Nizip ticaret odası yönetim kurulu başkanı Mehmet özyurt ve yönetim kurulu üyeleri Nizipte yaklaşık 2 ay önce açılan fadime Özberk Çocuk Yuvasını ziyaret ederek çocuklara çeşitli hediyeler verildi ziyarete Gaziantep sosyal Hizmetler İl Müdürü M.emin Korkmaz, Müdür yardımcısı İsmet Zor, Gaziantep Çocuk Yuvası Müdürü Ömer İnci'de hazır bulundular. NTO üyeleri çocuk yuvasının yemekhanesinde yemek yedikten sonra NTO Tarafından donatılan çocuk spor ve eğlence odasını ve yuvayı gezdiler 80 kişi kapasiteli olan fadime Özberk Çocuk Yuvasında şuanda 27 öğrenci bulunuyor yuvanın müdürü adem eroğlu Nizip ticaret odası başkanı ve üyelerine teşekkür etti.

Basından Nizip Haber
NTO Dan Çocuk Yuvasına Şefkat Eli
Görüntülenme: …
başkanı ve bu olaya katkı yapanları tebrik ediyorum çok güzel bir olay...
yuvayı gidip ziyaret etme şansımız var mı ferdi olarak? bide yapabilirsek nizip.com olarak yuvaya gidelim küçükte olsa onları sevindirelim...
saygılar...
yuvayı gidip ziyaret etme şansımız var mı ferdi olarak? bide yapabilirsek nizip.com olarak yuvaya gidelim küçükte olsa onları sevindirelim...
saygılar...
Yuva nın yolu berbat yetkililer olaya bir el atsa da asfaltı yapılsa...
Ayrıca yuva müdürüyle görüşüp uygun zamanlarda ziyarete gidilebilir diye biliyorum Yuva nın Telefonu 5121240 diye biliyorum .
Yuva yeni olduğu için bazı eksiklikleri varmış maddi yardımları bekliyorlar diye duydum.
Ayrıca biriket ve çimento yardımı da kabul ediyorlar ama yardım için önce Yurt Müdürüyle görüşülmesinde fayda var sanırım...
Ayrıca yuva müdürüyle görüşüp uygun zamanlarda ziyarete gidilebilir diye biliyorum Yuva nın Telefonu 5121240 diye biliyorum .
Yuva yeni olduğu için bazı eksiklikleri varmış maddi yardımları bekliyorlar diye duydum.
Ayrıca biriket ve çimento yardımı da kabul ediyorlar ama yardım için önce Yurt Müdürüyle görüşülmesinde fayda var sanırım...
Arkadaşlar ben müdür beyle bu konuda görüşeceğim sanırım gerekli bilgileri vercektir ..
ben biraz bilgi aldım gitmek isteyenler önceden randevu alması gerekiyormuş yiyecek türünden bişey getirmeyin diyorlar çünkü devlet yiyeceklerini en iyi şekilde karşılıyormuş... defter kalem silgi vs alınabilirmiş... ben burdan gitmek isteyenlerle bir organize olalım gün belirleyip gidelim ziyaret edelim diyorum...
saygılarımla...
saygılarımla...
ne zaman dersen GideLim Mustafa... Haftada En az bir defa gidiyorum ben. adem bey ve ordaki Personel çok anLayışLı, ÇocukLarımıza çok güzel bakıyorLar. Allah c.c OnLardan razı olsun...
Gerçekten ADEM Bey'in emeklerini takdir etmek lazım. Birebir hepsiylede ilgileniyor. Allah kendisinden razı olsun.
çok güzel olur hatta bir hafta gittiğimizde o hafta doğum günü olan çocuklara hediye alınıp gönülleri hoş edilebilir...
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.