candy bu aralar durgun mu ne :) sesi cıkmıyor
Genç Muhabbet
o zaman senden aliriz haberleri fevzi
ceneye bak hele yav daha dügün olmadan acildi:D:p
amaaaaaaaaaa benim tanidim candy asla tembellik yapmaz tam tersine cok calisgandir
basarilar dilerim canim sana ins mutlu olursun
DEDİKODU HATTI VIIŞŞ KELE BACIM
Görüntülenme: …
kimmiş durgun olan:):):)
buaralar çok yoğun yazılılar filan pek giremedim siteye msnye hiçbirinede:)ama işte haftasonalrı giriom ya:)ayrıca ne durgunu yaw iki gündür gül gönderiom ya hep en son bu sabah yolladım:):)bi bu sayfaya yazmadım ahada yazıom no durgunluk:):)
fewzide bi girip yazmadı kimmiş şu gıcık ama ben ben olmadığıma emiinim içlerinde:D:)
buaralar çok yoğun yazılılar filan pek giremedim siteye msnye hiçbirinede:)ama işte haftasonalrı giriom ya:)ayrıca ne durgunu yaw iki gündür gül gönderiom ya hep en son bu sabah yolladım:):)bi bu sayfaya yazmadım ahada yazıom no durgunluk:):)
fewzide bi girip yazmadı kimmiş şu gıcık ama ben ben olmadığıma emiinim içlerinde:D:)
yaaa bakin kiz bisey yazmiyo zorla cagiriyosunuz illa söyletceksiniz
bisey dedimi hemen cenesi düsük oluyor :D ben anlamadim bu isi yaaaa:D
he ya fevziiiiiiiiiiiiiiiiiiii hadi de kim bu giciklar
bisey dedimi hemen cenesi düsük oluyor :D ben anlamadim bu isi yaaaa:D
he ya fevziiiiiiiiiiiiiiiiiiii hadi de kim bu giciklar
saol saide walla yazmıom zorla yazdırıolar snrda ben çenesi düşük oluyom
saide sana şukadarını söyleyim o gıcıklar içinde ben sen başak efsane ghost filan kesinlikle yokuzdur bence o gıcıklar mehmet abim miksam wede kendisi filandır:):):):):cool:
saide sana şukadarını söyleyim o gıcıklar içinde ben sen başak efsane ghost filan kesinlikle yokuzdur bence o gıcıklar mehmet abim miksam wede kendisi filandır:):):):):cool:
iyiki ortalık da yok dedim way demez olaydım :)
heyt benım adım gectı gene ne olmus bana ghosta mıksama :D
bu dili uzun bacılar nerede :D
dili uzun bacılar derken??????????.........
aboooooooooooooooooooo.... kötü oldu şimdi :):D
millet bakın hele yawwww ayın yirmisekizinde ibrahim abinin düğünü varrr......acaba kimler gelecekkk kimler ne giyecekkkkkkk ......
ibrahim abi kesin çok yakışıklı olurrrr......muhahaha kızlar gelemiyooo yaaaa ohhhhh ne güsel :D:D:D:D
ibrahim abi kesin çok yakışıklı olurrrr......muhahaha kızlar gelemiyooo yaaaa ohhhhh ne güsel :D:D:D:D
fevzi çilkız;139748 wrote:millet bakın hele yawwww ayın yirmisekizinde ibrahim abinin düğünü varrr......acaba kimler gelecekkk kimler ne giyecekkkkkkk ......
o zaman senden aliriz haberleri fevzi
ceneye bak hele yav daha dügün olmadan acildi:D:p
millet duydunuzmu sizzzz bizim memo abisinin düğününde çok yakışıklı olmuştuuuuu....allah esirgesinnn kardşımı
bide bizim bacı nerdeee yaww GHOST hanımmmm ;) özletti kendisiniiii :)
dedikoduuu hattttına gelin millettttt
duyumlarıma göreeeee efsane saide ghost baya bi mutlularmışş :D:D:D
dedikoduuu hattttına gelin millettttt
duyumlarıma göreeeee efsane saide ghost baya bi mutlularmışş :D:D:D
eee insanin sizin gibi arkadaslari oldumu mutlu olmaz mi fevzi :D:D
baksen vardır bunda bir hayır :)
arkdaşlar bizim candy hastanede çalışmaya başlamış :D:D duydunuz muuuu????
yoooo duymadım banada söylemedi bende görmedim burda
nizip de calısmıyor nerde calısıyor :D
nizip de calısmıyor nerde calısıyor :D
tabiikide nizipte çalışmıyor mikooo
ama candy tembellik yapıyoooooo????
gerci nizip candy i açmaz onun paris londra los angeles gibi vs şehirlerde olması lazım :D
yooooo bak kiza cenesi düsük dediniz tmm dedik cevap vermedik :Dfevzi çilkız;139804 wrote:tabiikide nizipte çalışmıyor mikooo
amaaaaaaaaaa benim tanidim candy asla tembellik yapmaz tam tersine cok calisgandir
basarilar dilerim canim sana ins mutlu olursun
sıtenın dedıkoducuları......
İyi ki bu konuyu sabitlemişim sabitlediğimde 3 .sayfadaydı şimdi 15 bayağı dedikoducu varmış :) Durmak yok dedikoduya devam :)
ayıp oluyor ama bayanlara
evet dedikodu onlarin işi.ayip oluyor bayanlara:))
sakallı kardeşşşş haklı :)
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.