Gökhan Allah müstakını versin. Huzinin kalbine indireceksin valla. Çok güldüm yaa Allah'da seni güldürsün.:D
Site ve Üyeler Hakkında
oooo huzicik o kadar kayıplardan bir zuhal aklına geldi acaba neden?:) zuhal geliyo arada siteye ama sen yoksun,senin merak ettigini söyledim :)
esento abla bizde kuşkuılandık ve meraklandık ama huzeyfe geldiğine göre en azından tavuk döner veya kızarmış piliç olma ihtimali kalmadı :D
Ama huzeyfenin yinede dikkat etmesi lazım bu sıralar, çünkü önümüz hem kurban bayramı hemde yılbaşı, hindi niyetine kızartmasınlar huziciğimizi Allah korusun :D
aha sebebi belli oldu:D
adminim ne kadarsa borcumuz verelimde tekrar aramıza katılsın:D
..........:):)
Abi yalnız tren solda kalmış.... Rayları biraz sola al :))
bian gerçek sandım :))
Kayıp Üyeler
Görüntülenme: …
ibrahim bey orhan bey gerçeklik payı varmı dersiniz huzi hakında sölenenler....:D:)
Valla gerçeklik payı konusunda İbo daha iyi bilir. Huzi daha bir çocuk benim onunla bir samimiyetim yok.
Huzeyfe;114507 wrote:Son zamanlarda birazda be kayboldum ama...Hani diyorum bitek ben değilim kaybolan sanki...Zuhal nerelerde acaba...? :(
oooo huzicik o kadar kayıplardan bir zuhal aklına geldi acaba neden?:) zuhal geliyo arada siteye ama sen yoksun,senin merak ettigini söyledim :)
esento;114603 wrote:ibrahim bey orhan bey gerçeklik payı varmı dersiniz huzi hakında sölenenler....:D:)
esento abla bizde kuşkuılandık ve meraklandık ama huzeyfe geldiğine göre en azından tavuk döner veya kızarmış piliç olma ihtimali kalmadı :D
Ama huzeyfenin yinede dikkat etmesi lazım bu sıralar, çünkü önümüz hem kurban bayramı hemde yılbaşı, hindi niyetine kızartmasınlar huziciğimizi Allah korusun :D
Sitemizin gülü dergimizin editörü ramazan abimizi göreniniz var mı 1 haftadır siteye uğradığı yok.
Esasen ceza yazmalı bir haftayı geçenlere:)
Esasen ceza yazmalı bir haftayı geçenlere:)
Dergi çıkarıyor:) çok yoğun bu aralar.
ee hadi hayırlısı olsun o zaman cezayı sildik bir daha yaparsa keseriz ona bir ceza:D
Gökhan gel biz AKSOY uda çağırak okula gidek.Biraz serinlerdik yine:)
Konu tarhan abi dağıtmayalım:D
Yaw dur adama borcumuz var zaten, telefon bile edemiyhoruz ister diye :)
admin;141776 wrote:Yaw dur adama borcumuz var zaten, telefon bile edemiyhoruz ister diye :)
aha sebebi belli oldu:D
adminim ne kadarsa borcumuz verelimde tekrar aramıza katılsın:D
Yok yaww....O para için kimseyle kötü olcak birine benzemiyor.. Toplantıya geldiğinde parasını verelim olmazsa::Dadmin;141776 wrote:Yaw dur adama borcumuz var zaten, telefon bile edemiyhoruz ister diye :)
Taziye listemi kontrol edeyim bakim :(
orhan çelik;141780 wrote:taziye listemi kontrol edeyim bakim :(
..........:):)
29 Ekime yetiştirilmek üzere İstanbul Habipler bölgesinde yeni bir tramvaw garajı yapıyoruz.Gece gündüz çalışıyoruz.İşler aşırı yoğun.Dergi çalışması da askıya alındı.Aslında 3 Ağustosta Nizip'e nasıl giderim diye kara kara düşünürken Teksas filmlerindeki cenazeci adamlara benzeyen bizim taziyeci orhan imdada yetişti.. :)))
durum budur arkadaşlar.... hepinizi çok seviyorum...
Tarhan;141808 wrote:
Abi yalnız tren solda kalmış.... Rayları biraz sola al :))
Abi Allah sizi inandırsın konu başlığını görünce içeri girip "Kesin ray döşemekle meşguldür.." diye yazmayı aklımdan geçiriyordum. Kalp kalbe karşımış...:(
Tarhan;141811 wrote:29 Ekime yetiştirilmek üzere İstanbul Habipler bölgesinde yeni bir tramvaw garajı yapıyoruz.Gece gündüz çalışıyoruz.İşler aşırı yoğun.Dergi çalışması da askıya alındı.Aslında 3 Ağustosta Nizip'e nasıl giderim diye kara kara düşünürken Teksas filmlerindeki cenazeci adamlara benzeyen bizim taziyeci orhan imdada yetişti.. :)))
zaten İstanbulda nerde bir çalışma ve trafik aksaması varsa kesin orda Ramazan abinin parmağı var :)
Ramazan abi hep merak etmişimdir ama sana sormaya utandım :p
acaba iki rayın arası mesafe kaç cm veya metre... :)
Ramazan abi hep merak etmişimdir ama sana sormaya utandım :p
acaba iki rayın arası mesafe kaç cm veya metre... :)
İşin içinde Ramazan Abi'nin olduğu nasıl da belli oluyor. Tabelayı daha yakından inceleyelim:

:p:p
:D:D:D:D:D hanan haraba kalmaya emi üstad
nizipli_subutay;142231 wrote:İşin içinde Ramazan Abi'nin olduğu nasıl da belli oluyor. Tabelayı daha yakından inceleyelim:
bian gerçek sandım :))
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.