he öyle olmuş gene adım çıkmış:) aman saidecim netcen işte adımızı çıkarmışlar maş bizden çok dedikodu yapıyorlar:) işte nedersn erkek milleti:)bitürlü susturamıyoruz neyse mehmet abi yaw çok büyük geçmiş olsun sana yaw üzüldüm diycembu yalanda beni öldürür olmaz:) neyse mehmet abi iiki nizipde deilsin gerçi nizipde olsan bile yenildiğiniz için sen 2 hafta gelmezdin bize ya neyse:p:):)
abuuu yesinler kaçmışmış:)merak etme zararsızım:)bişi yapmam .. he saide yaw ben buaralar pek giremiom oyüzden dedikodulara ara ara giriom ama merak etme ben hep arkandayım gördüğüm sürece cewaplarım cnm gelde yapalım dedikodumuzu hazır kimsede yokken az çekiştirek snr girer onalr okurla nede olsa:):):):):cool:
aboooo ya siz ne istiyorsunuz kizdan adini cikardiniz vallah
bikere kizin agzi var dili yok masallah
rahat birakin benim arkadasimi
bak kizin üstüne böyle gidiyorsunuz sonra cevap veriyor hemen cenesi düsük oluyo
aaaaaa olmaz ama böyle
Mehmet sen önce kendi cenene bak bi :D duyduma göre gecen gün birini aglatmissin :p ele duydum kardasim
fevzi sana hic bisey demim zaten senle basa cikamam ,seni cekene allah yardim etsin zaten ;):D:D
miksam sanda da diyecek laf yok yani hemen kizi bela etmissin:) kiz bisey dememis ki sadece cevap vermis
zaten baksan bu sayfada kizdan cok erkek var
neden kizlarin adi cikmis anlamadim yaa :)