Sanayi sitesinin tüm yükünü taşıyan ve yıllara meydan okuyan sanayii köprüsü araçlar ve yayalar için sıkıntı vermeye başlamıştı. Sanayii esnafının isteği üzerine köprünün sağ ve soluna ek köprü yaparak birleştirdik ve bir tarafta 4.5 metre,bir tarafta 7.5 metre genişleterek araçların gidiş gelişini,kaldırım yaparak da yayaların yürüme kolaylığını sağladık. Köprümüzde önümüzdeki 50 yıl boyunca artık ne genişletme ne de onarım ihtiyacı olmayacaktır.
Sorunlarımız Önerilerimiz
Ben yarın şehir dışına çıkıyom,ama zabıta müdürümüze durumu iletirim,siz de takipçisi olun inşallah.
Rabbime şükürler olsun,onardığımız 3600 kaçak boru hattının tamirinden sonra yaklaşık 2 yıldır sularımız 24 saat akmaktadır.
Sanayii sitesi köprüsünü genişlettik.
Görüntülenme: …
Emeği geçenlerden Allah razı olsun...
Ellerinize sağlık tüm emeği geçenlere tşkler ilçemize hayırlı olsun
Aah ah köprü möprü derken çayı gördüm içim acıdı :( garibim musluk suyu gibi akiy... Bir zamanlar biz onun içinde yüzerdik
Orhan bey,şu sanayideki pis koku olayınıda giderirseniz seviniriz.
Çok güzel olmuş bir zaruret böylece giderilmiş oldu..emeği geçenlere teşekkürler..
mehmet karakas;83378 wrote:Orhan bey,şu sanayideki pis koku olayınıda giderirseniz seviniriz.
Ben yarın şehir dışına çıkıyom,ama zabıta müdürümüze durumu iletirim,siz de takipçisi olun inşallah.
Gerçekten bir ihtiyaçtı. Birde gençlerimiz orada araçlara binerken daha dikkatli olsalar da kazalar hiç yaşanmasa !
Allah razı olsun güzeldeee...
Yani o kadarda para harcanıyor bu köprülere, diyorum ki şöyle mimari bir hava yaratılamazmı bu köprülerimize. Şimdikiler sanki bir beton yığını gibi duruyor..Birazda estetik kazandırılsa en azıdan tarihi kökü belli olurdu. Bence mimari tarzımızı yaratmamız lazım. Bu işde sanırım bu devirde belediyelere düşüyor.. Tarihe bakarsanız Osmanlı bile çok yerde mimarisi ile isimini duyurmuştur.
Yani o kadarda para harcanıyor bu köprülere, diyorum ki şöyle mimari bir hava yaratılamazmı bu köprülerimize. Şimdikiler sanki bir beton yığını gibi duruyor..Birazda estetik kazandırılsa en azıdan tarihi kökü belli olurdu. Bence mimari tarzımızı yaratmamız lazım. Bu işde sanırım bu devirde belediyelere düşüyor.. Tarihe bakarsanız Osmanlı bile çok yerde mimarisi ile isimini duyurmuştur.
GEÇ OLDU AMA TEMİZ OLDU EMEĞİ GEÇENLERE TŞKLER. YANLIZ ÇAY ETRAFINA BİR ÇEVRE DÜZENLEME YAPILSA VE ÇAYDAN AKAN SU TAMİZLENSE KOKU OLAYIDA ORTADAN KALKACAKTIR.
herkesten allah razı olsun çok iyi olmuş
emeği geçen herkese teşekkürler.memleket için bir çivi çakandan allah razı olsun....
SLM elinize kolunuza düşüncenize sağlık allah belediye başkanımızdan ve emeği geçen herkestan razı olsun çok sevindim.TŞk ediyorum ve Takdir ediyorum.Saygılarımla...
ibrahim SOYDAN
ibrahim SOYDAN
Herkese slmlar peki hala Nizipte yaz aylarında suların birgün akıp akmaması devam ediyor mu?
Yoksa sorun aşılabildin mi? 3 yıldır gelemiyorum.Fırsat buldukça gelişmeleri siteden takip etmeye çalışıyorum.
Yoksa sorun aşılabildin mi? 3 yıldır gelemiyorum.Fırsat buldukça gelişmeleri siteden takip etmeye çalışıyorum.
çokgüzel olmuş emegi geçen herkese teşeküredrim inşallah trihi köprüyüde korumuşlardı
karam-1984;83801 wrote:Herkese slmlar peki hala Nizipte yaz aylarında suların birgün akıp akmaması devam ediyor mu?
Rabbime şükürler olsun,onardığımız 3600 kaçak boru hattının tamirinden sonra yaklaşık 2 yıldır sularımız 24 saat akmaktadır.
Çok iyi olmuş ellerinize sağlık.Size bir anımı anlatayım bundan 20 küsür yıl önce sanayide çalışıyorum, o zamanlar java ceylanlar çok moda benim de var bir tane, sanayiden Nizip tarafına geliyorum o zaman köprü tek.
Hızla köprüyü çıktım o hızla indim dengemi kaybettim motor sağ sol yaptı yolun solunda bir reno taksi vardı onun sol ön çamurluğuna bir çarptım çamurluk yamuldu tabi o korkuyla bir kaçarsın tabi benimde korkuluk yamuldu, hemen motoru götürüp sakladım kaç gün çıkarmadım.Bunu da ilk defa itiraf ediyorum.Sonuç olarak emeği geçen herkese çok teşekkürler.
Hızla köprüyü çıktım o hızla indim dengemi kaybettim motor sağ sol yaptı yolun solunda bir reno taksi vardı onun sol ön çamurluğuna bir çarptım çamurluk yamuldu tabi o korkuyla bir kaçarsın tabi benimde korkuluk yamuldu, hemen motoru götürüp sakladım kaç gün çıkarmadım.Bunu da ilk defa itiraf ediyorum.Sonuç olarak emeği geçen herkese çok teşekkürler.
Nizipimize yapılan bu degerlegi koruyalım ve Nizipimize sahip çıkalım
Mahmut Küçük abim tarihi bir olayı deşifre ettiniz, yasal işlem yapmak zorundayız bilginize sunulur :D
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.