Nizip.com
Üye ol
Nizipden Duyurular Etkinlikler

Öğrencilerle kahvaltı

Görüntülenme: …

Hasan Hoca Üye
24 Haziran 2007 de başlayıp 24 Ağustos 2007 de son bulan yaz dönemi kur'an kursları sona erdi.her cami de olduğu gibi bizim çarşı camiinde de kurs neticelendi.2 ay boyunca öğrencilerimizle bir aile ortamını oluşturduk.birlikte bir çok aktivite de bulunduk.zaman zaman öğrencilerimizi halı sahaya götürerek diğer camilerden gelenlerle maçlar oynadık,öğrencilerimize kitaplar dağıttık başarılı olanları ödüllendirdik.ve bir de baktık ki sezon sona ermiş.bu ayrılık hem öğrencilerimizi hemde bizi üzse de netice de her başlangıcın bir sonu olacaktı.nitekim öyle de oldu.son gün öğrencilerimizle bir kahvaltı yapıp rabbim ömür verdiği taktirde,gelecek yıl buluşmak dileğiyle vedalaştık.
Öğrencilerle kahvaltı
muharrem Üye
Yüreğinize sağlık! Eksikliği duyulan ve kalıpları yıkan bir çalışma olmuş!
İnşaallah devamı gelir.
Hasan Hoca Üye
İnşallah efendim inşallah.Evlatlarımızdır onlar,herşeyin en güzeline layık olan yine onlar.sevgiyle yaklaşmalı ve sevgiyle yoğurmalıyız onları.güzel yorumunuz için teşekkürler.
Orhan Çelik Üye
Rabbim emeklernizi boşa çıkarmasın sayın hocam.
dervisdörtbudak Üye
ALLAH sizden razı olsun hocam..Şöyle bir resimlere baktımda; Allah'ın hikmeti işte, çocuklar böyle bir ortamda kuru simitle bile daha neşeli ve huzurlu oluyorlar..Hep beraber bir şekilde çocuklarımıza yaz kuran kurslarını sevdirmek lazım,koşa koşa ben kuran kursuna gidiyorum dedirtmek lazım. Hocam ALLAH kısmet ederde ölmezsek seneye kurs boyunca sabah kahvaltılarını vermeyi üstlenirim müsaade ederseniz.
Hasan Hoca Üye
Sevgili Derviş kardeşim öneriniz için teşekkürler.yalnız kahvaltının menüsünde sadece poaça ve cola yoktu tabiki.menü epey zengindi. ben diğer malzemeleri almaya giderken,resmi çekmesi için çağırdığımız arkadaş aceleyle bunu çekip acil işim çıktı diyerek çıkmış.biz de etkinliğimizi duyurmak adına bu görüntüyü yayınlamak zorunda kaldık.yoksa yavrularımıza en güzel sofrayı hazırlamıştık.bundan kimsenin şüphesi olmasın lütfen.
dervisdörtbudak Üye
Hocam ben sofra bereketinden bahsettmek istedim yani....Çocuklarla en iyi şekilde ilgilendiğinizden kaygımız yok zaten.
Kurslara farklı bir model getirmek adına herzaman yanınızdayız. Hatta çocuklarımızı belirli günlerde zeugmayı,belkısı gezdirmeyi bile düşünebiliriz. SELAMETLE KALINIZ HOCAM.
Hasan Hoca Üye
Gezi proğramlarına oldum olası sıcak bakmışımdır.inşallah sağ kalırsak seneye böyle bir organizasyon içerisinde yer almayı yürekten isteriz.nazik davetiniz için teşekkürler.
muharrem Üye
Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmaz inşaallah.İman sahibi olanlardan bu ülkeye her zaman hayır geldi, hiçbir zaman kötülük gelmedi.Ben İmam Hatip Lisesi'nde okurken, gariban halkın bizlere olan ilgisi hiç aklımdan çıkmaz.Emeği geçen herkesi kutluyor ve bu kutlu yolun temsilcilerini en minnettar dileklerimle selamlıyorum.
Hasan Hoca Üye
Bu güzel mesajınız için teşekkürler.ifade buyurduğunuz gibi,maneviyatla mücehhez insanlardan kimseye ama hiçlkimseye zarar gelmez.zira onlar ebedi alemi de düşünerek,yaptıklarının hesabını verecekleri bilincinden hareketle,adımlarını dikkatli atarlar.Başkalarına zarar vermek şöyle dursun,kalp kırmaya,gönül incitmeye asla tahammülleri olmaz.Kendilerine sataşan olursa da,Ayetin beyanıyla(furkan-63):selametle deyip geçerler.
muharrem Üye
Asıl ben teşekkür ederim.Sizin gibi güzel insanların bu faaliyetlerde bulunmasını bir şans olarak görüyor ve Rabbimin sizlere yar ve yardımcı olmasını temenni ediyorum.
Hasan Hoca Üye
Sizlerin bu manevi desteği,hizmet aşkı taşıyan arkadaşlarımıza büyük moral ve motivasyon sağlayacaktır.Rabbim cümlemizden razı olsun.ihlasla,samimiyetle çalışanları menzile ulaştırsın inşallah.

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim