam ve muhabbetle... CANIN SAĞOLSUN ABİ, BEN SANA DARILIRMIYIM SEVDİĞİM İÇİN TAKILDIM. SAĞOL ABİ.
sevgili dostlar bu gün siteye girme imkanı bulabildim.Nizip com gecesi için sevgili adminimize canı gönülden çok teşekkür ederim gerçekten çok mükemmel bir ev sahipliği yaptılar bunu samimiyetimle söylüyorum türkiye genelinde böyle bir site ve böyle bir başkan az bulunur kendi elleri ile hizmet ederken ben kendi adıma ona minnettar kaldım.
site üyesi olupta gelen kardeşlerimede ayrı ayrı teşekkür ederim zira hepsini tanımak ayrı bir zevkti.hepinizi tek tek zikretmek isterim ancak iyilik manasında sizleri tarif ve taltif ederken hakkınızı verememekten korktuğum için hepinize ayrı ayrı teşekkürü bir borç bilirim selamlar
SEVGİLİ HUZEYFE SENİN HAKKINI TANIŞINCA NİZİPTE DİGER ARKADAŞLARLA BİRLİKTE GEZDİR VERECEKTİK AMMA SEN GELMEDİN
ANCAK SENİ TAIYAMAZSAM DAKİ GÜZEL BİR İNSAN OLDUĞUN METAL İLE ANLAŞAMADIĞINDAN BELLİ. SELAMLAR
Sayın orhan abim hepinizi çok özledim NİZİP burnumda tütüyor ama gerçekten imkan bulamıyorum yazmaya ama hepsi bitecek 17 Eylül Pazar günü inşalah NİZİP teyim hepinize selemlar
Abi işler değişti ve dönüşüm öne alındı 17 eylül değil 13 eylül çarşamba ordayım inşallah gelir gelmez çayını içmeye gelicem hemde kaçırdığım olayları anlatırsın bana.
Şu boğaz derdi nedir varmı ki dünyada eşi,
Veriliyor iftarların birden dördü beşi,
Öteden inekler, kebaplar bir bir geliyor,
Üyelerin tümü yutkunarak birden eğiliyor.
Kimi hindu, kimi inet, kimi tavuk,
Eğiliyor önünde baş ile birden kavuk,
İftarlar verilirsebulursun misafiri, Nizip.com üyerli kalır mı bundan geri.
Felsefe diyor ki Kesek gitsin bir inek,
Aman Allah'ım bu ne müthiş ahenk,
Kepaplar ocakta cızır cızıp pişecek,
Boğazlar yağlanacak mideler şişecek.
SOFRA BAŞINDAYKEN DE;
Huzeyfe diyor ki Mübarektir patlıcan,
Etli olunca dayanmaz ona hiç bir can,
Ben diyorum ki, çorba gibi bir taam olamaz nefis,
Hem nefistir hem hazmi pek hafif.
Metal'in nesli diyordum ya nesilmiş gerçek,
Yedi tüm yemekleri hem daha da yiyecek.
Patlamış midesi uzanmış cansız yatıyor,
Bir lokma uğruna yarap insan neler yapıyor.
Cühela gövdesi bir baksana dağlar taşlar.
Konu iftar olmasaydı gelmezdi arkadaşlar.
Ey Davet saikiyle istanbula giden Musa hoca
Kaçırma fırsatı aşır köfteyi bolca bolca.
Ne büyüksünüz ki kaşığınız bitiriyor çorbayı,
Garbın papazları görmedi böyle bir manzarayı.
Size az gelmeyecek İnekler nasıl kızarsın,
Katalım gel sizi kazana desek hiç bir kazana sığmazsın.
Nizip.com gecesindekileri yazamaz hiç bir kitap,
Yuttuğunuz kebapların adedi vallahi bi hisap, Ramazan Tarhan bardağını daldırırken ayrana
Hepimiz ne müthiş gelmiştik o an iştaha.
Admin abi doyup çekilirken biraz geri, Metal sıvanmış kollarınla nasıl atılmıştı ileri,
Yahu Huzefye, pilava gömülsen layıksın heman,
Sana yetmez bu iftarlar seni doyurmaz cihan.
Bizim üyeler yıldızları davet sanarak,
Çıkacaklar oraya yıldızlara basarak,
Çıkın İstanbula davet için varınız,
Yanınıza birde yedek mide alınız.
İstanbul'da
Felsefe abim kaşıkla saldırırken çorbaya,
Kaptığı bir çatalla Karadağda girdi araya,
Perhiz olan Soyarık sadece baktın yerinden, Kasapoğlu ve Alp bir ah çekti derinden.
Diğer üyelerin hepsi birbirine bakıştılar,
Bir ellerinde kaşık sorfaya doğru yaklaştılar. Gökhandediki A dostlar buyursanıza,
Bırakıp sohbeti karnınızı doyursanıza.
Gelen tabaklar bir anda boşalıyor, Oktay Cankesen şakın ortada dolaşıyor.
Her davet bizim için başka bir bayramdır,
Şu manzaraya düşman bile hayrandır.
Bir sofra düşünün ki biri yer biri bakar,
Asıl kıyamet işte o zaman kopar.
Bu bir iftar şakasıdır yetsin artık,
Davranın şu yemekler bitsin artık.