Nizipte banka şubeleri tek tek açılmaya başladı. Nizip Ticaret Odası yönetim kurulu Başkanı Mehmet Özyurt’un girişimleriyle Atatürk bulvarı Mustafa Kökmen bulvarında YAPI KREDİ BANKASI, TEB,ve GARANTİ BANKASI, Nizipte hizmete başladı önümüzdeki günlerde ise FİNANS BANK Nizip şubesi açılması bekleniyor bankaların Nizipte bir boşluğu dolduracağı ve Niziplilerin Gaziantepe gitme gereği artık duymayacaklar.
Basından Nizip Haber
Nizipte Bankalar Bir Bir Açılıyor
Görüntülenme: …
Hayırlı olsun. Yeni bankaların kredi konusunda rekabet getirmesini umuyorum
Bu son derece önemli bir haber. Bir kente bankalarının ilgisinin artması, o kentte para dolaşımının olduğu anlamına gelir. Demek ki Nizipliler paraları yastık altından çıkarmaya başladı. Hayırlı olsun...
Finans bank acılıyor demek bak buna sevindim...
maşallah maşallah
hayırlı olur işallah
eh herhalde acılıcak abi ya nizip küçük bi yer mi... bende abime anteebe gidip para yatırmaktan kurtuldum işte...:)
açılsın bakalım....pek hayırları yok ama..modern tefecilik...
memleketimize hayırlı olsun
Hayirli Olsun....tüm Nizip Halkina
ilçemize hepsi hayırlı olsun
Nizipte olagan üstü bir para var da,koyacak yermi yok.Tabi banka açılır herkesin cebinde en az 3 tane farklı banklanın kredi kartlar ve aşır ihtiyaç kredisi talebi.Bakalım bunun sonu nereye varacak.
cok ıyı olmustur nızıp'e yakısır
en çok da garanti bankası açıldı die sewiniyorum,üniversite harcımı yatırmak için antebe gitmeme gerek kalmıycak...üniversite öğrencileri için çok güzel oldu....
cok iyi buna sevindim nizip adina
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.