ewet haklısın dostum ama ne yapalım bazı cınconlularda bele yapıy
Nizipde Spor ve Gençlik
YouTube üzerinde aç
kardeş sen futboldan anlamıyosun heralde daha ofsaytın ne olduğunu bilmiyorsun.
ne diyosun????? ne dediğini kendin bile bilmiyorsun hersey ortada ben yanlış bilgi vermedim ki bütün takımlarıomıza başarılar ama gs nin yardıma daha cok ihtiyacı var
,
size allah yardım etsin :) yine başladınız gariban takılmaya :) küçük emrahın takımı :)
bilirsin fenerbahce gs nin amcası eeee amca da baba yarısı:)
ha böyle hadini bil :) benimle tartısma
galatasaray-slaven koprinvnica---kayserispor-maccabi tel aviv
Görüntülenme: …
Onuda Sen Yazaydın Canım KardaŞım... Bizim İçin İlk Önce Kendi Takımımız Gelir. anadınmı ÇıraBahçeli Uçan teneke:Dmetal;90320 wrote:cinconu ve cinconlu arkadaşları hem tebrik ediyorum, hemde tepki veriyorum.
cinconun maçını dk dk yazıp golleri belirten arkadaşlar,
ne yazıkki dün akşam asıl tarihi yazan Kayseri Ersiyessporumuza hiç değinmemişler...
2.lig ekibimiz kendisinden beklenmeyen bir sonuçla, israil ekibi maccabi tel avivi eledi...UEFA Kupası 2. ön eleme turu rövanş maçında Maccabi Telaviv'i 3-1 mağlup eden Kayseri Erciyesspor, 1. tura yükseldi. ilk maç ise 1-1 idi...
konu başlığına baksana çalı,
cincon - slaven koprivnica
Kayseri Erciyes - Maccabi Telaviv
hem zaten ben bugun yazdım neticeyi, üstelik mevzu maç uluslararası olunca senin takım benim takım yok Türkiye var...dimi yaniii:)
cincon - slaven koprivnica
Kayseri Erciyes - Maccabi Telaviv
hem zaten ben bugun yazdım neticeyi, üstelik mevzu maç uluslararası olunca senin takım benim takım yok Türkiye var...dimi yaniii:)
Türkiye Var Tabikii... Peki Senin İşin Vardı, Diğer çayırçıra TakımLı arkadaşLar Niye atmadı sonuçLarı? Uçan teneke :)
biliyorum yıne kızıp tepki gösterecek sınız ama...fener in ılk golü ofsayt idi..ben pek sevınmedım fenerın galıp gelmesıne..gurup tan cıkamaz heralde..sıfır puan sıfır gol...:) yapmadıgı şeymi...zarar verıyor..
helal olsun kayserierciyese daha ne diyimm:DDD
senın gıbılerıde bu sıteye zarar verıyor farkındamısınboroboro;90474 wrote:biliyorum yıne kızıp tepki gösterecek sınız ama...fener in ılk golü ofsayt idi..ben pek sevınmedım fenerın galıp gelmesıne..gurup tan cıkamaz heralde..sıfır puan sıfır gol...:) yapmadıgı şeymi...zarar verıyor..
senın demekkı futboldan anlayısın bu senın anladıgın futbolu goruyoruz daha bılıyom dıye gecınımıyon bızde senı bır sey bılıyorsun sanıp cvb verıyoruz sana ne kadar anladıgın bellı
boroboro arkadaşım feneri sevmeyebilirsin ama olaylara objektif ol, fenerin ilk golünü sadece 1 defa dikkkatli izlemen o golün nizami olduğunu sana vicdanın söyleyecektir. anderlectli bir futbolcu ön direk dibinde duruyorduboroboro;90474 wrote:biliyorum yıne kızıp tepki gösterecek sınız ama...fener in ılk golü ofsayt idi..ben pek sevınmedım fenerın galıp gelmesıne..gurup tan cıkamaz heralde..sıfır puan sıfır gol...:) yapmadıgı şeymi...zarar verıyor..
adam uyanıklık yaptı dısarı kaçtı ama tutturamadı buyrun izleyin ofsayt mı degil mi ...??metal;90517 wrote:boroboro arkadaşım feneri sevmeyebilirsin ama olaylara objektif ol, fenerin ilk golünü sadece 1 defa dikkkatli izlemen o golün nizami olduğunu sana vicdanın söyleyecektir. anderlectli bir futbolcu ön direk dibinde duruyordu
valla helal miksam :D
boroboro;90474 wrote:biliyorum yıne kızıp tepki gösterecek sınız ama...fener in ılk golü ofsayt idi..ben pek sevınmedım fenerın galıp gelmesıne..gurup tan cıkamaz heralde..sıfır puan sıfır gol...:) yapmadıgı şeymi...zarar verıyor..
ofsayt degil olmadıgına inandırmak iin yoksa baska bişey degil yanimetal;90546 wrote:valla helal miksam :D
metal o dırek dıbındekı adamı görme mişim yaw...:)
boroboro;90474 wrote:biliyorum yıne kızıp tepki gösterecek sınız ama...fener in ılk golü ofsayt idi..ben pek sevınmedım fenerın galıp gelmesıne..gurup tan cıkamaz heralde..sıfır puan sıfır gol...:) yapmadıgı şeymi...zarar verıyor..
kardeş sen futboldan anlamıyosun heralde daha ofsaytın ne olduğunu bilmiyorsun.
Fenerbahce - Inter
Beşiktaş -liverpool
K.erciyes -a. Madrid
Galatasaray - Siyon
Işte Takimlarimizin Avrupadaki Rakipleri Yani Anlayacağiniz Davul Bile Dengi Dengine:)
Uefa Da Adil Davranmiş Her Takimin Gücüne Göre Rakip Vermiş:)
Beşiktaş -liverpool
K.erciyes -a. Madrid
Galatasaray - Siyon
Işte Takimlarimizin Avrupadaki Rakipleri Yani Anlayacağiniz Davul Bile Dengi Dengine:)
aman aman uefa nasılda geniş düşünüyor öyle iyi olan kalır sion takımını kendinize denk görüpte galatasarayı sizin karşınızdaki takımların statüsüne koyarsan sevinirimm:)))a_Lee;90672 wrote:Fenerbahce - Inter
Beşiktaş -liverpool
K.erciyes -a. Madrid
Galatasaray - Siyon
GencOoO;90676 wrote:aman aman uefa nasılda geniş düşünüyor öyle iyi olan kalır sion takımını kendinize denk görüpte galatasarayı sizin karşınızdaki takımların statüsüne koyarsan sevinirimm:)))
ne diyosun????? ne dediğini kendin bile bilmiyorsun hersey ortada ben yanlış bilgi vermedim ki bütün takımlarıomıza başarılar ama gs nin yardıma daha cok ihtiyacı var
,
alicim sen cok iyi anladın ama anlamak istemiyosunn... iyi sizin yoksa yardıma ihtiyacınız fazlaa sorun yok ozman sizde bize yardım edersinizz..:((
GencOoO;90680 wrote:alicim sen cok iyi anladın ama anlamak istemiyosunn... iyi sizin yoksa yardıma ihtiyacınız fazlaa sorun yok ozman sizde bize yardım edersinizz..:((
size allah yardım etsin :) yine başladınız gariban takılmaya :) küçük emrahın takımı :)
baba büyüksünn:)) nuri alcoyumu oynamaya karar verdiniz..
GencOoO;90685 wrote:baba büyüksünn:)) nuri alcoyumu oynamaya karar verdiniz..
bilirsin fenerbahce gs nin amcası eeee amca da baba yarısı:)
haklısın alii haklısın alta kalma sen gene gener galatasaray konularında yazmıyorum sustumm yanii.. :DD
GencOoO;90689 wrote:haklısın alii haklısın alta kalma sen gene gener galatasaray konularında yazmıyorum sustumm yanii.. :DD
ha böyle hadini bil :) benimle tartısma
bak işte bunu duymak istiyordumm ben aldım cevabımı ali tşk ederimm... beni bu engin bilgilerinlen aydınlattığın icindee...
:):):):)::)GencOoO;90692 wrote:bak işte bunu duymak istiyordumm ben aldım cevabımı ali tşk ederimm... beni bu engin bilgilerinlen aydınlattığın icindee...
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.