- Bu hikaye Avustralyadan... -Bir kız ve bir delikanlı, motosiklet üzerinde 180 km hızla gidiyolar... -vearalarında şu konuşma geçiyor... Kız: Lütfen yavaşla, ben korkuyorum Delikanlı: Hayır, bak ne kadar eğlenceli Kız: Lütfen lütfen çok korkuyorum Delikanlı: Peki ama beni sevdiğini söyle Kız: Seni çok seviyorum lütfen yavaşla Delikanlı: Şimdi de bana sıkıca sarıl Kız delikanlıya sıkıca sarılır... Delikanlı: Kaskımı alıp, kendine takarmısın_? başımı sıktı...
Ertesi gün gazetelerde şöyle yazıyordu:
Motosiklet Kazası: Motosiklet, fren arızası nedeniyle, bir binaya çarptı. Üzerindeki 2 kişiden sadece biri kurtuldu.
---Gerçek ise şöyle idi:
Yolun yarısında delikanlı frenlerin bozulduğunu anlamış ama bunu kıza belli etmek istememişti... Bunun yerine, kızdan kendisini sevdiğini söylemesini istemiş ve kendisine son kez sarılmasını istemişti.
Sonrada kendi ölümü pahasına, kızın kaskı takmasını ve hayatta kalmasını sağlamıştı...
Yalannnnnnnnnnnnnnn küllü YaLan... Madem Frenleri Tutmuyorsa Vites Düşürür motor u yavaşlata Bilirdi! merhum o kadar Rahatki motorun freninin tutmadığını anlayınca hemen kaskını veriyor ve kız arkadasına kendisini sıkıca sarmasını istiyor.... Asparagas Habarrr:D
Eyvallah CALİ!.... Batı toplumunun gençleri için düzdürülmüş uyduruk hikayelerden birisi işte..Bizim toplumumuzun aşklarına ve sevgilerine örnek teşkil edemez, gençlerimizide bu tür uydurma haber ve hikayelerle kendilerine benzetemezler. BİZLER AŞKI; LEYLA ile MECNUN, FERHAT ile ŞİRİN, KEREM ile ASLI gibi destanlaşmış kaynaklarımızdan öğreniriz. BİZLER AŞKI; Motor üzerinde hava atan tiplerden değil, KARACAOĞLAN gibi AT ÜZERİNDE DİYAR DİYAR DOLAŞAN YÜREĞİ SEVDA YÜKLÜ ANADOLU İNSANINDAN ÖĞRENİRİZ.
gezgin gantep haberin yalan olması seninle alakalı bişey değil sen bizimle paylaştın paylaşımın için teşekkürler burdaki sözler sana değil yani... alınmana gerek yok...
Teşekkürler C.Ali, ben de hikayeyi okur okumaz içimden "Hadi len!!" demiştim. :D Ama şu 'v' yerine 'w' kullanan arkadaşları banlamayı düşünüyorum. Yahu dikkat edin biraz...
hikaye ama amerıkan fılımlerınde var ya hani hız tuzagı falan otobusun benzını bıtmez..vıtes kücültürmez...küllü yalannnnnn...ama inanmak ısteyen ınanabilir..ben yapmam şahsen..:)
C.ali;82328 wrote:Yalannnnnnnnnnnnnnn küllü YaLan... Madem Frenleri Tutmuyorsa Vites Düşürür motor u yawaşlata Bilirdi! merhum o kadar Rahatki motorun freninin tutmadıgını anlayınca hemen kaskını veriyor ve kız arkadasına kendisini sıkıca sarmasını istiyor.... Asparagas Habarrr:D
yanı calı abı haklı vıtes dusurur o esnada debrejı sıkar daha rahat bır sekılde durur ve rahmetlı denılmezdı kendısıne
Nizip li mehmet arkadas adam Nizipli olsa vites küçültür depraj sıkar çanaga ayak koyar motor gittigi yerde elindeki bezle öntekerin cantını siler benzin bitince depoya üfürür hatta mobilette üç memeli buji takar 15*15 karbirator takar
ama adam Nizipli deyil avusturalyalı sadin efendiymis
ayrıca gezgin arkadaş güzel bir hikaya hele hele duygusallıgı fedakarlıgı anlatmak istedigi güzel
SAYGILAR
arkadaşlar burda bence dikkate almamız gereken olay konunun doğruluğu yada saçmalığı değil... insanın sevdiği için neler yaptığı ve yapabileceğidir, bence olaya fedakarlık yönünden bakalım teşekkürler...
Mustafanın dediği gibi sana karşı hiç bir karalama yada eleştiri yok! YanLız delikanLı arkadaşlarımız bunlardan etkilenmemesi için eleştiride bulundum. bu haberin internetten alıntı yapıldığını herkes biliyordur herhalde!
Sevgili ibocan kardeş FedakarLık ayrı, sevdiği için canını vermesi ayrı! dimi
dervisdörtbudak;82339 wrote:Eyvallah CALİ!.... Batı toplumunun gençleri için düzdürülmüş uyduruk hikayelerden birisi işte..Bizim toplumumuzun aşklarına ve sevgilerine örnek teşkil edemez, gençlerimizide bu tür uydurma haber ve hikayelerle kendilerine benzetemezler. BİZLER AŞKI; LEYLA ile MECNUN, FERHAT ile ŞİRİN, KEREM ile ASLI gibi destanlaşmış kaynaklarımızdan öğreniriz. BİZLER AŞKI; Motor üzerinde hava atan tiplerden değil, KARACAOĞLAN gibi AT ÜZERİNDE DİYAR DİYAR DOLAŞAN YÜREĞİ SEVDA YÜKLÜ ANADOLU İNSANINDAN ÖĞRENİRİZ.
Sana da eyvallah derviş kardeş. Hikayeyi okuyunca aklıma gelenleri senin yorumunda okudum. Maksat marifet anlatmaksa, motorsikletle hız yapmak değil, dağı delmek görülmeli derim. Ama arkadasımız bu guzel hıkayeyı bizlerle paylastıgı ıcın de tesekkur ederım.
Acun 27'ye katılıyorum. Duygusal bir hikaye...
Dostlar...Adı üstünde bu bir hikaye 100/100 doğru olması gerekmez. Önemli olan ne sonuç çıkarttığımızdır.
Sevdiklerimize ne kadar bedel ödemeye razı olduğumuzudur. Böyle hikayeler bizim edebiyatımızda da
fazlasıyla yer almıştır. Örneğin aşkı için ferhatın dağları delmesi gibi..V.s.
Bütün bunlar, aşkın, sevginin gücünün ne demek olduğunu anlatır bize. Bu ve buna benzer hikayelere ihtiyacımız var. sevgiler...
inanmıyorum ya tüylerim diken diken oldu resmen şu an gozelrmden yaşlar geliyo cok kotu oldum ya sevigye bakarmısınızz ya inannın tüylerim diken diken oldu...