Nizip.com
Üye ol
Sorunlarımız Önerilerimiz

osmanlı parkı eksiklikleri..

Görüntülenme: …

boroboro Üye
arkadaş lar osmanlı parkında gördugunuz eksıklıkleri yazalım inşallah yetkılıler çözüm bulur..benim gördük lerim..

1. yürüyüş parkurunda bi tane bıle cöp kutusu yok..

2. yürüyüş parkurunda bi tane bıle oturmak ıcın bank yok..yürüken yoruluyosun..çime

oturuyon güvenlık gelıyo..çime oturmaaa...

3. yürüyüş parkurunda küçük küçük tepecık ler oluşmus artık ve cekırdek kabugundan

gecılmıyor...

4.osmanlı parkı gırısındekı yazı var o profıl demırler le tutturulmus duvara hıç yakışmamıs o

girişe uygun o sur lara uyguın daha otatınk bı sekılde yazılabılrı ve tutturulabılırdi..

5.mevcut çöp kutuları sabıt tutturulsun bı yere..çöp ü çöp kutularına atın dıye bı kaç yere

yazı asılabılır..

6.girişe ve cıkıs ve orta bölümde bı yere guvenlık için sabıt bı yer olmalı ..guvenlık lazım oluyo

bi şey soyleyecen aramak zorunda kalıyon..

7.çimleri sulayan fıskıyeler çimleri sulasınn yuruyuş parkurunu değil..

benim görduklerım bunlar..
Orhan Çelik Üye
Teşekkürler :)
admin
Meslek: Ticaret
Yönetici
Bora bey ilgine teşekkür ederim. Bence kafe biraz daha pastahane havasında olsa iyi olur.
nizipli_mehmet Üye
yanı cafe kısmında sadece sıkmaç ve gozleme var tost gıbı pasta gıbı apartıf seyler olsa daha ıyı olur
Huzi Üye
Nizipli_mehmet;84284 wrote:yanı cafe kısmında sadece sıkmaç ve gozleme var tost gıbı pasta gıbı apartıf seyler olsa daha ıyı olur
zaten boğazından başka bişey yazsan şaşardım...:)
miksam1988 Üye
Nizipli_mehmet;84284 wrote:yanı cafe kısmında sadece sıkmaç ve gozleme var tost gıbı pasta gıbı apartıf seyler olsa daha ıyı olur
yeter be memet pasta yı yiyip de napıcaksın fazlası zarar sonra nasıl top oynarsın sen
boroboro Üye
orhan abi tşk ediyon ama..13.08.2007 de nizip teyım kontrol edecem..:) ha bi de elektrık panosu var 2 tane cımlerın içinde...sulama yapılırken dıkatımı cektııı..panolara da su değiyor..içine falan su gecerse cok tehlıkelı olur..önlem alalım acilen...

giriş te kucuk olan surlar da 3 tane lamba küçük lamba yanmıyor..bu hafta yapılmamıs ıse ..ben alıp degıstırecem..:)
acun27 Üye
gerçekten cafe biraz pastane tipi olsa daha iyi olur.....
mehmet gül Üye
arkadaş iyi bir konuya deginmiş bende bir nizipliyim her ne kadar gurbette yaşasakta temmuzda nizipteydim osmanlı parkındaki bu eksiklikleri bende gördüm özellikle otomatik sulamanın saatlerini daha geç bir saate almaları çok önemli
baba_zula Üye
şimdi ben sıralayayım..
1.oturma kamelyaları dikat ederseniz çok büyük şekilde yapılmış..yanlız ben o gün bi olaya şahit oldum.toplu halde kamelyada oturmaya gelen bir aile boş bir kamelyada yer buldu ve oturdu..aile nin oturmuş olduğu kamelya ya 4 genç arkadaş geldi onlarda aynı kamelyada diğer bank ta oturdular.ve seviyesizce hareket etmeye başladılar..aile rahatsız olduğu her halindne belliydi.ve yanlarında bulunan erkek arkadaş o genclere hiç bişey diyemedi.çünkü kavga çıkacaktı..aile ordan kalkmayı tercih etti..
bence o kamelyalar sadece aileye mahsusu olmalı.ve üzerine yazılmalı.aileye mahsusudur die.

2.mersin belediyesi buna benzer bir park yapmış.ve içinde her türlü spor aletleri koymuş.üstünede yazılı tabelalarlada hangisindne kaç sefer hareket yapılacağını yazmışlar.kullanma talimatı gibi.bence o aletlerden yürüyüş parkurunun bir bölümünde genişçe bir yer bırakılmış.oraya takılabilir.spor aletlerinden.
3.güvenlik bazı seviyesiz hareketleri olan gençlere karışmıyor.uyarıda bulunmuyor.aileler zor durumda kalıyor..
4.bu güzel parkı seviyesiz hale getirmeye çalışan bazı insanlar parkta cirit atmakta ve güvenlik bunlara karışmıyor.
5.park içindeki yürüme alanı çok dar.insanlar birbirine çarparak yürüyor.buda mühendislik hatası..iki kişi bir arada yürüyemiyor.
nizipli_mehmet Üye
Huzeyfe;84362 wrote:zaten boğazından başka bişey yazsan şaşardım...:)
huzo yanı sımdı gıttgınde sadece cay ve gozleme war oda herkes gozleme yemıyor olabılır ynı farklı bır seyler olsa hem kendılerı ıcın ayrı bır kazanc our bundan emınım pasta dondurma gıbı
only_love Üye
ya harbiden pastane gibi olabilir sevgilini alıp gidebilesin yani rahat rahat... dimi:D
ahmetbudak Üye
Hayırlısıyla başkanımız TMO arazisini almayı başarırsa (ki alır) oraya daha büyük ve daha gösterişli bir park olacağını söyleyebilirim.Ya Osmanlımızda olmasaydı birde bu yönden bakalım olaya.
isaavci Üye
boroboro;84072 wrote:arkadaş lar osmanlı parkında gördugunuz eksıklıkleri yazalım inşallah yetkılıler çözüm bulur..benim gördük lerim..

1. yürüyüş parkurunda bi tane bıle cöp kutusu yok..

2. yürüyüş parkurunda bi tane bıle oturmak ıcın bank yok..yürüken yoruluyosun..çime

oturuyon güvenlık gelıyo..çime oturmaaa...

3. yürüyüş parkurunda küçük küçük tepecık ler oluşmus artık ve cekırdek kabugundan

gecılmıyor...

4.osmanlı parkı gırısındekı yazı var o profıl demırler le tutturulmus duvara hıç yakışmamıs o

girişe uygun o sur lara uyguın daha otatınk bı sekılde yazılabılrı ve tutturulabılırdi..

5.mevcut çöp kutuları sabıt tutturulsun bı yere..çöp ü çöp kutularına atın dıye bı kaç yere

yazı asılabılır..

6.girişe ve cıkıs ve orta bölümde bı yere guvenlık için sabıt bı yer olmalı ..guvenlık lazım oluyo

bi şey soyleyecen aramak zorunda kalıyon..

7.çimleri sulayan fıskıyeler çimleri sulasınn yuruyuş parkurunu değil..

benim görduklerım bunlar..
Hakikaten yerinde tespitler yapmışınız.Daha önce de bir vesile ile ,özellikle suyun nerelere akacağının yeterince üzerinde durulmadığından hareketle bir tespit yapmıştım.Orhan bey bunun önemli bir sorun olmayacağını söylemişti.ben de öyle umdum.Ama bir kaç gündür yürüyüş perkurunun pek çok yerinde su birikintileri oluştuğunu,çamura batmamak için insanların yer yer çimlere basmak zorunda olduğunu bizzat görüyorum.Ayrıca yürürken,sulama fiskiyelerinden köşe bucak kaçıyorum.Fena halde ıslandım bir keresinde.
Aşırı yoğunluktan kaynaklanan sorunlar da var.Ama Ahmet beyin dediği gibi tek özellikli park olduğundan her kes yığılıyor.İtiraf edeyim ki ailece henüz gelip oturamadık.Çünkü rahat edecek oturma düzenekleri yok.
Orhan bey ve diğer ilgililerin bunları da değerlendirmesini diliyorum.Selamlar.
boroboro Üye
orhan abi...cevap beklıyoz...ve netice...

orhan abi buraya.......
Huzi Üye
ya şu osmanlı parkı nerde banada bi tarif etsenize bi göreyim...çok merak ediyom
Mustafa KANAL Üye
1-Parkurdaki çimleri sulamı işlemi sabah erken herkesin yürüdüğü saate yapılması sırasında oluşan olumsuzlukların meydana gelmememesi için sulama işleminin gece saat 00.00 ila 05.00 saatleri arasında yapılması.
2-Nizip lisesine bakan cephede bulunan çeşmenin fazla sularının aktığı pisiuvarların yetersizliği veya başka bir sebepten sürekli burada su birikmeleri olamaktadır, ve parkurun bu kesiminde su birikintisi sebebi ile yürüyüşlerde sıkıntı meydana gelmektedir.
3-Yürüyüş parkurunun zemini zaman zaman yumuşatılarak zemin tesviyesinin yapılması gerekmektedir.
4-En az haftada bir defa parkurdaki çekirdek kabukları atıklarının temizlenmesi gerekmektedir.

Yukarıda sözü edilen aksaklıkların giderilmesi husunda gereğinin yapılmasını rica ederim yetkililerden.

OSMAN ALKANDAĞI

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim