Nizip.com
Üye ol
Tarım ve Sanayi Konuları

Antep Fıstığı Moskova Yolunda

Görüntülenme: …

kızılaslan tıp merkezi Üye
Antepfıstığında yeni sezonun açılmasıyla birlikte Antep Fıstığı Tanıtım Grubu da tanıtım programlarına kaldığı yerden devam ediyor. Önceki yıl yapılan çalışmalar neticesinde antepfıstığı ihracatında 2006-2007 sezonunda 2005-2006 sezonuna oranla % 71 lik bir ihracat artışı gerçekleştirildiği öğrenildi. Sezonun ilk tanıtım programı için 18-21 Eylül 2007 tarihlerinde Rusya/ Moskova'da düzenlenecek olan World Food Moscow Fuarı' na katılacak olan Antep Fıstığı Tanıtım Grubu, bu fuarda 24 m2 lik bir standla temsil edilecek ve yeni mahsul antepfıstığı tanıtımı gerçekleştirecek. Antep Fıstığı Tanıtım Grubu' nun bundan sonraki programı ise dünya çapında en büyük gıda fuarı sayılan Köln şehrinde düzenlenecek olan ANUGA Gıda Fuarı.olacak.
telefoncu fevzi Üye
çok güzel bir girişim.bu girişimlleri reklamlarda bile görebiliyoruz artık. antep ve nizip için hayırlısı olsun
karakiya27 Üye
bu tanıtım ve reklamlar vesilesi ile inşallah antep fıstığı gerçek değerini bulacaktır. hayırlı olsun
ilkaytrade Üye
Zeugma_Gazetesi;86568 wrote:Antepfıstığında yeni sezonun açılmasıyla birlikte Antep Fıstığı Tanıtım Grubu da tanıtım programlarına kaldığı yerden devam ediyor. Önceki yıl yapılan çalışmalar neticesinde antepfıstığı ihracatında 2006-2007 sezonunda 2005-2006 sezonuna oranla % 71 lik bir ihracat artışı gerçekleştirildiği öğrenildi. Sezonun ilk tanıtım programı için 18-21 Eylül 2007 tarihlerinde Rusya/ Moskova'da düzenlenecek olan World Food Moscow Fuarı' na katılacak olan Antep Fıstığı Tanıtım Grubu, bu fuarda 24 m2 lik bir standla temsil edilecek ve yeni mahsul antepfıstığı tanıtımı gerçekleştirecek. Antep Fıstığı Tanıtım Grubu' nun bundan sonraki programı ise dünya çapında en büyük gıda fuarı sayılan Köln şehrinde düzenlenecek olan ANUGA Gıda Fuarı.olacak.

yaa tanıtsan ne olacak ,millet zaten biliyor, hadi 30 ton fıstık için 29.08 günü ispanyadan misafirim geliyor antep dönüşü istanbulda kalıp adamı karşılayacağım.
hangi babayiğit bana fiyat verdi ben tüm fiyatları başka yerden aldım,
keşke memleketime faydam olsa,

selamlar,

ilker
Gökhan Dokuyucu Üye
fisko birlik gibi birleşmeşemezsek tanıtım bile yapsak boşşş...
İlker abinin dediği gibi Nizipte bu işle uğraşacak babayiğitler lazım...
İlçemiz DÜnya genelinde en iyi kalitede fıstık ürüden bir yer ama üretmek işe yaramıyor ihraçat da etmek gerek bunun içinde artık Niziplinin fıstığı Kış geceleri çerez diye görmekten vazgeçip fıstığı dünyaya ihracat etmek için çalışmaları gerek...
bu gidişle de Birecik, Nizip fıstığına geride bırakıp tozu dumana katacak nizipli fıstıkçılarda çok toz duyacak:)
Mizirinli Üye
Insallah rusyadakiler bizim fistigin kiymetini bilirlerde fistikl para eder
miksam1988 Üye
Mizirinli;86852 wrote:Insallah rusyadakiler bizim fistigin kiymetini bilirlerde fistikl para eder

hasan kabze çok iyi tanıtır antep fıstıgını ruslara
ilkaytrade Üye
rusyaya fıstığı tanıtmaya gidenler RUSYA'nın güzelliklerine fazla takılmaz inşallah.

selamlar,
ilker
Mustafa Bilici Üye
ilkaytrade;86663 wrote:yaa tanıtsan ne olacak ,millet zaten biliyor, hadi 30 ton fıstık için 29.08 günü ispanyadan misafirim geliyor antep dönüşü istanbulda kalıp adamı karşılayacağım.
hangi babayiğit bana fiyat verdi ben tüm fiyatları başka yerden aldım,
keşke memleketime faydam olsa,

selamlar,

ilker
ilker abi peki bu sorunların çözüm yolu yokmu ne yapmak lazım.. ne tarlam var ne fıstık dükkanım ama bende nizip fıstığının değerinin bilinmesini istiyorum...

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim