Abi hiç sorun değil beni çıkarıp sizi eklesin
Site ve Üyeler Hakkında
Orhan kardeş dostların arasında biz yokmuşuz belliki...!!! Diğer dostlara da selam olsun da, biz yeri gelince birbirimize yeteriz.:)
Kardasım mavı olan benim. Sarı da gusel renk yaf:D
Coskun baba genısleye genısleye 100 kılo olacaz yakında. Acı da baskaları genıslesın, ben perhıze gırdım. Kuslara gelınce, maksat muhabbet olsun dıye muhabbet kuşu koyduk yaf. İlle de bir alangirlik cıkaracan ha.
BİZ BİR AİLEYİZ :)
Görüntülenme: …
bu gözlüklüler dediğiniz hangi gözlüklüler
Yoksa sigortacı mı bu adam :?:?
Orhan abi ben nerdeyim küstüm :(
Osmancım sennerelrdesin kayıpsın yav
Orhan Çelik;84113 wrote:UNUTMAYIN BİZ BİR AİLEYİZ...
AİLE FOTOSU 1
![]()
AİLE FOTOSU 2
Orhan kardeş dostların arasında biz yokmuşuz belliki...!!! Diğer dostlara da selam olsun da, biz yeri gelince birbirimize yeteriz.:)
neyse anlaşılan nizip comun dostları içerisinde biz yokuz.O karede olmayanların ne düşüneceğini sanırım orhan çelik düşünememiş.eminim ki olmayanlarda benim gibi düşünmüştür.Jestin için teşekkürler kardaşım.Bizde senden ayrı bir sitemi kursak ne yapsak.:)))
Kardaşım sende çığır açtın artık herkes kendi resimlerini şoklayıp gönderir.hahahaha Allah hayrını versin yunus yafff.
:) abi sen bizim kalbimizde yaşıyorsun :D
orhan abinin dalgınlığına gelmiş bir daha olmaz inşallah:D
orhan abinin dalgınlığına gelmiş bir daha olmaz inşallah:D
Nedense Orhan abinin dalgınlığına biz gelmişiz. Küçük bir detay ama ben böyle şeylere cok takarım.
Tak bence kardaşım bu takılar senin üzerinde çok hoş duruyor.
Yunus kardaşım her zaman geniş olmakta fayda. Resimdeki kuş da çok alangirli olmuş haaaaa...
Hakkat coşkun söledide aklıma geldi o kuşlardan hangisi benim.Kanaryasa ben olmam ona göre...
ORHAN Bey, arkadaşlar haklı!..
Şu aile fotoğrafını son belkıs toplantısına gelenlerle yenilesen diyorum.. Hepsinin resmide mevcut zaten sitede.
Şu aile fotoğrafını son belkıs toplantısına gelenlerle yenilesen diyorum.. Hepsinin resmide mevcut zaten sitede.
ahmetbudak;87665 wrote:Hakkat coşkun söledide aklıma geldi o kuşlardan hangisi benim.Kanaryasa ben olmam ona göre...
Kardasım mavı olan benim. Sarı da gusel renk yaf:D
coskun;87664 wrote:Yunus kardaşım her zaman geniş olmakta fayda. Resimdeki kuş da çok alangirli olmuş haaaaa...
Coskun baba genısleye genısleye 100 kılo olacaz yakında. Acı da baskaları genıslesın, ben perhıze gırdım. Kuslara gelınce, maksat muhabbet olsun dıye muhabbet kuşu koyduk yaf. İlle de bir alangirlik cıkaracan ha.
Zaten bu yunusun gözünden belliydi sarı kanarya sevgisi. Efferimmm...
Ben Yunus kardaşımı da severim kuşları da, hele hele bu kanarya ise bambaşka olur sevgim.
Merretler sizi ortalığı köyün harman yerine çevirmişsiniz:D
:D:p:D Merret kalacısa yazmamıs buraya.Orhan Çelik;87888 wrote:Merretler sizi ortalığı köyün harman yerine çevirmişsiniz:D
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.