Nizip.com
Üye ol
Site ve Üyeler Hakkında

Kayıp Üyeler

Görüntülenme: …

felsefefe Üye
Sakallı
gene yazın boşa gitti.
Sen yeni bir beyaz sayfa aç oraya yaz.
Ama bir not düş
Mislim Ammi yazmasın de.
Anca o zaman yazın
güzel okunur.
Hem öyle kafana takma
Seni herkes duyuyor.
Seni herkes Sütaş da ikinci medator oldun.
Eeee yerin iyi be. sen gene yazmaya devam et.
hayri murat bakırcı Üye
Yorumsuz...
Çünkü bu konuyu ben açıcaktım sitenin eski tadı tuzu kalmadı niyese bilmiyorum öle işte...
sakalli0727 Üye
osman abicim bak gene dedigime geldik....mesaj sayisi 4...osman demir müslüm akpekle kisisel tartismaya dökmüs olayi...kii osman abi bile bunu yapiyorsa ne dememiz lazim...ayrica sütas da matador olma konusuna dedigim bisey yok benim...bana göre sütas bazi önemli konulara dokunulmadigi müddetce ve istemeyen sahislarin yer almamasi gereken bir yerdir...(ve sütasin alternatifi olarak nizip com fotoromani yaptim,kii asilinda sevdigim insanlari ne bileyim inek etmek pek benimde hosuma gitmiyor...ama iste herkes yapiyor diye yapiyoruz...kendi adimada öz elestiri yapiyorum ben ...ve tartisma ortamindan sonra hafiften bi yorgunluk giderici bi yerdir...eee her konuda kalbimiz kiriliyorsa ve bi mesaj yüzünden , yillarca burdan silinmeyecek olan SEN VATAN HAINISIN iftirasina maruz kalmaktansa...en azindan orda böyle GIRGIR yapar geceriz...benim anlatmak istedigi asil $u ,niye özen gösterilmiyor esas yazilara....yoksa hosumuzami gitmiyor uzun bir makale, icinde catilacak kelime bulunmayan bir makale !!!ya da bir tsk yazmak nicin zor ...müslüm abi demis denetimden geciyrr...kendine göre haklidir...ama eskilere uzanirsak yorumlar yüzünden ; cok kaliteli insanlar küstü siteye...bence bu konu daha cok su götürür...ama bana kalirsa bence bu konuya yorum yapmadan önce... HERKES KEMAL CENGIZIN ; BIZE GÖRE TARTISMA SEVIYESI makalesini okusun.
berfinim84 Üye
gercekten öyle sitenin tadi tuzu yok..
ben bile iki hafta girmedim arada misafir olarak baktim adeta herkes birbirinin acigini ariyor nerde tartisma varsa oraya cevap yaziliyordu.
su kürt acilimi konusunu esimle okuyorduk bazen sanki savas alani gibi:(
hakan abi senden özür diliyorum burda bi konuyu acikliga getirmek istiyorum...
gercekten burda herkes neden birbrinin acikligini ariyor..ve neden herkes hep onlineyi takip ediyor ben buna dikkat ettim birakilsin artik dedikodu burasi nizipimizin sitesi herkes sorualara nacizane fikrini yazsin:)
saygilar..
müslüm akpek Üye
nizip.com açılımı yapalım.
müslüm akpek Üye
felsefefe;216290 wrote:Mesajlar: 4.274
Müslüm ammi nin attığı mesaj sayısı

Mehmet akifin site kuruldu kurulalı attığı mesaj sayısı

Benim mesaj sayım

Ramazanın mesaj sayısı

AYıp derler.
Şeyiyin şeyi ağarmış derler

Daha çok derlerde
İşte
Yoruma hacet yok

Yani şeyimizin şeyi ağarmış diye mesaj yazmayalım mı. Ne yapalım anlamadım, şu Osman'ı bir anlayan varsa bana da anlatsın.
mehmet karakaş Üye
Sakallı bu zamana kadar hiç bir toplantıya katıldığını görmedim.Sen bu toplantılarda sadece yemek yenildiğinimi zannediyorsun.O sıcak ortamı espirileri insanların kaynaşmasını bu toplantılara katılmadığın için bilemezsin.Admin ve Kasım Böler Nizip'ten İstanbula gittiler.Yemek içinmi gittiler! Üyeler her konuya yorum yazmak zorunda değiller!Senin beğendiğini bir başkası beğenmeye bilir.
sakalli0727 Üye
sende haklisin memet...katilmadigimi düsünüyorsan yaniliyorsun diyeyim sana...ayrica sizin gibi ben yakinlarda da degilim hanii..demek istedigim tam anlasilmamis demekki... eger ki yemekli toplantilar da diger olaylarin konusuluyor olmasi ama bununu hayata gecirelemeyisi tabiki ayri bir tartisma konusudur...ayrica üyelerin begenmemesi diye bir olay degil o makalelerin cogu ...siyasi degil en azindan ...hidayetin dedigi gibi bir fb gs mac skoru bu makaleleerden cok yorum aliyorsa burada yanlis giden birsey yokmu sence de ? iste tartisma uslubmuuz illa kendi fikrini empoze etmek ,özelestiri yapmassak olmaz...
zabit Üye
gardaşım sen sakallı doğru söylüyorsun.bir şey anlatmasan anlatıma saygı duymassan neye yarar. .kemal cengiz ustat gazeterden bilirim çok güzel yazıları vardır .burdada okuyaçagım . ana sayfada toplanan site sakinlerinin paylaşımını görüyorum hep aynı kişiler nedense .neden çok kişiler gelmiyor nizipin yerlisi olarak veya burda dogmuş büyümüş insanlar olarak. gelişim için seviye lazım görgü lazım .çok şey lazımda bizler işimize geleni yapıyoruz .neden böyleyiz. .......... he sakallı gardaş deyiversen memmun olurum .......
kuzeyli_27 Üye
slm cumali beni taniya bilecenmii acep :)
Ramazan Tarhan Üye
sadece nizipcom değil hemen hemen nizipcom türündeki tüm sitelerde üye ve konulara yorum sayısı ve yorum denetimleri üç aşağı beş yukarı sistem olarak aynıdır..Önemli olan konuların okuma sayılarıdır.Bizdeki konuların okuma sayıları bence tatmin edici boyutlardadır.Ciddi konularda yazılan yorumlar elbette önemli..ama sırf teşekkür veya minnet için yorum yazmayı da ben doğru bulmuyorum.Alternetif bir görüş veya merak edilen birbölüm-kısım varsa konuyu açana sormak-sorgulamak her üyenin en doğal hakkıdır...Hatta sırf birkonuya bir tek yorum yazmak için üye olan okuyucularımız bile var....sitemizde bir durgunluğun olduğu bir gerçektir..sakallı belkide bunu dile getirmek istedi..bir çok eski üyemiz yorum yazmayı bıraktı...kimisi bana gıcık kaptı,kimisi müslüm akpeke kimisi de bir başkasına...asıl önemli olan soru şu: her bir gıcık için site mi bırakılır? bence bırakanlar hata ediyor...işte yemekli memekli safarili toplantılarımızın amacı bu...üyeler arasındaki dostluğu kuvvetlendirmek..yani o gıcıklıkları bertaraf etmek...mesela ben Menese çok gıcıktım...ama onu tanıyınca çok sevmeye başladım...aynı şekilde fsoyarik ile de ilk sıralar elektrikliydik...ama şimdi o benim dostum...Müslüm akpek desen halen biraz gıcıklık devam etse de o da yavaş yavaş eriyor sanırım :))) sakallı konuyu açtığın iyi oldu....ben eski yeni tüm üyeleri tek tek seviyorum...site aracılığı ile birçok arkadaş-dost edindim...bana gıcık olanları da seviyorm...belki birgün bı gıcıklamalar biter....
sakalli0727 Üye
ne güzel ortam vardi eskiden kimler vardi kimler... AMA en azindan beni bazi eski üyeleri tekrar aramizda görmek cok sevindirecek...bunlardan baslicalari bu siteye bayagi emegi gecen arkadaslari son zamanlarda görememek beni sahsen üzüyor...bu üyelerin de nizip comu takip etttigi halde aramizda katilmadan okumalari sahsen beni üzüyor...ki suna inaniyorum ki o üyeler yazdiklariyla daha baska bir yorum daha baska bakis acilariyla ayrica bir güzelliklerdii..umarim bir an evvel birakirlarda aralarindaki küskünlükleri tekrar aramiza dönerler...bu üyelerden ilk etapta aklima gelenler,,,,DERVIS DÖRTBUDAK ....AHMET AKSOY...GÖKHAN DOKUYUCU...KASIM BÖLER... ZIYA EREN.... PALA DAYI.... CUMA BUDAK.... YILMAZ ....MUSTAFA BILICI.... AHMET KARADAG....BOROBORO...DOGAN ESMERAY....AKHENATON... VE BASAK KARDESIMIZ....ve sizinde akliniza gelenler varsa buyurun yazin....yine güzel bir tartisma ortamina hepberaber elele...
felsefefe Üye
Bu arkadaşların hepsi duruyor
Kıymetli hakan
Az yazıyor veya çok yazıyorlar.
Ahmet Karadağ
patron oldu.
O yüzden şimdi
Haftada 8 gün
günde 25 saat çalışıyor.
Derviş abi de
patron adam
Gökhan Hoca
artık yazıyı parayla yazıyor. Beleş yazı ondan alamazsınız.
Pala Dayıdan da sen haber ver artık.
sakalli0727 Üye
felsefefe;216418 wrote:Bu arkadaşların hepsi duruyor
Kıymetli hakan
Az yazıyor veya çok yazıyorlar.
Ahmet Karadağ
patron oldu.
O yüzden şimdi
Haftada 8 gün
günde 25 saat çalışıyor.
Derviş abi de
patron adam
Gökhan Hoca
artık yazıyı parayla yazıyor. Beleş yazı ondan alamazsınız.
Pala Dayıdan da sen haber ver artık.
inanmiyorum patron olduklari icin gelmemezlik etmelerine...ben almanyadan bile a$ikar olarak görebiliyorum...bu insanlarin gönlü kirilmis...bi gönül yapana ihtiyac var bence...pala abiye gelince onun gercekten hic zamani yok cok yogun ugrasiyor.....
Cali Üye
Burdayik agey bir yere gettigimiz yok. Aci arada bir uzaktan izlemek iyi oliyy yazarsak birilerini kirirp incite biliriz.....
M.KÜÇÜK Üye
Ramazan Tarhan;216410 wrote:...mesela ben Menese çok gıcıktım...ama onu tanıyınca çok sevmeye başladım...aynı şekilde fsoyarik ile de ilk sıralar elektrikliydik...ama şimdi o benim dostum...Müslüm akpek desen halen biraz gıcıklık devam etse de o da yavaş yavaş eriyor sanırım
Sen kime gıcık oluyorsun len trenci.:D
müslüm akpek Üye
Bende Mahmuta gıcığım gelmedi balcan buluşmasına.
müslüm akpek Üye
Hakan bu bazı dönemlerde olabiliyor, ben herkese şunu söylemek istiyorum birbirinize tahammül edin, her gördüğünüz kişiye dini nasihatlar vermekten kaçının, dini bilgilerinizle ön plana çıkmayın, sosyal ve siyasi bilgilerinizle öne çıkın, nizip.com'un dini yada siyasi bir görüşü olamaz.
Cali Üye
muslum abi aci rahat birakta birazda baskasini dinleyek karisma bize allaasen...
Tamam bilik sen nizip.com uzerinden reklam yapmin aklimizdan bile gecirmik....
fsoyarik Üye
Sakallı ve Ramazan kardeşimin düşünce ve yazılarının altına imzamı atıyorum
Aslında bu toplantıların amacı bu
Bu defada İstanbulda konuşmaya çalıştık yine olmadı ciddi konular konuşulmadıgı gibi malesef Nizipte toplantıya katılmadı bunlar çok üzücü
Ayrıca peygaberimiz bu konuda şöyle buyurmuş;
Biriyle Dostluk yapacagınız zaman tüm kapıları açmayın bir kapalı kapı kalsın(yani her türlü sırrınızı vermeyin)
Biriylede Düşmanlık yaşarsanız tüm kapıları kapatmayın bir açık kapı bırakın olaki ilerde çok güzel dost olursunuz.
Bu hadisten yola çıkarak kendimize yön vermek lazım
ÇİRKİNDE BİLE BİR GÜZELLİK VARDIR.
Ramazan kardeşim dogru söylüyor bir birimizi itiyorduk muhabbetimiz zayıftı bir birimizi yakinen tanıyınca daha dogrusu bir birimizin hatalı kusurlu Eksi olan tarafını degilde güzel taraflarını görünce saglam dostluklar oluştu inanın Ramazan kardeşimin İSTANBULDA yoklugu bana İstabulkadar büyük geldi.
Bence bu konuya agırlık verip Allahın izni ile birbirimizin eksilerini artı yaparak
mümemel dostluklar oluşturup Nizip comuda daha mükemmel hale getirelim
Özellikle sitemizin daimi ve dostları lütfen her gün her konuda yazışalım işim var sıkıntım çok bahanelewrini bitirelim
Ayrıca küsme ve kırgınlıklara bir son verelim ha o konu hoşumuza gitmesse diger konuya yönelelim
Selamlar
fsoyarik Üye
Yav Mahmut kardeşim sevilmezmi
Cali Üye
A.S. agey dilimin ucundasin ama cikaramim bi turlu :) ozel mesat at topragim lutfen:)
felsefefe Üye
müslüm akpek;216313 wrote:Yani şeyimizin şeyi ağarmış diye mesaj yazmayalım mı. Ne yapalım anlamadım, şu Osman'ı bir anlayan varsa bana da anlatsın.

Tabiki yazman yada yazmaman için demedim.

Ben az mesaj yazıyorum diye dedim.

Editörler kısmına ve denetim olan bölümlere ben özellikle mesaj yazmıyorum, özellikle Davut hocam beni affetsin, bazen yazdığım mesaj 3 gün sonra onaylanıyor ama denetimsiz yazabilen üyeler bu arada 4-5 mesaj yazmış oluyor

Bu yazın için dedim.
xxhidayet Üye
Konunun ciddiyetle ele alınması ve bana; 'site de görev verilmesini' talep ediyorum....
sakalli0727 Üye
mesela yeni cikan makalaler oldugunda , arkadaslarina özel mesaj yazip yorum yazmalarini rica edebilirsin kardes...bende bundan böyle öyle yapacagim...

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim