Genç Muhabbet
civciv olabilirmi
Aman yarabbiiiiiiiiiiiii....!! Anam beni ne şanslı günde doğurmuş yaaa...Noirim doiserimde burda....Yaa gözlerim yaşardı....AKHANATON...NOİRİM DOİSERİM....OSMAN DOĞAN..METAL ELEMENTİ...Yaw sanki eski günler geri geldi...Birde kumralım burda olsaydı tey tey tey....Daha ne isterdimki...
ÇOK MUTLUYUM YAAAAAAAAAAA...
Huzeyfe’nin Gözüyle Üyeler....
Görüntülenme: …
yaa arkadaşlar fazla üzerine gitmeyin yine uçuracaksınız tavuğumuzu...
ucup gitti zaten:)))))))))))))))ibrahim;159252 wrote:yaa arkadaşlar fazla üzerine gitmeyin yine uçuracaksınız tavuğumuzu...
ibrahim msn' e gelsene kardeş. özel bi konu var :):):)
Huzi ben bile büyüdüm sen hala... :)
akhenaton abi uzun aradan sonra sizi burada görmek çok güzel :)
Tey tey tey.............Osmaaaaaaaaaaaaan...Ufaklık nerelerdeydin yaaaaaaaaaa...Yaw hakkaten özledim seni yaaaaaaaaaaa...Benim espirilerimi ancak sen anlarsın...Tavuk demek yok ama tamammı...
hoşgeldin osmancım. nasılsın? uzun zaman oldu evet. askerdeydim.. ben geldim ama bu kez de sen yoksun :)
Huzi;159272 wrote:Tey tey tey.............Osmaaaaaaaaaaaaan...Ufaklık nerelerdeydin yaaaaaaaaaa...Yaw hakkaten özledim seni yaaaaaaaaaaa...Benim espirilerimi ancak sen anlarsın...Tavuk demek yok ama tamammı...
civciv olabilirmi
huzii nbr yaw hala bıkmadınızmı huzeyfeyle uğraşmaktan
noir doiser;159280 wrote:huzii nbr yaw hala bıkmadınızmı huzeyfeyle uğraşmaktan
Aman yarabbiiiiiiiiiiiii....!! Anam beni ne şanslı günde doğurmuş yaaa...Noirim doiserimde burda....Yaa gözlerim yaşardı....AKHANATON...NOİRİM DOİSERİM....OSMAN DOĞAN..METAL ELEMENTİ...Yaw sanki eski günler geri geldi...Birde kumralım burda olsaydı tey tey tey....Daha ne isterdimki...
ÇOK MUTLUYUM YAAAAAAAAAAA...
ben zaten buralardaydım kardeşim seni göremiyordum pek yorumda yazmıyordum...ama seni görünce yazdım sana özel yani :)))
Ay ay ay...Gözlerim yaşardı ayol....Ya noirim doiserim seni seviyom yaaa...Bu sitede ilk kavga ettiğim kişi sendin hatırlıyon dimi...Way beee 4 yıl geçti...
o kadar oldumu yawww wayy beee yaşlanmışız :)
yaşlanmışsın..evet...
huzi büyüklük bende kalsın:) sana kız dediğim için özür dilerim :) umarım özürüm kabul edilmiştir.......
Hımmmm...Bilmemki acaba kabul etsemmi etmesemmi...? İyisimi arkadaşlar karar versin..
yaww hadiii yaa
uzatma huzi :) sarıl da öp kardeşini :)
Ayy bilmemki..Biraz daha yalvarsamı acaba ...?
şımarma da barış hadi:) yoksa deşifre ederim seni haa:) gecen sana zarf attım sende yedin hayatım:) 2 kişi olma ihtimalin vardı. birtanesi olmadığına dair yemin ettin ve geriye tek secenek kaldı. elimdesin yani akıllı ol :)
Elinden geleni ardına koymayan UĞUR DÜNDAR'ın programına malzeme olsun...Hülya Avşar'dan daha rezil olsun...Tec.Coşkunun hışmına uğrasın...Nasıl iyimi...Değerlendirmelerim hoşuna gittimi...Hadi dayan bakayım akhanaton...
elinden geleni ardına koymayan değil koyan diycektin galiba :)Huzi;159306 wrote:Elinden geleni ardına koymayan UĞUR DÜNDAR'ın programına malzeme olsun...Hülya Avşar'dan daha rezil olsun...Tec.Coşkunun hışmına uğrasın...Nasıl iyimi...Değerlendirmelerim hoşuna gittimi...Hadi dayan bakayım akhanaton...
"...Coşkunun hışmına uğrasın..."
enteresan bi benzetme..benim bildigim coşkunun sadece iki tanecik leşi var... :)))))
enteresan bi benzetme..benim bildigim coşkunun sadece iki tanecik leşi var... :)))))
huzi senın sayende eskıler gerı donuyor artık bı cagrı yapman lazım herkese :) senı kırmazlar bılıyorsun
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.