Nizip.com
Üye ol
Nizipden Duyurular Etkinlikler

Zeugma Festivali Muhteşem Geçti

Görüntülenme: …

kızılaslan tıp merkezi Üye
Bu yıl 3 .sü yapılan Zeugma kültür ve Turizm festivali etkinliklerle yapıldı cumartes günü i saat 17 30 da Zeugma kazı alanı ziyaretiyle başlayan Festival saat 19 30 da Nizip stadyumunda Mustafa Açıksesin konseriyle başladı açılış konuşmasını yapan belediye başkanı Hacı Fevzi Akdoğan şimdiye kadar 1800 çocuğu sünnet ettiklerini ve 1300 ailenin nikahını belediye tarafından kıyıldığını belirterek Zeugmanın Nizip için büyük bir şans olduğunu söyledi festivale Gaziantep valisi Süleyman Kamçı AK Parti Gaziantep milletvekilleri MHP Gaziantep milletvekili Hasan Özdemir, çevre ilçe kaymakamları il Emniyet Müdürü Ali Yılmaz Nizip kaymakamı Mustafa Canarslan NTO Başkanı Mehmet Özyurt işadamları ve binlerce vatandaş katıldı Son olarak Toplu nikah merasimi ve türk halk müziği sanatçısı Gülayın verdiği konserle festival sona erdi..
Zeugma Festivali Muhteşem Geçti Zeugma Festivali Muhteşem Geçti Zeugma Festivali Muhteşem Geçti
isaavci Üye
zeugma gazetecisini tebrik ediyorum.hakikaten hızlısın selim.daha yeni bitti,maşallah hemen haberi girmişin.gece güzeldi.keşke yerel sanatçılardan da bir kaç tenesi çıkarılsaydı.iyi olurdu.Fatih Irmak çok didindi,durdu.Bir festival tam olarak tasarlanmalı,içinde yerel unsurlar mutlaka layık olduğunca bulunmalıdır.
Her şeye rağmen bu organizasyonu gerçekleştirenleri tebrik ediyorum.
Omer Copur Üye
Mumkunse Mustafa Aciksesin konserini YouTube'e koyabilir misiniz?
mamii Üye
festival gerçekten çok güzeldi emegi geçen herkeze teşşekkürler
saldiray27 Üye
evet gerçekten çok güzeldi...tabi festival sonunda gülay la foto çekilmek daha bi güzeldi:)emeği geçen herkese tşkler...
Orhan Çelik Üye
Eeeee fotoları kim yayınlayacak ?
nizipli_mehmet Üye
abı resımler sımdılık bende ben yayınlaya bılırım
Mehmet çektiğin o güzel kareleri siteye at görelim....
ahmetbudak Üye
Gülayın menajeri olarak o fotoların site içinde yayınlana bilmesi için bana telif hakkı için bir miktar para yatırmanız gerekeçek yoksa mahkeme kapılarında gider gider geliriz.
Bu gecede tüm emeği geçen arkadaşlardan Allah razı olsun çok çalıştılar ve didindiler her yıl olduğu gibi bu yılda çok şükür kazasız belasız atlatıldı.
Gökhan Dokuyucu Üye
:) ahmet abi iyi ki bir fotoğraf çektirdin gülayla :D
ahmetbudak Üye
Gökhancığım akraba olduğumuzu söylediğini duymadın heralde.Nede olsa aynı kanı taşıyoruz.Hem bir kere kaç saat beraber oturduk ayrıca hanginiz yemek yedi onunla.Hayrıma fotoğraf çektirdiniz gülay hanfendilerle hösünde oturun.
Gökhan Dokuyucu Üye
Bu mesajı aynen çıktısını alıp posta ile evine gönderiyoruz bilginize sunulur:D
bu iş basınada sızdı artık bittin ağey gökhan A.Budakın gülayla çekilen resmi varmı sende bana yollarmısın bizahmet..
Ramazan Tarhan Üye
"Zeugma Festivali Muhteşem Geçti"
Malesef ben bu manşette katılmıyorum.
Zira Yapılan etkinlik bir festival sayılabilecek nitelikte degildi.
Töhmet altında kalıp sosyal baskılarla yapılan etkinlikler pek verim vermez.
Festivaller gönül işidir.Para işidir.Reklam işidir ve ses getirmeye yöneliktir.
Ve Nizip'te yapılan etkinlikte bunların hiçbiri yoktu.
Yapılan etkinligi sadece bir sünnet şöleni olarak degerlendirmek en doğrusudur.
akdem taner Üye
Gerçetten güzeldi emegi geçenlere teşekkürler
istanbulun sefiri Üye
bu yıl ben bulanamadım festivalde kısmetse seneye bulunurum
fotoları at da bari buradan bakım nızıpli mehmet
muratcetin Üye
Tarhan;90830 wrote:"Zeugma Festivali Muhteşem Geçti"
Malesef ben bu manşette katılmıyorum.
Zira Yapılan etkinlik bir festival sayılabilecek nitelikte degildi.
Töhmet altında kalıp sosyal baskılarla yapılan etkinlikler pek verim vermez.
Festivaller gönül işidir.Para işidir.Reklam işidir ve ses getirmeye yöneliktir.
Ve Nizip'te yapılan etkinlikte bunların hiçbiri yoktu.
Yapılan etkinligi sadece bir sünnet şöleni olarak degerlendirmek en doğrusudur.

Ramazan abiye ben de katılıyorum.Her sene aynı şeyler.Hiç bir heyecanı yok.Havai fişek,sünnet,düğün vs. getirilen 1-2 tane sanatçı... Bir nevi halk konseri gibi.. Protokol konuşmaları.. "Festival" demek maalesef biraz güç. Zeugma adına festival düzenleniyor fakat zeugma için birşey yapılmıyor.Çoğu kişi varlığından bile habersiz.Nizipten öteye tanıyan bile yok.Keşke "festival" sayesinde biraz olsun adını duyurabilseydi.Ulusal kanallarda yayınlandı mı bilmiyorum?
Festivalden öte,zeugma için ne yapıyoruz o daha önemli.Çıkan mozaikler bile Antep'e gidiyor,Nizip'e ise tozu kalıyor maalesef.. Zeugma için acilen bir şeyler yapılmalıdır."Festival"in biraz populizm için yapıldığını düşünüyorum.Sadece bir geceden ve konserden öte olmayan festivalden pek farklı bişey düşünülemez maalesef.Halkın katılımı bile yok zeugmayı protokol ziyaret etmiş.. Halk nerede? Burnumuzun ucunda servet yatıyor,biz hiç birşey yapmıyoruz.Böyle eşsiz Fırat manzaralı,buram buram tarih kokan başka bir yer nerede var?

Saygılarımla..
admin
Meslek: Ticaret
Yönetici
Nizip'de bir etkinliğe, yeniliğe imza atmak, öne çıkmak yürek ister. Maalesef önceden fikir üretmiyor, üretilen kafamıza yatmıyor, ortaya nakit koyamıyoruz. Bireysel çabalarda çok fazla tenkit alıyor, kıt imkanlar, dar zamanlar ve ilk organizasyon tecrübesizlikleri dikkate alınmıyor. Birkaç festival veya şenlik havasında yapılmış etkinlikle tecrübe kazanılmaz. Burada hem organizasyonu yapanları dar imkan ve bürtçeleriyle böyle bir etkinlik yaptıkları , çabaladıkları için takdir etmek, hem de geniş bir festival komisyonu kurmadıkları için tenkit etmek gerekir. Gönül isterki butür etkinlikleri en az maliyetle en geniş katılımla nasıl gerçekleştirilebiliriz, araştırılsın, komisyonlar kurulsun, görev dağılımları yapılsın. Okullarından, Odalarına, küçük derneklerinden, basın kuruluşlarına kadar herkes üzerine yük alsın. Ortaya çıkan başarı veya başarısızlıkta pay alsın.
dervisdörtbudak Üye
Kimse kızmasın, alınmasın, RAMAZAN TARHAN Bey'in tespitlerine bende katılıyorum. Bu tür eleştri ve tesbitler gelecekte yapılacak olan festivallerin daha görkemli ve amacına ulaşır nitelikte festivaller olmasını sağlayacaktır.

ALLAH'tan Başkan AKDOĞAN'ın ZEUGMA'yı koruma ve kurtarma çalışmalarını anlatan konuşması olmasaydı Nikah ve plaket töreni zannedecekti millet...

Sayın valimiz bile NİZİP'in adı bir kez olsun telafuz etmedi, Antep'te bir proğrama davet edilmiş gibi Antep'lilere hitaben bir konuşma yaptılar. Buda anlam veremediğim bir anı olarak hafızamıza yerleşmiştir zannedersem.. Nizip'li idarecilerimizin bunuda gözden geçirmelerinde fayda vardır.
HakanSahin Üye
emeği geçenlere tşkler. bu tür etkinliklerin devamını bekliyoruz
ibrahim Üye

benbaskan Üye
ramazan abi ve derviş abinin dedikleri doğru ve yerinde tespitler yapmışlar ve festival ise bunu 1 değilde 2veya3 güne yayıp soprsal aktiviteler(ünlü bir kaç voleyol takımı ile nizip'in takımı maçlar yapsalar) ve benzeri faaliyetler olsa ve ulusal medya tam anlamıyla yer edindirmek lazım gelir birde vai beyin bir kere bile nizipin adını telafuz etmemesi nizipe önem verilmediğinin bir göstergesi olarak niteleyebilirim nizip 2. hatta 3. safta tutulan bir yer olarak görüldüğünün kanıtı gibi gelir bana göre...
ibrahim Üye

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim