Arkadaşlar. nızıp lısesı'den 1987 de mezun olan " yatılı pansıyon öğrencılerı" olarak 4 agustos 2007'de Nızıp'te bir araya gelmeye karar verdık. Umarım pansiyon idarecıleri bize pansiyonu gezme fırsat ve ımkanı vererek 20 yıl öncekı yatılı öğrencılık hatıralarımızı canlandırmamıza vesıle olurlar... Aynı zamanda tüm Niziplilerden bunu beklyoruz.Çünkü şahsen ben 20 yıldan bu görmediğim Nizip'i ve Nizip'lı bazı dostlarımız .tekrar göreceğımden çok heyecanlıyım. Evet biz Nizip'li değiliz ama -sanıırm- bazı Nizip'lilerden daha çok Nizip'i hatırlıyoruz.
Elo. Müh. Ramazan AYDIN-İST.
aypa@ay-pa.com.tr
Okullar
Yatılı Pansıyon Öğrencılerı Bir Araya Geliyor
R.AYDIN isimli arkadaşım,
Sizler mezunlar olarak böyle bir birliktelik sağlarsanız bizlerde elimizden geleni yaparız.
Şuan pansiyon Müdürümüz Sait ALKANAT Hocamızdır. Ben kendisiyle irtibata geçerim. Okulu ve pansiyonu gezme konusunda hatta maziye bir dalıp pansiyon yemekhanesinde bir öğün yemek yeme gibi imkanlarıda sağlarız inşaallah. Selametle.
Ramazan Hocam
Girişiminizden dolayı sizi tebrik ederim.1988 Nizip lisesi mezunu Adıayaman Kahta Şehit Abdurrahman Doğan İÖO müdürü Mehmet ÖZEN
2010 Müdürlük atamasında Nizipteki tüm okullara ataması yapılan müdürlerimize başarılar diliyorum.
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.