Daha önceleri kayıp üyeler diye bir konu açmıştım ama,o konu artık zaman aşımına uğradı. Yeniden Kayıp Üyeler konusunu açmak ve yaşayanlara bir nevi selam,ölenlere Allahtan rahmet göndermektir niyetim...
Ya sitenin yeni haline alışana kadar beni epey yordu.
ne yalan söylim, sırf bu yüzden coktandır girmiyorum, girmesemde sıkılıp geri cıkıyorum.
Sitenin yeni hali bana ;sanki başka bir yerdeymişim gibi hissetiriyor, alışmıştık eski görünümüne...
Cengiz,Saldıray ve Alibey abime iyi bir ceza kesmek lazım bence....Zuhalcım sana gelince,şu adını takrar al yaaaa...Alışamadım adına.....Hadi amaaaa....
Huzeyfe;57313 wrote:Cengiz,Saldıray ve Alibey abime iyi bir ceza kesmek lazım bence....Zuhalcım sana gelince,şu adını takrar al yaaaa...Alışamadım adına.....Hadi amaaaa....
az kaldı huzeyfe senin kim olduğunu bulacağım.
temmuzda "adli bilişim" kursuna gidiyom.
Huzeyfe eskiden de böyleydi gizemini koruyan tek katılımcı bu hususta tebrik etmek lazım bir ara savcı ile de atışmıştı her adam savcı ile atışamaz huzo tebrik edilecek biri
yilmaz_korkmaz;59618 wrote:Kendini çok akıllı zannediyor aklı sıra milletle dalga geçtiğini düşünüyor garibim heralde pisikolojik desteğe ihtiyacı var bu huzeyfenin
Şşşşşşşşşşşş len çocuk kendine gel...Sana bi uçarım bi uçarım...