Adil Baştosun< 4 nolu taziye evi Lütfiye Oymak> 5 nolu taziye evi Ahmet Çizmeci > 6 nolu taziye evi Fitnat Katarcı> 7 nolu taziye evi Niyazi Bozoğlu> 19 nolu taziye evi Halil Güzel> sinsile köyü Höne Polat> Namıkkemal mah. Ahmet Kaya> Özyurt köyü
Fadıl Karayılan > Kıratlı köyü Mehmet Çiçekçi> 12 nolu taziye evi Ahmet Tatar> 10 nolu taziye evi Hüseyin Alpaslan < Karkamış Mehmet Sarı > 8 nolu taziye evi Cahit Selçuk Mustafa Akın < Gaziantep Halil Keskin < 6 nolu taziye evi Mahmut Bozkurt > Karkamış Cuma Akın > 14 nolu taziye evi
Mehmet Kalkan çok değerli bir insandı. Gerçek bir vatansever ve milliyetçiydi. Samimi konuştuğum evliya denilebilecek bir şahsiyetti. Allah mekanını cennet etsin.Ailesine başsağlığı diliyorum.
nisanurum;208027 wrote:tabiki oldu 3 eylülde dedem rahmetli OLDU. TATLICI KERETLİ MEHMET KALKAN AYNI ZAMANDA TATLICI SABRİ USTANINDA BABASI ALLAH RAHMET EYLESİN.HEPSİNEDE
Başınız sağolsun, rahmetlinin cenazesine katılmak kısmet oldu.
Allah hepsine rahmet eylesin
polis kasım yazgan aman allahım öyle bi gece birdaha asla yaşamak istemem adam elimin altında öldü daha şekerini ölçtüm arkadaş tansiyon alırken sabahın 4 ünde kalp kırizi aldı elimizden mekanı cennet olsun 39 yaşında filizdi :(
Vefat eden yengem saniye Tokdemir in mekanı cennet olsun Tüm akrabalarımızın başı sağolsun.ayrıca diğer vefat eden hemşerilerime Allahtan rahmet, yakınlarına başsağlığı dilerim.
ben buldum kalipci mithat özogluymuss.. bizim komsu olur kendisi cok iyi biriydi oruclu iken vefat etmis cok üzüldüm :( ALLAH rahmet etsin ..mekani cennet topragi bol olsun..rabbim geride kalanlara sabir versin...:(
mtokdemir10;209535 wrote:Vefat eden yengem saniye Tokdemir in mekanı cennet olsun Tüm akrabalarımızın başı sağolsun.ayrıca diğer vefat eden hemşerilerime Allahtan rahmet, yakınlarına başsağlığı dilerim.
Raziye Yamurlu > Elifoglu köyü
Cennet Yaylabaş> Yşerti köyü
İzzet Şahin Oğuz< 14 nolu taziye evi
Gökhan fırat >Elfoglu köyü
Hatice Özel < Gevence köyü
Saibe Turan > 12 nolu taziye evi
Rıza Bozfırat> Şahinbey mah.
Mustafa Karakuş> 7 nolu taziye evi
Gönül Ateş> 2 nolu taziye evi
Abdullah Kayar> 18 nolu taziye evi
Mustafa Yalçınkaya> Fırat mah.
Hamza Ateş > Düzbayır köyü