Nizip.com
Üye ol
Sorunlarımız Önerilerimiz

Yoksul çocuklar Okula Hazır mı?

Görüntülenme: …

isaavci Üye
17 Eylül De Okullar Açiliyor.devletimiz Bu Yil Da Bütün öğrencilere Kitap Yardimi Yapacak.nispeten Kirtasiye Yardimi Da Yapilir Sanirim.ama Bunlarin Dişinda Da Yardima Muhtaç Olan ,ekstra Korunmaya Ihtiyaç Duyan çocuklarimiz Var.çocuklari Koruma Derneği Birazda Bu Amaçla Kuruldu.
Bir Merak ..Ve -Olursa- katkida Bulunmak Amaciyla Soruyorum: çocuklari Koruma Derneğimiz Acaba Okullar Açilirken Bu Yoksul çocuklara Dönük Bir Faaliyet Içinde Midir?
Eğer Bu Tür Bir Yardim Programi Ve Kampanyasi Versa Bizlerle Paylaşilmasini Rica Ediyorum.Detaylı Bir Yardim çağrisi Yapilirsa -sanirim- Nizip.com Olarak Destek Gelecektir.her Bir öğrencinin Masrafi Belirlenirse,"şu Kadar öğrenci De Benden" Deme Noktasina Gelinir.
Bu önemli Konuyu Sevgili Site Mensuplarinin Dikkatine Sunuyorum.
kızılaslan tıp merkezi Üye
İsa hocam güzel bir konuya temas etmişsiniz bu konuyu basına taşımak istiyorum gerçekten hem okula giden hemde ayakkabı boyacılığı yapan simit satan bir çok öğrenci biliyorum ..işte ilçemizde bunlardan bazıları.
telefoncu fevzi Üye
isa abi okul zamanında böyle bir konuya değindiğin için teşekkür ederim.gerçekten muhtaç öğrenci kardeşlerimiz var.ben kendi çapımda sizin belirleyeceğiniz muhtaç olan 5 öğrenci kardeşimizin defter ve kırtasiye malzemelerini karınca kararınca karşılamaya hazırım
Fevzi beye teşekürler aslında bir komite kurabiliriz fevzi bey gibi 10 kişi çıksa 50 kişi yapar damlaya damlaya göl olur ..
fevzi kardeşe ve selim beye teşekkürler.Komite fikrini olumlu buluyorum.Tabii benim arzum Çocukları Koruma derneğimizin bu işe çatı oluşturmasıydı.Ama arzu edilirse nizipcom olarak ta bir komite oluşturulup üçer beşer yardım malzemelerini bir yerde toplayabiliriz.Önerilerinizi bekliyorum.İsa Avcı
Kemal Cengiz Üye
Yaşamın iki temel mihenk taşı: çiçek ve çocuk...
Biri doğamızın, biri geleceğimizin teminatı...
Bu ikiliye hor bakmak, yersiz ve de zamansız kıyamete davetiye çıkartmaktır...
İsa Hoca'ma ve duyarlı sitedaşlarıma teşekkürler; neye sahiplenmeleri gerektiğini bildikleri için...
telefoncu fevzi Üye
Zeugma_Gazetesi;90593 wrote:fevzi kardeşe ve selim beye teşekkürler.Komite fikrini olumlu buluyorum.Tabii benim arzum Çocukları Koruma derneğimizin bu işe çatı oluşturmasıydı.Ama arzu edilirse nizipcom olarak ta bir komite oluşturulup üçer beşer yardım malzemelerini bir yerde toplayabiliriz.Önerilerinizi bekliyorum.İsa Avcı

elbette nizip te duyarlı bir çok hayır ve yardım sever insanlarımız var elbette ki o çocuklar deftersiz kitapsız kalemsiz kalmayacak. ama benim düşüncem nizip.com olarak bişeyler yapmak ve o çocuklara katkıda bulunmak
isaavci Üye
Bu konuyu bu gün dernek yönetim kurulu üyelerinden derviş dörtbudak ve ahmetaksoy beyle konuştuk.Onlar da olumlu baktılar ve okul öncesi böyle bir girişimin hayırlı olacağını belirttiler.Birkaç güne kadar gerekli prosedürü tamamlamaya çalışacağız.O olmaz sa nizipcom yardım programı olarak yola devam ederiz sanırım.Önemli olan yoksul ve yardıma muhtaç çocuklarımızın sevinmesi.Şifaen destek olacaklarını beyan eden onlarca arkadaşımız da var.Bu ilgiyi canlı tutmamız lazım.Kemal abinin deyimiyle;çiçekler ve çocuklar solmasın.
gönül yarası Üye
konuyu açan arkadaşa tşkler bu çok güzel bi duygu kimssiz yardıma muhtaç çocukları okula göndererek onlrayardım ediyolar bu çok güzel bi duygu
Mustafa KANAL Üye
Allah yardımcıları olsun ne diyelim.İşallah el birliği ile o çocuklarımızı okula hazırlarız.
Orhan Çelik Üye
İlçe kaymakamlığının kitap kırtasiye vb. yardımları sürmektedir ama İsa hocamın fikirleride dikkate alınması gereklidir kanısındayım.
cankesen Üye
slm arkadaslar yıne guzel bır olaya el atılmıs konuyu acan arkadasa tesk.ler DURUMCUEMMİ su an okula yenı baslayacak ogrencıler ıcın 5000 adet gomlek 1000 adet okul ceketı, spor ıcın kıyafetler ayakabılar hazırladı kısmetse onumuzdekı hafta nızıp sevgı magazasına teslımı gerceklesır.Ayrıca ramazan bayramında ıhtıyac sahıblerıne dagıtılmak uzere cocuk ve bayan gıyım agırlıklı yaklasık dıyeyım 40.000 parca gıyımde hazır

(LESCON 5000 adet,SALVARLIET 10.000 adet ,OSMAN GOKTAS 1500 adet ,BİLAL ATAK 1000 adet,ATMET SÜRMELİ 1000 adet) digerlerıde DURUMCUEMMİ)
Orhan Çelik Üye
Rüstem abim öncelikle Dürümcü emmimize,Bilal abimize Ahmet abimize,Osman abimize,Aydın Erbay abimize ve diğer hayırsever vatandaşlarımıza Rabbim bol kazanç versin hayırlarının devamını ilçe halkı olarak bekliyor ve bu güzel insanları saygıyla selamlıyorum. Sizleri seviyoruz abi
ahmetbudak Üye
Eh ne diyelim sizin gibi hayırsever insanlarımız bu memlekette olduğu sürece fakirimizin karnıda doyar sırtıda kalın olur.Allah raz olsun.İsa hocam Sanırım dernek üylerinden ve yöneticiler bu işin üzerinde şimdiden durmaya başladılar baksana ortalıklarda yoklar.İhtiyac olursa bizede bekleriz.
dervisdörtbudak Üye
AHMETBUDAK kardeşim derneğin üyeleri burada, biz o iş ile İSA Hocamızın kendi isteği üzere kendisinin üstlenmesini istedik. Buraya giren üyelerde buradaki yorumları okuyup kendileri çalıp kendileri oynuyorlar demesin diye bir yorumda da bulunmadık. Olaylara iyi yönden bakmaya gayret gösterelim lütfen..

Ayrıca Dernek yönetimi olarak Ramazan ayı için özel proğramlar hazırlığı içerisindeyiz.Derneğimizi sizler gibi duyarlı insanlarla İnşaallah daha ileri götürerek amacına ulaştıracağız.
HakanSahin Üye
vallahi bravo derviş bey ve isa hoca nın duyarlılığına tşkler. sokak çocuklarına sahip çıkmalı
isaavci Üye
selam arkadaşlar.
Derviş beyin dediği gibi bu konuyu enine boyuna konuştuk.Dernek şu anda hem anlamlı bir anket çalışması yapıyor,hem de Ramazan ayına has bazı faaliyetlere yoğunlaşmış.Arkadaşlar bu konuya benim devam etmemi ve öğrenci başına düşen maliyetleri hesaplayıp site üyeleri ile paylaşmamı uygun buldular.Bende yarın bu hususu açıklığa kavuşturacağım.Ondan sonrada yardım etmek isteyen arkadaşları bir bir arayıp yardımları bütünleştireceğiz.14 Eylül 2007 tarihine kadar tespit ettiğimiz kırtasiye yardımlarını kenar semtlerdeki fakir öğrencilere dağıtacağız.
cankesenlerden Allah razı olsun,zaten her türlü yardıma koşuyorlar.
Kanımca bu kampanyaya tüm üyelerimiz birer,ikişer paketi üstlenerek katılırsa çok daha güzel olacaktır.

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim