Nizip.com
Üye ol
Basından Nizip Haber

Zafer Bayramı Nizip’te Coşkuyla Kutlandı

Görüntülenme: …

kızılaslan tıp merkezi Üye
30 Ağustos Zafer Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Nizip’tede coşkuyla kutlandı. Kutlamaya Nizip ilçe kaymakamı Mustafa Canarslan,Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan,Milli eğitim Müdürü Mahmut Kurt,Okul Müdürleri, İlçe Emniyet Müdürü Hayri Ceylan,ilçe askerlik şubesi Başkanı ve Garnizon komutanı personel Yüzbaşı Cem Çerkezoğlu, ilçe jandarma komutanı üsteğmen Engin Onur, ilçe gençlik ve spor Müdürü Ömer Faruk Yakar, resmi daire amirleri ve siyasi parti temsilcileri katıldı. saat 09:00 da Nizip cumhuriyet meydanı Atatürk anıtı önünde yapılan saygı duruşu ve istiklal marşının ardından günün anlam ve önemiyle ilgili bir konuşma yapan Nizip ilçe askerlik şubesi başkanı ve garnizon komutanı personel yüzbaşı cem çerkezoğlunun konuşmasının Sonra ilçe jandarma komutanlığında verilen kokteylin ardından kutlama sona erdi.

Zafer Bayramı Nizip’te Coşkuyla Kutlandı Zafer Bayramı Nizip’te Coşkuyla Kutlandı
saldiray27 Üye
kutlama yapıldı ama benim dikkatimi çeken şehir içinde iş yerlerinde fazla bayrak olmamasıydı...gönül isterdi ki sadece iş yerlerinde değil evlerde de olsun ama umarım şanlı bayrağımızı sadece işyerlerinde değil evlerde de ve de sadece 30 ağustos ta değil her zaman taşımayı alışkanlık haline getiririz...
admin
Meslek: Ticaret
Yönetici
Bayrağımızı çok severim. Ben birgün önceden astırdım. Tv'den de Sn.Cumuhurbaşkanımızın önünden teğmenlerimizin resmi geçit yapışları naklen verilince, bütün onu izledim.
nizipli_mehmet Üye
evet gercektende oyle saldırayın dedıgı gıbı ben pek çok ıs yerınde yoktu nedense nıızpte hep bellı baslı ısyerlerınde bıle yoktu admının dedıgı gıbıde biz dukana bır gun onceden astık bayragı
saldiray27 Üye
nizipli_mehmet;90297 wrote:evet gercektende oyle saldırayın dedıgı gıbı ben pek çok ıs yerınde yoktu nedense nıızpte hep bellı baslı ısyerlerınde bıle yoktu admının dedıgı gıbıde biz dukana bır gun onceden astık bayragı

astığınızı bende gördüm:)çünkü bende vardım orda...tabi önce kısa bi bayrak krizi yaşandı ama sonrdan bulundu...
Cali Üye
keşke Bizde Nizip.com sitesinin İlk açılışında Kullansaydık. Konuya gelen YorumLarı OkurKen AkLıma GeLdi:)

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim