ben olsam özür dilemem çünkü huzi de önemli değişiklikler görüyorum. bence o farklı dünyalara kaymış...
Genç Muhabbet
Sana bi uçarsam görürsün nasıl kayılırmış....:mad:
Her gün burdayım bebişim...Nasıl gözükmüyom...
huzicim kumral ada çoluk çocuğa karıştı yaşlandı napcan artık sana yenilerini bulalım...gerçi yıllar geçti sende koca herif oldun ama :(
zaten hep uçuyon hiç bir günde görmedim uçtuğunu herkes sana tavuk diyo ama ben ona inanmıyorum ben senin devekuşu olduğuna inanıyorum. hemen başını kuma gömüyon :D:D:D:D:D:D:D:D
Hamdolsun abi tavukla uğraşmamak için girmiyom :)
Huzeyfe’nin Gözüyle Üyeler....
Görüntülenme: …
benbaskan;159406 wrote:ben olsam özür dilemem çünkü huzi de önemli değişiklikler görüyorum. bence o farklı dünyalara kaymış...
Sana bi uçarsam görürsün nasıl kayılırmış....:mad:
Evet yaaa aaah bide kumral ada gelse ne iyi olurdu....
yaw huzi uma özelliği kuşlara aittir sen kuşmusun :D
herkese uçuyonn
herkese uçuyonn
-
Karikatür atmasını bilmiyosan öğren bebişim...Neyse ben düzelttim...
nhb huzim neredsin gözükmüyon
sahin0475;159463 wrote:nhb huzim neredsin gözükmüyon
Her gün burdayım bebişim...Nasıl gözükmüyom...
ule sana birşey diyecem ama .......:)
Huzi;159420 wrote:Evet yaaa aaah bide kumral ada gelse ne iyi olurdu....
huzicim kumral ada çoluk çocuğa karıştı yaşlandı napcan artık sana yenilerini bulalım...gerçi yıllar geçti sende koca herif oldun ama :(
sahin ne diyceksen de de biz de duyalım merak ettik e yanii:)))))))))
Kumral ada kimseyle evlenemez....Bunu aklından sil...Bir ömür geçsede bekleyecem onu....
Resim kaynağı
ben gecen gün gördüm çarsıda kumral adayı sana slm söyledi huziii:)))))))))))))))))
Ayy inanmıyoruuuuuuuuuuuum yaaaaaaaaaaaaa...Hadi bana ciddi olduğunu söyle.....

evet yalnız kötü haber İbrahim beyin dedikleri dogru:((
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.....!!!
Öyşeyse öl huzi....Yaşayığta napcan....
Öyşeyse öl huzi....Yaşayığta napcan....
eee sende bırakıp gitmeseydin adayı :)))))
Benmi bıraktım yaaaaaaaaaaaa...O bırakıp gitti...Amaaaaaaan gittiyse gitti yaaa..Zaten erkek olduğuna dair duyumlar aldıydım...Çokta önemi yok...

erkekmiymiş kumral ada yanii:))))))))))))))))
ee bosver ozaman napcan sen onu ablam:))))))) ben sana güzel bi kız bulururm merak etme sen:)
ee bosver ozaman napcan sen onu ablam:))))))) ben sana güzel bi kız bulururm merak etme sen:)
Hani bu gün çarşıda görmüştün....Hani bana selamı vardı...Bana selam söyleyen insanın bayanmı erkekmi olduğunu nasıl anlayamadın hayret...Heheheheheheh...nasıl yakaladım ama.....

bende anlayamadım işte tam ne oldugunu çok kısa konustuk bi slm söle dedi okadar hızla yanımdan gecti kem küm ınk nese eee ben ne üyeyim sen onu söyle bakiiim:))))))
Huzi;159415 wrote:Sana bi uçarsam görürsün nasıl kayılırmış....:mad:
zaten hep uçuyon hiç bir günde görmedim uçtuğunu herkes sana tavuk diyo ama ben ona inanmıyorum ben senin devekuşu olduğuna inanıyorum. hemen başını kuma gömüyon :D:D:D:D:D:D:D:D
akhenaton;159274 wrote:hoşgeldin osmancım. nasılsın? uzun zaman oldu evet. askerdeydim.. ben geldim ama bu kez de sen yoksun :)
Hamdolsun abi tavukla uğraşmamak için girmiyom :)
osman bi kerede taş atma şu uçamayan tavuğa ;)
Neyse bişey demeyceğim...Siz anladınız onu...
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.