Nizip.com
Üye ol
Site ve Üyeler Hakkında

Kayıp Üyeler

Görüntülenme: …

YusufSerce Üye
Begeni ve sevgine bilmukabele tesekkur ederim Murat bey kardesim.

...................

Once kendimi savunayim. Basta Akif bey olmak uzere hic ama hic kimseye en ufak 'firsat kollama' dusuncem OLMADI, OLAMAZ. Bunlar sig dusunce ve evhamlardan, onyargilardan mutevellittir. Bir olayda basari ya da basarisizlik dogrudan oncelikle takim kaptanina kesilecegi uzre 'Akif bey'i' zikrettim o kadar. Bu kadar aciklama yeter sanirim.

Surda yazilanlarin tumu ne kadar olgun insanlarin biraraya gelip yazistiklarinin birebir gostergesidir ve de ortulup vehimlere garg etmenin yerine alenen konusarak aydinlatmanin ne kadar dogru oldugunun. Kendi inanclarimizi hesaba katmadan 'dogruya dogru yanlisa yanlis' deme erdemiyle yaklasmamiz gerekir. Akif bey oyle o kadar her konuya yorum yapmiyor. Surda yaptigi yorumlar inan 'gozlerimi dolduracak' denli ictenlik dolu ve bence tamamen olayi tum ciplaklik ve gercekligiyle ortaya koyuyor.

Hayri Murat Bakirci hemsehrimin dedigi gibi maalesef okumadan sadece basliga dayali yorumlar yapiliyor ancak bizim de buna gore alinganligi bir kenara birakip mumtaz fikirlerimiz beyandan kacinmamaliyiz.

Burda inanin yazilanlarin hepsine cani gonulden katiliyorum sadece bir iki serh dusmek isterim. 'yazgan' bey'e Akif bey guzel cevap vermis, yani kimseler yaziyorsa onun karsisinda baskalari da gurup olarak yazabilir bunu herhangi bir husumete gerekce gostermek dogru degildir. Ben oteden beri, zaten medeni dunyada da olan budur 'isi kan davasina donusturup siddete basvurmaksizin' her turlu tartismaya tarafim! Bundan kesinlikle guzel sonuclar cikar. Aksi halde hep yapilagelen ortbas edilip vehimlere hapsetmek ve icinicin dusmanliktir.

Orhan bey'in de dedigi gibi buna ozel konu acmak cok anlamsiz ve kesinlikle Murat bey kardesimin sozleri dogru bile olsa ayrilmasina gerekce yoktur. Ortam yeteri kadar 'seviyeli' degilse sen kendi seviyeni goster! Zaten 'tartisma ortamindan' ne bekleniyor ki?

Herne kadar Murat bey hemsehrimin yaptigi dogru olmasa da en azindan su guzel fikirlerin ortaya cikmasina vesile olmustur. Bir baskasina 'misket alip gitme olmaz' diyen birinin yaptigi...

Her iste bir hayir vardir vesselam.
secretgarden Üye
hacı murat bey ben sahsen gidişinize üzüldüm sizinde siteye olan katkılarınız yadsınamaz çünki..
deniz yıldızı Üye
Değerli abicim bana düşmez belki ama affına sığınarak eğer bu gidiş tahammülsüzlükten ise gitmek yenilgiyi kabul etmektir.Başka tür sebepler varsa da sonsuz saygılar...Ancak biz bir dokuyu oluşturan hücreler gibiyiz.Birimiz ölür yenisi gelir,çok sorun olmaz ancak gayemiz o dokunun sağlıklı uzun yaşaması için çalışmak olmalıdır. Pes etme Murat abicim :)

Sevgi ve saygılarımla...
admin
Meslek: Ticaret
Yönetici
YusufSerce;191013 wrote:Begeni ve sevgine bilmukabele tesekkur ederim Murat bey kardesim.

...................

Once kendimi savunayim. Basta Akif bey olmak uzere hic ama hic kimseye en ufak 'firsat kollama' dusuncem OLMADI, OLAMAZ. Bunlar sig dusunce ve evhamlardan, onyargilardan mutevellittir. Bir olayda basari ya da basarisizlik dogrudan oncelikle takim kaptanina kesilecegi uzre 'Akif bey'i' zikrettim o kadar. Bu kadar aciklama yeter sanirim.

Surda yazilanlarin tumu ne kadar olgun insanlarin biraraya gelip yazistiklarinin birebir gostergesidir ve de ortulup vehimlere garg etmenin yerine alenen konusarak aydinlatmanin ne kadar dogru oldugunun. Kendi inanclarimizi hesaba katmadan 'dogruya dogru yanlisa yanlis' deme erdemiyle yaklasmamiz gerekir. Akif bey oyle o kadar her konuya yorum yapmiyor. Surda yaptigi yorumlar inan 'gozlerimi dolduracak' denli ictenlik dolu ve bence tamamen olayi tum ciplaklik ve gercekligiyle ortaya koyuyor.

Hayri Murat Bakirci hemsehrimin dedigi gibi maalesef okumadan sadece basliga dayali yorumlar yapiliyor ancak bizim de buna gore alinganligi bir kenara birakip mumtaz fikirlerimiz beyandan kacinmamaliyiz.

Burda inanin yazilanlarin hepsine cani gonulden katiliyorum sadece bir iki serh dusmek isterim. 'yazgan' bey'e Akif bey guzel cevap vermis, yani kimseler yaziyorsa onun karsisinda baskalari da gurup olarak yazabilir bunu herhangi bir husumete gerekce gostermek dogru degildir. Ben oteden beri, zaten medeni dunyada da olan budur 'isi kan davasina donusturup siddete basvurmaksizin' her turlu tartismaya tarafim! Bundan kesinlikle guzel sonuclar cikar. Aksi halde hep yapilagelen ortbas edilip vehimlere hapsetmek ve icinicin dusmanliktir.

Orhan bey'in de dedigi gibi buna ozel konu acmak cok anlamsiz ve kesinlikle Murat bey kardesimin sozleri dogru bile olsa ayrilmasina gerekce yoktur. Ortam yeteri kadar 'seviyeli' degilse sen kendi seviyeni goster! Zaten 'tartisma ortamindan' ne bekleniyor ki?

Herne kadar Murat bey hemsehrimin yaptigi dogru olmasa da en azindan su guzel fikirlerin ortaya cikmasina vesile olmustur. Bir baskasina 'misket alip gitme olmaz' diyen birinin yaptigi...

Her iste bir hayir vardir vesselam.

Akif Akif Akif haricindeki tüm yorumlarınıza içtenlikle katılıyor, teşekkür ediyorum
yazgan Üye
admin;190903 wrote:İbrahim insanın olduğu yerde hastalık, kalabalığın olduğıu yerde problemler tabiki olacaktır. İnsanlar konuşa konuşa anlaşır. Bir partinin sempatizanının çok olması siteyi bağlamaz ki yönetim kademesinde her kesmiden arkadaş var.

Sorunları her zaman tartışmaya açığız, senin ima ettiğin siyasi konular açılınca haliyle diğerleride yazıyor. Keşke açılmasa, fakat üyeler açıyor kardeşim, hatta nizip'lilerin medeni olduğunu, çoğunun tartışmaya açık insanlar olduğunu söyleyipde siyaset zamanı siyasi konularında rahatlıkla konuşulması gerektiğini savunanlar var.

Aslında her birinin kategorisi ayrı ayrı ve isteyen ilgilendiği kategorideki mesajlara bakabilir, diğerlerini göremzden gelebilir, olması gerekende budur.

Fakat hepsine bakacağız dersek, ilgi alanlarımızda olmayan, bilgi seviyemize uymayan konu ve mesajlarada rastlıyoruz ve insanların ilgi/bilgi seviyeleri farklı olduğu müdddetce bunlarda olacaktır.

Sakin bir zamanda fikrilerini dinlemek beni mutlu edecektir.

CAHİL (-LİK)-CEHALET
  • Abidin cahili, şeytanın oyuncağıdır. Fareyi cebinde taşıyanlar gibi. Hz.Ebubekir

· Cahil olanların, merhameti ve lütfu azdır. Mevlâna
  • Cahil insan, gül ise de koklama. Aşık Veysel
  • Cahil kimsenin yanında, kitap gibi sessiz ol.
Mevlâna
  • Cahile söz anlatmak, köre renk tarifi gibidir.
İmam Evzai
  • Cahilin cahilliğini kanıtlamak kolaydır fakat ona itiraf ettirmek güçtür. Hz.Ali
  • Cahilin sonunda göreceği şeyi, akıllılar önce görür. Mevlâna
  • Cahiller, cesur olurlar. Hz.Muhammed
  • Cahillerin kalbi dudaklarında, âlimlerin ağzı kalplerindedir. Hz.Ali

• Cahillerle yaptığım bütün tartışmaları kaybettim. İmam-ı Azam
  • Cehalet öyle bir binektir ki, üzerine binen zelil olur, arkadaşlık yapan yolunu kaybeder. Hz.Osman
  • Cehaletten büyük dert olmaz. Hz.Ali
  • Çok yaşamak cahile, cehaletten başka bir şey kazandırmaz. İmam Gazali
Kim ben bilginim derse, odur cahilin ta kendisi.
Hz.Muhammed
murat coşkun Üye
Orhan Çelik;191001 wrote:Gitmek için konu açmaya ne gerek var anlamadım :( Vedalaşabilirsiniz,bu konuda topic bile açabilirsiniz,ancak siteyi ve üyeleri karalayarak zan altında bırakarak değil...

ağlasam sesimi duyarmısınız internette
dokunubilirmisiniz gözyaşlarıma ellerinizle...

inanamıyorum....niçin başlık açtığım o kadar basitki ?nasıl anlayamıyorsun orhan bey? sadece samimi bir şekilde teşekkür,veda ve dostlarımızı haberdar etmek....ve bence bu bir incelikti..nitekim ramazan bey inceliğe her zamanki incelikle mukabelede bulunmuş.Yapmayın allah aşkına !aşağıda açıklama yapıp yanlış anlaşılmaları düzelten ifadeleri görmedinizmi ,görmezlikten mi geliyorsunuz?siteyi ve üyeleri karalamak ,zan altında bırakmak?vallahi ağlayasım geliyor....yönetici olarak bunları nasıl ıskalıyorsunuz?
teşekkürlerimdeki vurguları hangi üye bu kadar öne çıkardı?
topic açarak reyting yapma ucuzluğunu zımmen dahi olsa yapmak??? siyasetçiler gibi yahut siteden çekilme taktikleri ile ,davetiye ve ısrarlar bekleyip,ego okşamalarına ihtiyaç duyan ucuz davranışlarda bulunmak erdemli insanlara yakışmaz.
yönetici pozisyonundaki sizlerinde daha dikkatli olup ,konuları iyice okumalısınız..nerde hatalı konuştuğumu yazdığımı söylerseniz memnun olurum....

-admin bey!sorularınıza yetersiz mi cevab verdim ki,bana dönmediniz?
-hidayet bey kayaönü civarından ve militarizme karşıtlığınızdan bahsedince bile sizi kendime yakın hissetim..yanılmadığımı biliyorum
-secret hocahanım...pozitif enerji saçmaya devam...
-deniz yıldızı,mahsuni63 ,yazgan beyler...kaliteli kumaşlarsınız... sizle yazışmak benim için onurdur.

hiç kimseye kırgınlığım yok..olmasını gerektirecek bir durumum da olmadı.muhabbetle kalın .....
yazgan Üye
Mehmet ben beni ilgilendirmeyen konulara girmiyorum
hatta hiç koşlanmadığım konularda oluyor ama müdahil olmuyorum Cahillerle yaptığım bütün tartışmaları kaybettim. İmam-ı Azam
çünkü ben bu uslupla baş edemem Cahiller, cesur olurlar. Hz.Muhammed
ve bu üslupla uzlaşmam da Cehalet öyle bir binektir ki, üzerine binen zelil olur, arkadaşlık yapan yolunu kaybeder. Hz.Osman
hoş görü bizim toplumuzda çok önemli bir kavram nasıl olduda biz ölmüş bir kadının arkasından bile bu kadar zafer çığlıkları atar hale geldik? hoş görünün en büyük ustasının dediği gibi · Cahil olanların, merhameti ve lütfu azdır. Mevlâna

ve lafın bittiği yerde
Cahil kimsenin yanında, kitap gibi sessiz ol.
Mevlâna
deniz yıldızı Üye
O onur bana aittir abim ancak seni de her daim aramızda görmek isteriz.Sen bu fikrini gözden geçir derim.Nazım'ın dediği gibi sen yanmazsan ben yanmazsam nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa... Bırak yanalım biraz ne farkeder,bu yakan da dostun ateşi deriz olmaz mı?Seninle paylaşacak daha çok şeyimiz olduğunu düşümekteyim sevgili Murat abim.Kararın ne olursa saygı duyuyorum...
M.KÜÇÜK Üye
O iyi insanlar...O güzel atlara bindiler ve gittiler... Gitmeniz beni ziyedesiyle üzer.
xxhidayet Üye
Evet Cahit ZARİFOĞLU'nun dizeleriyle.. Güzel insanlar..güzel atlara binip gittiler!...
şükrü çiftçi Üye
Orhan Çelik;191001 wrote:Gitmek için konu açmaya ne gerek var anlamadım :( Bir sorun varsa ADMİN'e özel mesajla bildirirsiniz. Hiç kimse sitenin varlığı ile nimet elde etmediği gibi,Mehmet Akpek abimize ciddi bir külfet olmaktadır. Adamcağızın hevesini kırmayalım. Vedalaşabilirsiniz,bu konuda topic bile açabilirsiniz,ancak siteyi ve üyeleri karalayarak zan altında bırakarak değil... Geçmişte siteye eğer bir katkınız olmuş ise bir yönetici olarak şükranlarımı sunuyor,ve Allah yolunuzu açık etsin diyorum..Selametle...
bencede ben kızmış olsam siteye girmem bişede yazmam çeker giderim ama böle veda edip bizleride düşündürmeniz bizleri de üzer
YusufSerce Üye
Aslinda mutlulugumu ifade edecekken 'Turkan Saylan' konusunun kapatilmis oldugunu gorerek hayalkirikligina ugradim.

Cok mumtaz kisilerin degerli fikirlerini olgunlukla ifade ettigini gorunce gercekten iftihar doldum. Acikcasi yukum hafiflemis gibi hissettim. Artik ben de bir iki cumlelik yorumlar yapabilecektim zira katilimcilarin bircogu benim dusuncelerimi benden daha guzel ifade ediyor diye dusunuyorum. Hatta hayalime gem vuramadim, katilir misiniz bilmem, katilimci genclerimize gercekten guzel ornek, tartisma uslubu onderligi yaptigimizi dusunecek kadar ileri gittim.

Ve fakat yine 'yasakciliga' teslim olmamizla burkuldum. Ama yeise kapilmadim, eminim zamanla daha da guzel seylere hep beraber ulasacagiz.

not: Biraz genel degerlendirme oldu ama konuyla da alakasi var. Yine de affiniza siginirim.
murat coşkun Üye
şükrü çiftçi;191205 wrote:bencede ben kızmış olsam siteye girmem bişede yazmam çeker giderim ama böle veda edip bizleride düşündürmeniz bizleri de üzer

ağlayacağım,,ağlayacağım derken ağlattınız beni...
immmmdaaaaaaaaaaaaaat ............boğuluyorum !
yahu kardeşim kızdığmı nerden çıkarıyorsunuz?şükrü kardeşim üstte yazı saati gözüküyor,,yazdığımı okumuyormusun? ...yahu allah aşkına bi insaf sahibi yazdıklarımda ve sonrası yazdıklarımda neresi yanlış söylesin?nezaketen dostlarımızı bilgilendirdik dedik..yazı girişinde değerli vaktinizi aldığımız için peşin teşekkür ettik.yazımızın kıymet-i harbiyesi yok derken samimi bi şekilde önemsiz bir ayrılık haberi olduğunu peşin belirttik..YANİ SADECE DOSTLARI NEZAKETEN BİLGİLENDİRME yapmayın bana bunu ,,,,türkan saylanın olayı ile aynı ana geldi diye bu yazıyı aynı kefeye koydunuz bunu başta admin yaptı....ilginçtir admin hiç ayrılana yazmadığı halde buraya yazmış..bu ayrıcalıkı neye borçluyum. bana olan bu tepkiyi anlayamıyorum.5 gün önceki admin ve kasım beye müteveccih sözlerim üstte duruyor.
...neyle itham ediliyorum.....
hemde en sevmediğim ilkelin ideolojisi olan slogan kullanarak ifade etcem....ama genelleme yaparak kimseyi töhmet altında bırakmadan..isim vererek...admin bey,şükrü bey ve orhan bey;
yahu bana gareziniz mi var?sözlerimin neresi yanlış?ben türkan saylan olayları ile bağımsız TAMAMEN şahsi bir yazı yazdım...
yusuf serçe kardeşim;benim tamamen özel yazımda ne işi var türkan saylan olayının ?
NE KADAR ANLATIRSAN ANLAT,ANLATTIĞIN KARŞINDAKİNİN ANLADIĞI KADARDIR..
YusufSerce Üye
Demokrasi kolay olmuyor. Bizimki tepeden inme olunca aksakliklar da kacinilmaz. Fransa gibi yuzyillara varan 'kanli ve aci dolu' surec yasamadigimiz icin buna da 'sukur' diyebiliriz.

Ozgurlugu savunanlarin yasakciligi da ayrica dusundurucu!...

Ben yine de israrla 'yasakciliga ve statukoya' teslim olmamak gerektigini savunuyorum.

not: Aslinda gormek istersen Murat kardesim yazilanlar seninle de ilgilidir! Mesela 'teslim olmamak' gibi...
murat coşkun Üye
al buyur burdan yak....
yusuf bey benim şahsi topice tamamen farklı konuda yazıyor..bravo yusuf bey
karakaş kardeşimde cevap veriyor...bravo karakaş kardeşim....
ne işiniz var benim özel forumumda...
ben kendi derdimle meşgülum....
ayıb olmuyor mu

kasım bey nerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzzz?allah aşkına kurtarın beni?
YusufSerce Üye
murat coşkun(hacimurat);191219 wrote:ağlayacağım,,ağlayacağım derken ağlattınız beni...
immmmdaaaaaaaaaaaaaat ............boğuluyorum !
yahu kardeşim kızdığmı nerden çıkarıyorsunuz?şükrü kardeşim üstte yazı saati gözüküyor,,yazdığımı okumuyormusun? ...yahu allah aşkına bi insaf sahibi yazdıklarımda ve sonrası yazdıklarımda neresi yanlış söylesin?nezaketen dostlarımızı bilgilendirdik dedik..yazı girişinde değerli vaktinizi aldığımız için peşin teşekkür ettik.yazımızın kıymet-i harbiyesi yok derken samimi bi şekilde önemsiz bir ayrılık haberi olduğunu peşin belirttik..YANİ SADECE DOSTLARI NEZAKETEN BİLGİLENDİRME yapmayın bana bunu ,,,,türkan saylanın olayı ile aynı ana geldi diye bu yazıyı aynı kefeye koydunuz bunu başta admin yaptı....ilginçtir admin hiç ayrılana yazmadığı halde buraya yazmış..bu ayrıcalıkı neye borçluyum. bana olan bu tepkiyi anlayamıyorum.5 gün önceki admin ve kasım beye müteveccih sözlerim üstte duruyor.
...neyle itham ediliyorum.....
hemde en sevmediğim ilkelin ideolojisi olan slogan kullanarak ifade etcem....ama genelleme yaparak kimseyi töhmet altında bırakmadan..isim vererek...admin bey,şükrü bey ve orhan bey;
yahu bana gareziniz mi var?sözlerimin neresi yanlış?ben türkan saylan olayları ile bağımsız TAMAMEN şahsi bir yazı yazdım...
yusuf serçe kardeşim;benim tamamen özel yazımda ne işi var türkan saylan olayının ?
NE KADAR ANLATIRSAN ANLAT,ANLATTIĞIN KARŞINDAKİNİN ANLADIĞI KADARDIR..

Kusura bakma Murat Coskun kardesim, ozellikle belirttim ya dogrudan ilgisi yok ama o konu kapatilinca buraya da uygun dusunceler ihtiva ettigi gerekcesiyle yazdim.

Buraya uygunlugu, birbirinden degerli eshasin ortaya koydugu guzelliklerdir.

Ayrica ismini zikrettigin degerli efrad 'haklilardir'. Eger arkadaslarinizi bilgilendirmekse maksat, onlara 'ozel mesajlar' yollayarak bilgilendirebilirdiniz. Umuma acik sekilde 'seviyesiz' ortam imasi 'kabuledilir' diyemezsiniz sanirim! Kisisel catismaniz varsa herhamgi biriyle(bu ben de olabilirim) ya 'ozel temas' kurarsiniz ya da yine sikayet icerikli burda yazarsin. Ornekleri cok! Yaniliyor muyum?

Onceden de ifade ettigim gibi 'seviye' kayginiz varsa 'seviyenizle' bizi aydinlatirsiniz.
admin
Yönetici
murat coşkun(hacimurat);191221 wrote:al buyur burdan yak....
yusuf bey benim şahsi topice tamamen farklı konuda yazıyor..bravo yusuf bey
karakaş kardeşimde cevap veriyor...bravo karakaş kardeşim....
ne işiniz var benim özel forumumda...
ben kendi derdimle meşgülum....
ayıb olmuyor mu

kasım bey nerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzzz?allah aşkına kurtarın beni?
Abi Allah'da seni güldürsün. Akşam akşam güldürdün beni :)
Tamam arkadaşlar Murat bey rahatsız oluyor, lütfen bu konuya birşey yazmayalım. Murat bey ayrıca tüm üyeler gibi kendi konunuzu kapatabilirsiniz, kimse yazamaz veya bize bildirin biz kapatalım.

Yusuf sen ayrı başlık aç hemşerim, bu arkadaşları rahatsız etmeyelim.
murat coşkun Üye
[Ayrica ismini zikrettigin degerli efrad 'haklilardir'. Eger arkadaslarinizi bilgilendirmekse maksat, onlara 'ozel mesajlar' yollayarak bilgilendirebilirdiniz. Umuma acik sekilde 'seviyesiz' ortam imasi 'kabuledilir' diyemezsiniz sanirim! Kisisel catismaniz varsa herhamgi biriyle(bu ben de olabilirim) ya 'ozel temas' kurarsiniz ya da yine sikayet icerikli burda yazarsin. Ornekleri cok! Yaniliyor muyum?

Onceden de ifade ettigim gibi 'seviye' kayginiz varsa 'seviyenizle' bizi aydinlatirsiniz.

[/QUOTE]
saçmalama hakkını savunan bir insanın( bu sizin ifadeniz ,kabul ettiğim ama ifade edilmemesi gereken nezaketsiz ifadenizdir),nezaket yazısını değerlendirmesi güzel olmuş!peh peh diyeyim!seviyesiz ortam kelimesini de kullanma İMASI da hiç bir yerde yoktur!kişisel çatışma ne alaka?yani maksat kelimelerle oynamak mı?illa sözcüklerin arasında,arka planında başka anlamlar aramak ne derece doğrudur.Biri insanı yazdığı ile mi değerlendireceksiniz,yoksa niyet okumalarınızla mı. bir insanın son derece net bir biçimde bilgilendirme yazısında görülemeyecek,anlaşılamayacak ne var?
şükrü bey ve orhan beyde cevab verme nezaketini gösterirlerse konuyu kapatıp ,eleğimizi asacağız inşallah...
fsoyarik Üye
anlaşıldı biri haci murata dua etmiş allah Yusufla muhabbetini artırsın diye.Hehehe.selamlar
murat coşkun Üye
fsoyarik;191233 wrote:anlaşıldı biri haci murata dua etmiş allah Yusufla muhabbetini artırsın diye.Hehehe.selamlar

abi gerginlik anında iyi geldi..teşekkürler...
YusufSerce Üye
murat coşkun(hacimurat);191232 wrote:[Ayrica ismini zikrettigin degerli efrad 'haklilardir'. Eger arkadaslarinizi bilgilendirmekse maksat, onlara 'ozel mesajlar' yollayarak bilgilendirebilirdiniz. Umuma acik sekilde 'seviyesiz' ortam imasi 'kabuledilir' diyemezsiniz sanirim! Kisisel catismaniz varsa herhamgi biriyle(bu ben de olabilirim) ya 'ozel temas' kurarsiniz ya da yine sikayet icerikli burda yazarsin. Ornekleri cok! Yaniliyor muyum?

saçmalama hakkını savunan bir insanın( bu sizin ifadeniz ,kabul ettiğim ama ifade edilmemesi gereken nezaketsiz ifadenizdir),nezaket yazısını değerlendirmesi güzel olmuş!peh peh diyeyim!seviyesiz ortam kelimesini de kullanma İMASI da hiç bir yerde yoktur!kişisel çatışma ne alaka?yani maksat kelimelerle oynamak mı?illa sözcüklerin arasında,arka planında başka anlamlar aramak ne derece doğrudur.Biri insanı yazdığı ile mi değerlendireceksiniz,yoksa niyet okumalarınızla mı. bir insanın son derece net bir biçimde bilgilendirme yazısında görülemeyecek,anlaşılamayacak ne var?
şükrü bey ve orhan beyde cevab verme nezaketini gösterirlerse konuyu kapatıp ,eleğimizi asacağız inşallah...[/QUOTE]

"saçmalama hakkını savunan bir insanın( bu sizin ifadeniz ,kabul ettiğim ama ifade edilmemesi gereken nezaketsiz ifadenizdir),nezaket yazısını değerlendirmesi güzel olmuş!peh peh diyeyim"

Burda ne demek istedigini aciklarsan sevinirim. Bes alti madde halinde 'veda' gerekceni ifade etmissin ve 'saglikli fikir alisverisi yapilamiyacagi' diye de percimlemissin. Boyle bir soylemden nasil bir tepki bekliyorsun?

Sozcukler arasinda birseyler aramak gibi karsiyi 'ardniyetli' kendi ifadelerini 'masum' gosterme azminde ismami sen de gormuyor musun? Ifadelerin ve 'suclamalarin' sence de yeteri kadar 'acik' degil mi?

Hukuki acidan yaptigin aleni 'hakarettir' suc unsurlari ihtiva eder. Sadece 'isim zikretmedigin' cun beraat edersin(isim zikredersen buna da 'ifade ozgurlugu' diye itiraz edebilirsin).

Dolayisiyla herkes, senin de sordugunun cevabi 'yazdiklarinla' degerlendiriyor.

Son olarak, su 'anlamsiz' cocukca tavirlarini bir kenara birak, istedigin konuya yorum yap istemedigine de yapma derim.
fsoyarik Üye
İnsanın kendi yurduna düşkünlügü neyse hemşerisinede aynıdır.
Erkek kadına niye düşkün biliyormusunuz?
hayri murat bakırcı Üye
fsoyarik;191242 wrote:Erkek kadına niye düşkün biliyormusunuz?

Karşı cins olduğundan.:D:p
Başka bi sebep yok çünkü:)
murat coşkun Üye
tamam....bu kadar tepki alıyorsam...tepki gösterenler haklı demek..alenen hakaret suçumuz olduğunu da öğrendik...sağol kardeşim benim. ..büyüyceğimede söz veriyorum...şükrü bey ve orhan beyin her ne kadar ismi geçse de cevab vermelerine lüzüm kalmadı...öyle ya...herkes öyle anlıyorsa ,ben yanlış anlatıyorum demektir....konuyu kapatıyorum...

son sözüm şudur;bilerek yahut bilmeyerek,yanlış yapmamaya çalıştım..niyetim halisti,,kalbim kırık bir şekilde siteden ayrılırken ,çok üzgün birine teselli verme lütfunu gösterip,,,güle güle..hakkımız helal olsun derseniz....minnettar olacağım.
admin
Yönetici
Murat bey sizide her zaman bekleriz, Allah'a emanet olun, selametle

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim