Alakuş abim sevenlere karışmayalım lütfen :-)))
ama heralde sevenler bu gecede de kavuşamayacak, huzeyfe şimdiden kaçamak panları yapıyor zaten...Gerçi söz verdi ama bakacazzzz
Nizip.com üyesi arkadaşlarla bir araya gelmek onur verici bir olay.Allahın izniyle yine geleceğim.
Bir önerim var sevgili admine; uzun bir zamandır küs olup ta yazı yazmayan arkadaşları hususen arasanız,iyi olmaz mı? Nihayetinde şurda bir avuç insanız ,her gün değişik vesilelerle karşılaşıyoruz.İsim önemli değil,siz bilirsiniz.Bu ayrılık inanıyorum onlara da bazı şeyleri düşündürtmüştür.
haa! bir de yusuf isimli arkadaş gelebiliyorsa mutlaka gelsin.yakından tanışır,tartışırız belki.Bu güzel ortamı görünce herkes te bir duygu parlaması oluyor.Görüşmek dileğiyle-gecede-..
AKİF ABİ NEREDE OLACAK BU BULUŞMA BİR BİLGİ VEREBİLİR MİSİNİZ
KISMETSE BEN DE GELECEM.BU SİTEDEKİ GÜZİDE İNSANLARLA TANIŞMAK İSTİYORUM.KEŞKE EN İYİ KARDEŞİM SALDIRAY DA GELEBİLSEYDİ VALLA EN ÇOK ONU GÖRMEK İSTİYORUM.CUMARTESİYİ SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM
abi masallah her gün gecler falan ne bu ayak:=))biz gurbetteyiz diyemi.olsun ya özlellikle geldigimde gece isteyecem .
ama size kimin söyledigini unuttugum bir şairin şiiriniden bi kısım okuyacam
YİYİN BEYLER YİYİN AKSIRINCAYA TIKSININCAYA KADAR YİYİN:=))
afınıza sıgınarak saygılar sevgiler
abi sen istersinde ben gelmem mi?ayıp ediyon walla.23 ünde sınawım bitiyo zaten 24 ünde Nizipteyim artık gelince herkesle görüşcez abii...bende sen,i çok görmek istiyrum abii...
Huzeyfe gibi gençleri şehadet aleminde görmek isteriz. Amma maalesef o hayal mahsülü.
Fatih abi bak sen taaaa bursa'dan kalkıp buraya geldin bizlerle tanıştın ve memnun olduk. Amma huzeyfe Fırat Mh. oturduğunu söylediği halde bir türlü tanımak nasip olmadı. Gerçi tanıma hevesi de kalmadı ama maksadımız sanal alemde hakiki dostluklar kurmak üzerinedir biline......
ÇIK HUZİ KORKMA https://www [Eksik eski medya kaydı] -archiv.de/Gif-Fantasie/Gif-Zaubern/Zauber104 [Eksik eski medya kaydı] BUNLAR NİZİP COM. ÜYESİ HEPSİDE ÇOK İYİ KORKMA..AMCASI AĞLAMAhttps://content17.bigoo.ws/content/gif/smiles/smiles_86 [Eksik eski medya kaydı] SENİDE DAVET EDİYORLAR HADİ ,HADİ SENDE GEÇ ARKAYA ,AY AKŞAMDAN AŞTA GEL; YAYLALAR YAYLA
Aklıma gelenleri arıyorum arkadaşlar, sizlerde unuttuklarımı hatırlatın lütfen.
Birde sadece ben aramayayım, sizlerde üyeleri ararsanız iyi olur.
Sırf gece için dışardan gelen arkadaşlar var.