Nizip.com
Üye ol
Resmi Kurumlar

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlerimiz Mustafa Ataşalan ve Mustafa Ağır'dan Maruf Marufo

Görüntülenme: …

Nizip Milli Eğitim Üye
İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlerimiz Mustafa Ataşalan ve Mustafa Ağır'dan Maruf Marufo

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlerimiz Mustafa Ataşalan ve Mustafa Ağır, ara sınıfların da yüz yüze eğitime başladığı yeni dönemin ilk gününde Maruf Marufoğlu İlkokulu ve Mustafa Nevzat Tuncel İlkokulu'nu ziyaret ettiler.
İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlerimiz Mustafa Ataşalan ve Mustafa Ağır'dan Maruf Marufoİlçe Milli Eğitim Şube Müdürlerimiz Mustafa Ataşalan ve Mustafa Ağır'dan Maruf Marufoİlçe Milli Eğitim Şube Müdürlerimiz Mustafa Ataşalan ve Mustafa Ağır'dan Maruf Marufoİlçe Milli Eğitim Şube Müdürlerimiz Mustafa Ataşalan ve Mustafa Ağır'dan Maruf Marufoİlçe Milli Eğitim Şube Müdürlerimiz Mustafa Ataşalan ve Mustafa Ağır'dan Maruf Marufoİlçe Milli Eğitim Şube Müdürlerimiz Mustafa Ataşalan ve Mustafa Ağır'dan Maruf Marufoİlçe Milli Eğitim Şube Müdürlerimiz Mustafa Ataşalan ve Mustafa Ağır'dan Maruf Marufoİlçe Milli Eğitim Şube Müdürlerimiz Mustafa Ataşalan ve Mustafa Ağır'dan Maruf Marufo

Yayın Tarihi:12 Ekim 2020

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim